För det första anförtro min far Inuyasha järnkrossning eftersom Inuyasha hade ett medkännande hjärta även för människor, och han gav Tensei Fang, ett ”helande svärd”, till den dödande cirkeln som såg ner på människor och halvmonster. Det är ingen annan än anledningen till att jag ville förmedla vikten av att ha ett omtänksamt hjärta och en person att skydda. Det skulle inte vara en överdrift att säga att mördaren Maru, som växte upp som hans far förväntade sig, var skuggans huvudperson. Inställningen att dödscirkeln inte är en vuxen kvinna utan förändras med kraften från Rin, som är ungefär samma ålder som barnet som tittade på animationen vid den tiden, kan vara anledningen till att han kallas ”första kärleksmördaren”. Det verkar som om det finns många tittare som oavsiktligt var sjuka av utbytet mellan Killing Maru och Rin. I det första avsnittet av ”Hanyou no Yashahime”, som visar världen sex månader efter det sista avsnittet, är allas ”pushing cap” levande och bra. Medan Inuyasha och hans vänner försökte döda monsteret, rotens hals, skyddade dödscirkeln tyst den plats där Rin var. Det verkar som om Rin fortfarande längtar efter mordcirkeln. Alla tänkte ”Det ser lyckligt ut och framför allt”, men när scenen i berättelsen förändrades till tiden för tvillingdöttrarna ”Towa” och ”Setsuna” i mordcirkeln, än mindre att döda cirkeln och Rin, var det den första i ett hälsosamt utseende. Framträdandena av Inuyasha, Kagome, Miroku och Coral som dök upp i filmen kan inte bekräftas. Dessutom sägs det att barngenerationen är ensam och till och med Inuyasha och Kagomes dotter ”Moroha” inte vet någonting om sina föräldrar. Det tidigare arbetet borde ha avslutats med ett lyckligt slut, men vad hände med detta? Framför allt när jag kom tillbaka till Warring States-eran när jag trodde att jag hade halkat in i den nuvarande tiden blev utseendet på en tjej som sov i era-trädet ett hett ämne. Det finns en teori om att det är Kagome, men om man tittar på hårets tillstånd är teorin att det är Rin kraftfullare. Dessutom beordrade Tokis ande, som lånade utseendet på Kikyo, oss att besegra sin far, Seiseimaru. Uppenbarligen förvrängde odjurskungen, Kirinmaru, som styrde det östra landet tiden och rymden mot hundgeneralen som styrde det västra landet och försökte svälja världen under de sista dagarna i slutet av lagen och återställa allt till ingenting, men dödscirkeln kallas Kirinmaru. Det sägs att de följer samma väg. Varför försöker slaktcirkeln med ett medkännande hjärta hota freden? Det råder ingen tvekan om att han har sin egen anledning, men han brukade ha en hänsynslös sida. Bara på grund av detta är vissa fans oroliga. Men samtidigt, om Towato Setsunas mor är Rin, är det också ett faktum att det finns en upplyftande känsla av att efterhistorien om Killing Maru och Rin, som var i kategorin fantasi, dras. Förhoppningsvis kommer det att sluta med ett lyckligt slut som den tidigare. ”Inuyasha” är inte bara en kraftfull stridscene utan också en av höjdpunkterna är karaktärernas kärleksdrama. Corals yngre bror, Amber, och hans son, Jade, har vuxit till attraktiva män och har ärvt mörkretsens hårfärg, och jag är lite orolig för kärleksmönstret med Setsuna som ärvde den fluffiga pälsen.Jag anförtros Inuyasha med järnkrossning eftersom Inuyasha hade ett medkännande hjärta även för människor, och det är också hänsynsfullt för andra att han gav Tensei Fang, ett ”helande svärd”, till den dödande cirkeln som såg ner på människor och halvt Youkai. Det är bara för att jag ville förmedla vikten av att ha ett hjärta och någon att skydda. Det skulle inte vara en överdrift att säga att mördaren Maru, som växte upp som hans far förväntade sig, var skuggans huvudperson. Inställningen att dödscirkeln inte är en vuxen kvinna utan förändras med kraften från Rin, som är ungefär samma ålder som barnet som tittade på animationen vid den tiden, kan vara anledningen till att han kallas ”första kärleksmördaren”. Det verkar som om det finns många tittare som oavsiktligt drabbades av utbytet mellan Killing Maru och Rin. ” Hanyou no Yashahime ” som visar världen sex månader efter det sista avsnittetI det första avsnittet är allas ”pushing cap” levande och frisk. Medan Inuyasha och hans vänner försökte underkasta monsteret, rotens hals, skyddade dödscirkeln tyst den plats där Rin var. Det verkar som om Rin fortfarande längtar efter mordcirkeln. Alla tänkte ”Det ser lyckligt ut och framför allt”, men när scenen i berättelsen förändrades till tiden för tvillingdöttrarna ”Towa” och ”Setsuna” i mördarcirkeln, än mindre att döda cirkeln och Rin, var det första gången att se energisk ut.

Framträdandena av Inuyasha, Kagome, Miroku och Coral som dök upp i filmen kan inte bekräftas. Dessutom sägs det att barngenerationen är ensam och till och med Inuyasha och Kagomes dotter ”Moroha” inte vet något om sina föräldrar. Det tidigare arbetet borde ha avslutats med ett lyckligt slut, men vad är det för? Framför allt, när jag kom tillbaka till de stridande staterna när jag trodde att jag hade glömt in i den nuvarande tidsåldern, blev utseendet på en tjej som sov i era-trädet ett hett ämne. Det finns en teori om att det är Kagome, men om man tittar på hårets tillstånd är teorin att det är Rin kraftfullare. Dessutom beordrade Tokis ande, som lånade utseendet på Kikyo, oss att besegra sin far, Seiseimaru. Uppenbarligen förvrängde vildkungen, Kirinmaru, som styrde det östra landet tiden och rymden mot hundgeneralen som styrde det västra landet och försökte svälja världen under de sista dagarna i slutet av lagen och återställa allt till ingenting, men dödscirkeln kallas Kirinmaru. Det sägs att de följer samma väg. Varför försöker slaktcirkeln med ett medkännande hjärta hota freden? Det råder ingen tvekan om att han har sin egen anledning, men vissa fans är oroliga för att han brukade ha en hänsynslös sida. Men om samtidigt moren till Towato Setsuna är Rin, är det också ett faktum att det finns en upplyftande känsla av att efterhistorien om Killing Maru och Rin, som var i kategorin fantasi, dras. Förhoppningsvis kommer det att sluta med ett lyckligt slut som den tidigare. ”Inuyasha” är inte bara en kraftfull stridsplats, utan också en av höjdpunkterna är karaktärernas kärleksdrama. Corals yngre bror, Amber, och hans son, Jade, har vuxit till attraktiva män och har ärvt mörkretsens hårfärg, och jag är lite orolig för kärleksmönstret med Setsuna som ärvde den fluffiga pälsen.