InuYasha och YashaHime” The half princess demon” kommentar om vad jag tyckte!

Ni har sett InuYasha, The movie, the final act I filmerna och böcker har nu äntligen kommit tillbaka i tv serier som heter YashaHime; The half demon princess. I season och avsnitt 4 om hur Kikyo är kvar fortvarande kvar på jorden efter hon lämnar Inuyashas armar till himmelen i The final act om avsnitt 8-9? Lördagar ska vi får se att om är Kagome eller Rin i anden trädet med Kikyo, har rotdemon göra dom och de är mysterium om, Vad händer med Inuyasha och Kagome, deras dotter Moroha? Som inte minns hennes föräldrar eller inte ens sin kusin tvilling döttrar till Sesshomaru skulle aldrig överge bara så där, hans döttrar!

Varför demoner ute efter fortfarande shikon juvel och Kagome eftersom hon önskar att shikon inte finns längre och Kikyo har lämna? Varför Kikyo som ande är djupt i skogen för att Kagome är Kikyos reinkarnation med samma heliga  shikon krafter? Vad ska regnbåges 7 pärlor till för, ska dom göra en ny juvel eller! Varför skulle ugglan demonen, har fyra ögon som prinsessorna jagar efter uggeldemonen Yotsume. Yotsume flyr framgångsrikt tillbaka till sin älskarinna, Kyuki, en av de fyra farorna, och hon tillåter honom att använda sin regnbågspärla för att avvärja Moroha, Towa och Setsuna.Yotsume använder pärlan för att kasta prinsessorna och Takechiyo i en värld av drömmar, som avslöjar mycket om karaktärernas bakgrundshistoria. Takechiyo sattes i vård av likhandlare Jyubei av Miroku när Takechiyo fortfarande var en liten baby tanuki-demon, men exakt varför sägs det inte. Det avslöjades också att Inuyasha och Kagome tvingades ge upp Moroha snarast, eftersom de skulle konfrontera Kirinmaru och Sesshomaru.

Ska dom använda för att öppna portalen av tree of ages mellan dåtid framtid, Kan det halvdemonen prinsessor Setuna, Towa och Moroha räddas mellan världen och hittas deras föräldrar, vem ligger bakom allt det om Fedual era/ nutid som orsakar regnbågs pärlor?

Jag kommer att följa Yashahime the halvdemon prinsessor serier om vad kommer att närhelst. Förut vet inte jag att hur många är det i avsnitt men nu dom finns 24,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan uppföljarens tillkännagivande har det plågat mig vad i helvete hände med Kagome och Inuyasha för att de inte skulle uppfostra sitt barn. Enligt min mening kunde de inte dö lätt efter att ha besegrat Naraku, Kagome är väldigt familjeälskande och moderlig (sett med shippo) så hon skulle inte överge sitt barn, Inuyasha borde bry sig om att vara närvarande speciellt eftersom han saknade sin egen mamma så mycket , och jag tror inte att de skulle låta sitt barn kidnappas utan att orsaka en ny äventyrshistoria.

 

För närvarande har jag en teori om att de har förankrats i en fälla som förseglade dem och att något stal delar av Morohas minnen (så att hon inte inser att hon faktiskt kan vara äldre än 14). Jag tänkte också att Moroha antingen aktivt eller omedvetet letat efter ett sätt att befria sin familj och återfå sina minnen.

 

Vilka är dina teorier om varför hon växte upp ensam?

Svar!

 

Halvung prinsessa Yasha

Towa, Setsuna och Moroha är ungdomar som tappar blod från youkai och människor.

När jag var liten hamnade jag i en skogsbrand och blev separerad från varandra. Towa går genom en tunnel som korsar tid och utrymme för periodträdet, och tiden glider från den stridande statens period till idag. Uppvuxen som en dotter till familjen Higurashi som är associerad med Kagome växte hon upp till en gymnasiet flicka som var bra på kampsport. Å andra sidan var hennes yngre syster, Setsuna, som lämnades kvar under de stridande staterna, engagerad i utrotningen av youkai under bärnsten som blev chef för utrotningsbutiken. Moroha är dotter till Kagome och Inuyasha. Som pristagare har hon tagit smeknamnet ”Ghost Killing Moroha” och ägnar sig fortfarande åt att utrota youkai. Det har gått tio år sedan Towato Setsuna gick ihop. En tunnel som passerar tid och rum i periodträdet öppnades på nytt. Jag fick höra att jag skulle träffa Setsuna som uppträdde i nuet, men jag glömde varför Setsuna var. Tillsammans med Setsuna, med tillägget av Moroha som kom till nutiden, rasar vår ”Hanyou no Yashahime” i nuvarande tid och under de stridande staterna.

 

Inuyasha ”Hanyou no Yashahime” är en halv du, Inuyasha, född mellan en youkai och en människa, och en ungdomsskoleflicka, Higurashi, som var en dotter till en helgedom och gled i tid under de stridande staterna. KagomeEn äventyrsaktivitet som utvecklas. I ”Hanyou no Yasha”, när det tillkännagavs att tvillingdöttrarna till Killing Maru, Towato Setsuna, Inuyasha och Kagomes dotter, Moroha, skulle vara huvudpersoner, var ”Inuyasha” ett lyckligt slut. Ändå fanns det ett antal röster som var oroliga över inställningen att de växte upp utan att känna sina föräldrars ansikten och det faktum att röstaktörerna verkade vara omedvetna. Dessutom blev jag chockad över att Inuyasha och hans halvbror, Seiseimaru, var en av de mest populära karaktärerna. Dessutom är detta inte en uppföljare till ”Inuyasha”, utan en ny värld. Rumiko Takahashi arbetar bara med karaktärsdesignen för de tre huvudpersonerna, och även om hon har bekräftat och samtyckt till planen och innehållet är det inte ”originalet”. Vilken typ av innehåll kommer det att vara? Det första avsnittet jag såg med förväntan och ångest var ett bra innehåll att säga ”Inuyasha” -servicetider. Trots allt ritades världen sex månader efter den sista av ”Inu Yasha” som utgångspunkt för prinsessan Yasha, och föräldrarna till prinsessan Yasha, Inu Yasha och Miroku, Kagome och Coral, och till och med Killing Maru dök också upp. Utbytet mellan Inuyasha och Kagome och Inuyasha och Shichihos Wachawacha är som vanligt. Det är lite uppfriskande att korallen bär ett barn, men det är så sött att det inte ser ut som ett barn, och att tvillingdöttrarna till Miroku och Coral kallar det ”Kagome” under namnet nedan. Och dödscirkeln som alla har väntat på visas som vanligt med en stor fluffig päls. Rin introduceras som ”en tjej Rin som längtar efter dödscirkeln”, och även där dödscirkeln tillfälligt skyddar den plats där fosfor är,

är en sådan dödscirkel ”den starkaste secom” på nätet. Det kallades också ”Secom Maru”). Också röstskådespelaren i rollen som Miroku Koji Tsujitani,Makoto Homura var ansvarig för döden av, men i första hand kan röstaktörerna i andra karaktärer ha förändrats lite genom åren, så det finns ingen känsla av inkongruitet, och trots allt är det coolt. finns det. Men även om det första avsnittet var en perfekt poäng för fan-service är det ärligt talat många saker som människor som aldrig har sett ”Inuyasha” inte förstår. De viktiga Yasha-prinsessornas charm är okänd, och det måste ha varit många svåra punkter när det gäller att locka nya barn som tittare. När det går till avsnitt 2 och 3 blir situationen gradvis uppenbar. Towato Setsuna fastnade i en skogsbrand när hon var ung och separerades från henne, hon passerade genom en tunnel av min tid och gled in i den moderna Reiwa. Setuna, en yngre syster som lämnades kvar under de stridande staterna, hade till uppgift att utrota youkai under bärnsten som blev chef för utrotningsbutiken. Tio år senare dyker Morohato och Setsuna, som tjänade priser, i nuvarande tid med Youkai. Det var Kagomes yngre bror som berättade för mig att han plötsligt uppträdde i den nuvarande tiden, och det fick mig att känna mig avslappnad att Kusata redan hade en familj, och att farfar fortfarande är bra, Kagome.

Jag är förvånad över att hennes mamma är ungdomlig och tråkig. Å andra sidan är Kaede farmor inte längre som ett monster och hon skrattar lite av det blodiga blodet från Tomoha Setsuna, som först träffade henne under de stridande staterna. Dessutom slog Mukade-monsteret ”Tredje ögat övre 臈”, som får Setuna Tomoha att glida till nuvarande tidsålder, en gång Kagome in i de stridande staterna, rånade de ”fyra själskulorna” och stärkte den magiska kraften. Att påminna var också en intressant plats för ”Inuyasha” -fans. Och de ”regnbågsfärgade pärlorna” som förbinder dem kan ha något att göra med de ”svarta pärlorna” som förseglades i Inuyashas högra öga. Förresten skulle det ha varit en nyckelpunkt för Rumiko Takahashi-fans att Yotee av Kotekote, som är sammanflätad i modern tid, är en karaktärsdesigner som är medveten om ”Urusei Yatsura” som knappast kan betraktas som Reiwa.

Och mest av allt liknar de tre huvudpersonerna mycket sina föräldrar. När jag går på en flickaskola klädd som en pojke har jag en stark skicklighet och en cool stilig smak, och jag verkade vara tyst tills jag skilde mig i skogen Han kämpar med fluffig päls och ser ut som sin far. Moroha är lite smartare än Inuyasha eftersom den innehåller Kagome-ingredienser, så av någon anledning är den i ”kommentarpositionen” i utvecklingen hittills. Men utseendet är Kagomes strumpor vid tidpunkten för komedi-beröring, och när jag ser det märker Kagomes mamma det, det får mig att känna mig lite nervös. Även i den verkliga världen, när du upptäcker att någon du en gång gillade hade ett barn utan din vetskap, skulle det vara ganska chockerande. Men när jag ser barnet, om jag får ett starkt intryck där, kan jag ha bråttom eller oavsiktligt fladdra. Det finns en sådan ny moe i ”Hanyou no Yashahime”. Jag känner att jag rullas i skaparens handflata. Förresten är svaret på vem som är mor till det mördande Maru-barnet, som många kvinnor var mest bekymrad över, nästan tydligt i tillkännagivandet av det fjärde avsnittet. Medan det finns övertygande och lugnande röster och glada röster, finns det också röster som säger ”Det är riktigt dåligt (på grund av ålder).” ”Hanyou no Yashahime” är full av saker som jag fortfarande inte förstår, men jag skulle vilja jaga efter att ha sett ”Inuyasha” igen så att jag kan njuta av den detaljerade fantjänsten.Eftersom den innehåller Kagome- ingredienser är den lite smartare än Inuyasha , så av någon anledning är den i ”kommentarpositionen” i utvecklingen hittills. Men utseendet är Kagomes strumpor när komedi berörs, och när jag ser det märker Kagomes mamma det, det får mig att känna mig lite nervös. Även i den verkliga världen, när du upptäcker att någon du en gång gillade hade ett barn utan din vetskap, skulle det vara ganska chockerande. Men när jag ser barnet, om jag får ett starkt intryck där, kan jag ha bråttom eller oavsiktligt fladdra. Det finns en sådan ny moe i ” Hanyou no Yashahime ”. Jag känner att jag rullas i skaparens handflata. Förresten är svaret på vem som är mor till det mördande Maru-barnet, som många kvinnor var mest bekymrad över, nästan tydligt i tillkännagivandet av det fjärde avsnittet. Medan det finns övertygande och lugnande röster och glada röster, finns det också röster som säger ”Det är riktigt dåligt (på grund av ålder).” ”Hanyou no Yashahime” är full av saker som jag fortfarande inte förstår, men jag skulle vilja jaga efter att ha sett ”Inuyasha” igen så att jag kan njuta av den detaljerade fantjänsten.

Hanyou no Yashahime” (Yomiuri TV / Nippon TV), som visar efterdyningarna av anime ”Inuyasha” baserad på Rumiko Takahashi, har sänts sedan den 3 oktober.

 

”Inuyasha” är ett äventyrsdrama som utvecklats av Inuyasha, en halv du som föddes mellan en youkai och en människa, och Kagome Higurashi, en gymnasieflicka som var en dotter till en helgedom och gled i tid under de stridande staterna. I ”Hanyou no Yasha”, när det tillkännagavs att tvillingdöttrarna till Killing Maru, Towato Setsuna, Inuyasha och Kagomes dotter, Moroha, skulle vara huvudpersoner, var ”Inuyasha” ett lyckligt slut. Ändå fanns det många röster som var oroliga över inställningen att de växte upp utan att känna sina föräldrars ansikten och det faktum att röstaktörerna tycktes vara omedvetna.

 

Dessutom blev jag chockad över att Inuyasha och hans halvbror, Seiseimaru, var en av de mest populära karaktärerna.

Dessutom är detta inte en uppföljare till ”Inuyasha”, utan en ny värld. Rumiko Takahashi arbetar bara med karaktärsdesignen för de tre huvudpersonerna, och även om hon har bekräftat och samtyckt till planen och innehållet är det inte ”originalet”. Vilken typ av innehåll kommer det att vara?

Det första avsnittet jag såg med förväntan och ångest var ett bra innehåll att säga ”Inuyasha” -servicetider. Trots allt ritades världen sex månader efter den sista av ”Inu Yasha” som utgångspunkt för prinsessan Yasha, och föräldrarna till prinsessan Yasha, Inu Yasha och Miroku, Kagome och Coral, och till och med Killing Maru dök också upp.

Utbytet mellan Inuyasha och Kagome och Inuyasha och Shichihos Wachawacha är som vanligt. Det är lite uppfriskande att korallen bär ett barn, men det är så sött att det inte ser ut som ett barn, och att tvillingdöttrarna till Miroku och Coral kallar det ”Kagome” under namnet nedan.Och dödscirkeln som alla har väntat på visas med en stor fluffig päls som vanligt. Rin introduceras som ”en tjej Rin som längtar efter dödscirklen”, och även där dödscirkeln tillfälligt skyddar den plats där fosfor är, är en sådan dödscirkel ”den starkaste secom” på nätet. Det kallades också ”Secom Maru”).Dessutom var Makoto Homura ansvarig för döden av Koji Tsujitani, röstskådespelaren till Miroku, men i första hand kan röstaktörerna i andra karaktärer ha förändrats lite genom åren. Det känns inte konstigt och det är coolt.

Men även om det första avsnittet var en perfekt poäng för fan-service är det ärligt talat många saker som människor som aldrig har sett ”Inuyasha” inte förstår. De viktiga Yasha-prinsessornas charm är okänd, och det kan ha varit många svåra punkter när det gäller att locka nya barn som tittare. När det går till avsnitt 2 och 3 blir situationen gradvis uppenbar.

Towato Setsuna fångades upp i en skogsbrand när hon var ung, och separerades från henne. Hon passerade genom en tid av träd av min tid och gled in i den moderna Reiwa. Setuna, en yngre syster som lämnades kvar under de stridande staterna, hade försörjning med att utrota youkai under bärnsten som blev chef för utrotningsbutiken för youkai. Tio år senare dyker Morohato och Setsuna, som hade tjänat priser, i modern tid med Youkai. Det var Kagomes yngre bror som berättade för mig att han plötsligt dykt upp i den nuvarande åldern, och det fick mig att känna mig avslappnad att Kusata redan hade en familj och att farfar fortfarande är bra, Kagome. Jag är förvånad över att hennes mamma är ungdomlig och tråkig.

Å andra sidan är Kaede farmor inte längre som ett monster, och hon skrattar lite åt den blodiga andan hos sina föräldrar, som först träffades under de stridande staterna.

Dessutom slog Mukade-monsteret ”Third-eye upper 臈”, som får Setuna Tomoha till tidslipning till nuvarande tid, en gång Kagome in i de stridande staterna, rånade de ”fyra själskulorna” och stärkte den magiska kraften Att påminna var också en intressant plats för ”Inuyasha” -fans. Och de ”regnbågsfärgade pärlorna” som förbinder dem kan ha något att göra med de ”svarta pärlorna” som förseglades i Inuyashas högra öga.Förresten skulle det ha varit en nyckelpunkt för Rumiko Takahashi-fans att Yotee av Kotekote, som är sammanflätad i modern tid, är en karaktärsdesigner som är medveten om ”Urusei Yatsura” som knappast kan betraktas som Reiwa.

Vem är mor till barnet till Killing Maru?