Och mest av allt liknar de tre huvudpersonerna mycket sina föräldrar. När towa går på en flickaskola klädd som en pojke har  en stark skicklighet och en cool stilig smak, och  verkade vara tyst tills jag skilde mig i skogen Hon kämpar med fluffig päls och ser ut som sin far. Moroha är lite smartare än Inuyasha eftersom den innehåller Kagome-ingredienser, så av någon anledning är den i ”kommentarpositionen” i utvecklingen hittills. Men utseendet är Kagomes strumpor vid tidpunkten för komedi-beröring, och när jag ser det märker Kagomes mamma det, det får mig att känna mig lite nervös. Även i den verkliga världen, när du upptäcker att någon du en gång gillade hade ett barn utan din vetskap, skulle det vara ganska chockerande. Men när jag ser barnet, om jag får ett starkt intryck där, kan jag ha bråttom eller oavsiktligt fladdra. Det finns en sådan ny moe i ”Hanyou no Yashahime”. Jag känner att jag rullas i skaparens handflata. Förresten är svaret på vem som är mor till det mördande Maru-barnet, som många kvinnor var mest bekymrad över, nästan tydligt i tillkännagivandet av det fjärde avsnittet. Medan det finns övertygande och lugnande röster och glada röster, finns det också röster som säger ”Det är riktigt dåligt (på grund av ålder).” ”Hanyou no Yashahime” är full av saker som jag fortfarande inte förstår, men jag skulle vilja jaga efter att ha sett ”Inuyasha” igen så att jag kan njuta av den detaljerade fantjänsten.Eftersom den innehåller Kagome- ingredienser är den lite smartare än Inuyasha , så av någon anledning är den i ”kommentarpositionen” i utvecklingen hittills. Men utseendet är Kagomes strumpor när komedi berörs, och när jag ser det märker Kagomes mamma det, det får mig att känna mig lite nervös. Även i den verkliga världen, när du upptäcker att någon du en gång gillade hade ett barn utan din vetskap, skulle det vara ganska chockerande. Men när jag ser barnet, om jag får ett starkt intryck där, kan jag ha bråttom eller oavsiktligt fladdra. Det finns en sådan ny moe i ” Hanyou no Yashahime ”. Jag känner att jag rullas i skaparens handflata. Förresten är svaret på vem som är mor till det mördande Maru-barnet, som många kvinnor var mest bekymrad över, nästan tydligt i tillkännagivandet av det fjärde avsnittet. Medan det finns övertygande och lugnande röster och glada röster, finns det också röster som säger ”Det är riktigt dåligt (på grund av ålder).” ”Hanyou no Yashahime” är full av saker som jag fortfarande inte förstår, men jag skulle vilja jaga efter att ha sett ”Inuyasha” igen så att jag kan njuta av den detaljerade fantjänsten