Den åttonde sonen? Skojar du?

Den åttonde sonen? Skojar du? ( Japanska :八男って,それはないでしょう! , Hepburn : ! Hachinan tte, Sore wa Nai Deshō , lit. ”? Den åttonde Son Det kan inte vara rätt”) är en japansk fantasy ljus roman serien skriven av YA och illustrerad av Fuzichoco. Den sändes online mellan juni 2013 och mars 2017 på den användargenererade nya publiceringswebbplatsen Shōsetsuka ni Narō . Det förvärvades av Media Factory , som publicerade den första lätta romanvolymen i april 2014 under deras MF Books-avtryck. Tjugo volymer har släppts från och med juli 2020. En manga- anpassning med konst av Hiroki Kusumoto har satts online viaKadokawa Shotens ComicWalker-webbplats sedan 2015. Den har samlats i sju tankōbon- volymer. En anime- tv-seriens anpassning av Shin-Ei Animation sändes från 2 april till 18 juni 2020, med en engelska kallad Crunchyroll- debut den 14 maj.

Den åttonde sonen? Skojar du?
Hachinantte Sore wa Inai Deshō! lätt roman volym 1 omslag.jpg

Första lätta nya volymomslag
八 男 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う う!
(Hachinan tte, Sore wa Nai Deshō!)
Genre Fantasy , Harem , Isekai
Ny serie
Skriven av YA
Publicerad av Shōsetsuka ni Narō
Original körning Juni 2013mars 2017
Lätt roman
Skriven av YA
Illustrerad av Fuzichoco
Publicerad av Media Factory
Avtryck MF-böcker
Demografisk Manlig
Original körning April 2014 – nuvarande
Volymer 20 ( Volymlista )
Manga
Illustrerad av Hiroki Kusumoto
Publicerad av Kadokawa Shoten
Avtryck MF Comics
Tidskrift ComicWalker
Demografisk Seinen
Original körning 2015 – nu
Volymer 7 ( Volymlista )
Anime tv-serie
Regisserad av Tatsuo Miura
Skriven av Takeshi Miyamoto
Musik av Minako Seki
Studio Shin-Ei Animation
Licensierad av Crunchyroll
Originalnätverk Tokyo MX , BS11 , AT-X
Original körning 2 april 202018 juni 2020
Avsnitt 12 ( avsnitt med avsnitt )
Wikipe-tan face.svg Anime- och mangaportal
Shingo Ichinomiya var en gång en enda japansk löneman till den dag han somnade och vaknade i en magisk fantasivärld som en ung pojke som heter Wendelin von Benno Baumeister, den åttonde sonen till den ädla Baumeister-familjen. På grund av att hans familj är fattig är det inte troligt att Wendelin ärver någonting från sin far eftersom familjens ädla titel, rikedom och ägodelar kommer till hans äldsta bror Kurt medan resten av hans bröder lämnar arvet för att hitta inkomst på andra sätt. Han tittar igenom sin fars bibliotek och hittar en magisk testkula som lyser med regnbågsfärger när han aktiverar den, vilket visar att han har förmåga att använda magi. Alfred, en före detta domstolsguiden blev rastlös odöd, känner av sin magiska skicklighet och bestämmer sig för att lära Wendelin allt han vet om magi. Tack vare Alfred blir Wendelin en skicklig svärdman och magiker,leda honom till att bli en berömd äventyrare som är känd i hela riket.

Tecken

Wendelin (ヴ ェ ン デ リ ン, Venderin )
Uttalad av: Takuma Terashima (drama-CD), Junya Enoki (anime),  Shizuka Ishigami(ung, anime)  (japanska); Benjamin Diskin (engelska)
Wendelin von Benno Baumeister är huvudpersonen i serien. Han var en gång en löneman som heter Shingo Ichinomiya (一 宮 慎 吾, Ichinomiya Shingo )tills han återföds till en magisk värld som Artur von Benno Baumeisters åttonde son. Wendelin är till en början orolig för sitt välbefinnande, eftersom det är osannolikt att han kommer att ärva någonting från sin familj som den yngsta och åttonde sonen tills han träffar Alfred Rainford, en före detta domstolsguiden som blev odöd ande som lär honom magi och gör honom till en skicklig trollkarl. När serien utvecklas bildar han ett äventyrsparti med sina tidigare klasskamrater och vänner och blir känd inte bara för sin kraftfulla magi utan också för att hitta förlorade magiska ruiner och besegra kraftfulla monster, särskilt drakar. Så småningom belönas han för sina prestationer av kungen som ger honom rang av Earl (räkna i anime, vilket är samma sak) och hans egna länder att styra. Wendelin gifter sig så småningom med fem av sina kvinnliga följeslagare och senare med sin tidigare svägerska.
Elize (エ リ ー ゼ, Erīze )
Uttalad av: Saori Hayami (drama-CD), Asuka Nishi (anime)  (japanska); Reba Buhr (engelska)
Elize Katharina von Hohenheim, är en prästinna och en av Wendelins partimedlemmar. Smeknamnet ”Saint” av folket på grund av hennes vänlighet, helande krafter och att vara barnbarn till kardinalen i kungarikets kyrka. Hennes farfar arrangerar ett politiskt äktenskap mellan Elize och Wendelin i hopp om att säkerställa en allians mellan den kommande folkliga adeln och kyrkan. Trots deras arrangerade engagemang blir Elize verkligen kär i Wendelin eftersom de båda förstår bördan att vara i rampljuset. Senare gifter hon sig med Wendelin som familjefamilj.
Erwin (エ ル ヴ ィ ン, Eruvin )
Röstad av: Showtaro Morikubo (drama-CD), Hiro Shimono (anime)  (japanska); Billy Kametz (engelska)
Erwin von Alnim är en riddare och en av Wendelins partimedlemmar. En klasskamrat till Wendelin under deras dagar i akademin, vill Erwin hitta berömmelse och förmögenhet för sig själv snarare än att förlita sig på sin adliga familj. Efter att Wendelin blivit jarl, lovar Erwin lojalitet mot sin bästa vän som sin första behållare och personliga vakt och förlovas senare med en av hans lagkamrater, Haruka.
Louise (ル イ ー ゼ, Ruīze )
Uttalad av: Asami Imai (drama-CD), Yuuna Mimura (anime)  (japanska); Cherami Leigh  (engelska)
Louise Yorande Aorelia Oufelbeik är en kampsportartist och en av Wendelins partimedlemmar. Färdig med att kanalisera magi till fysisk strid blev hon en äventyrare efter att hennes familj sparkade ut henne för att ha överdriven manakapacitet. Hon blev kär i Wendelin men på grund av att hon är en vanligt folk tror hon först att hon inte kan gifta sig med honom utan vara hans älskarinna istället. Hon tävlar också med sin bästa vän Iina, som också är kär i Wendelin. Men Wendelin avslöjar att han älskar dem båda och vill att de båda ska vara hans fruar istället. Tack vare partiets berömmelse och service till kungariket höjer kungen Louise till adelsraden och låter henne gifta sig med Wendelin som en av hans fruar.
Iina (イ ー ナ, Īna )
Uttalad av: Eriko Matsui (drama-CD), Mikako Komatsu (anime) (japanska); Erica Mendez  (engelska)
Iina Suzane Hirenbrant är en spjutkvinna och en av Wendelins partimedlemmar. Dotter till en familj av spjututövare, hon blev en äventyrare efter att hennes familj tvingade henne att lämna efter att ha besegrat och förödmjukat sina äldre bröder i spjutstrid. Hon blev kär i Wendelin eftersom de var klasskamrater men på grund av att hennes familj var vasaller tror hon först att hon inte lagligt kan gifta sig med honom utan vara hans älskarinna istället. Hon är också i tävling med sin bästa vän Louise, som också är kär i Wendelin. Men Wendelin avslöjar att han älskar dem båda och hellre vill göra dem båda till sina fruar istället. Tack vare partiets berömmelse och service till kungariket höjer kungen Iina till adelsraden och låter henne gifta sig med Wendelin som en av sina fruar.
Inū (イ ヌ ー)
Röstad av: Yū Sanada (drama-CD)
Wilma (ヴ ィ ル マ, Viruma )
Uttalad av: MAO (anime)  (japanska); Veronica Taylor  (engelska)
Wilma Etol von Asgahan är en yxajägare och en av Wendelins partimedlemmar. Hon var tidigare en jägare som betjänade Asgahan-familjen tills familjen, Lord Marshall Edgar Asgahan, antog henne som sin dotter som en del av hans plan för att skydda Wendelin från avundsjuka adelsmän genom att presentera henne som en möjlig fästman. Wilma föddes med ett sällsynt tillstånd som heter Heros syndrom, vilket multiplicerade hennes ämnesomsättning många gånger men också ständigt kanaliserar hennes mana till fysisk skicklighet många gånger mer effektivt jämfört med andra magiker. På grund av sitt tillstånd blev hon jägare av nödvändighet för att mata sin höga ämnesomsättning och instämmer i sin adopterade faders plan eftersom Wendelin, en berömd monsterjägare och rik ädel, kommer att tillåta henne att äta olika typer av monsterkött och andra livsmedel. Senare blir hon också en av Wendelin ’s fruar.
Roderich (ロ ー デ リ ヒ, Rōderihi )
Uttalad av: Tomohito Takatsuka (anime)  (japanska); Xander Mobus (engelska)
En före detta spjutmankrigare som tjänar Wendelin som sin kammare . Roderich försökte få Wendelin att märka att han anställde honom som hållare i flera år. Roderich kommer från en handelsfamilj och har många kontakter med köpmän.
Amalie (ア マ ー リ エ, Amārie )
Uttalad av: Yukana (anime)
Amalie är Kurts hustru, mor till sina två söner och Wendelins svägerska. Efter Kurts död inleder hon ett förhållande med Wendelin och lär honom hur man ordentligt kan älska sina fruar innan deras bröllop. Senare blir både Amalie och Wendelin verkligen kär i varandra och hon blir hans älskarinna.
Katherine ( Katharina )
Hon är en ihärdig (tidigare) ädel med en konkurrenskraftig strimma som har en stark tro på adelens traditioner. Som sådan har hon en tendens att vara alltför bekymrad över att ”hålla jämna steg” i enlighet med hennes upplevda status. Någon gång innan hon träffade Wend blev hon också mycket fientlig och provocerande mot andra på grund av att hon alltid utpekades av de som ville utnyttja henne. Detta fick Wend till att börja med att peka på henne som en ”ensamstående” personlighet. Hon är också lätt generad, så stereotypiskt gråter in i Elises knä när Wend ”av misstag” såg henne naken och blev rödbetad när hon erkände / föreslog honom.
Therese Sigrid von Philip ( Therese )
Hon är en mycket envis person som respekteras inom sin egen domän efter att ha gått igenom olika omständigheter. Hon är också ganska förtjust i Earl Baumeister så att han öppet flörtar och retar honom framför sina fruar. Hon hamnar verkligen i kärlek med Wendelin trots att han tillrättavisar henne varje gång.
Kurt (ク ル ト, Kuruto )
Uttalad av: Tomokazu Sugita (anime)  (japanska); Chris Hackney (engelska)
Kurt Baumeister är Wendelin äldste bror och arvtagare till Baumeisters familjeriddare. Stolt och arrogant över att vara arvtagaren blir han avundsjuk på sin yngsta bror efter att Wendelin berömmelse som äventyrare växer. Han vill ha sin brors rikedomar och tillgångar och går med i en konspiration med en grupp adelsmän som också är avundsjuk på Wendelin och vill att han ska mördas. Konspirationen misslyckas dock och Kurt själv dödas.
Alfred Rainford (ア ル フ レ ッ ド, Arufureddo )
Uttalad av: Daisuke Namikawa (anime)  (japanska); Kaiji Tang (engelska)
Alfred Rainford var en tidigare trollkarl och Wendelins mästare. Han var en berömd trollkarl som trodde ha dödats under en misslyckad kampanj för att utrota farliga monster i Enchanted Forest i Baumeister-domänen, men avslöjades ha överlevt som en viskande död, en kännande odöda dömd att så småningom bli en sinnelös zombie . Med tanke på Wendelins stora potential i magi bestämde han sig för att lära pojken allt han visste innan han gick fridfullt bort. Rainfords tillgångar och rikedom ärvdes senare av Wendelin som hans efterträdare.
Brantack Lyngstad (ブ ラ ン タ ー ク ・ リ ン グ ス タ ッBur , Burantāku Ringusutatto )
Uttalad av: Yusaku Yara (anime)  | Patrick Seitz
Brantack är Alfred Rainfords tidigare magiklärare och senare mentor för Wendelin och hans parti.
Klimt Kristoff von Armstrong (ク リ ム ト ・ ク リ ス ト フ ・ フ ォ ・ ・ ア ー ム ス ト ンKur Kur , Kurimuto Kurisutofu fon Āmusutorongu)
Uttalad av: Masashi Yamane (anime) [3]
King’s Court Wizard, skicklig i fysisk förstärkande magi, och Alfred Rainfords bästa vän. Han undervisar senare Louise och Wendelein efter adels turneringen och blir deras tränare
Artur Baumeister (ア ル ト ゥ ー ル ビ ル ダ, Aruto ~ ūrubirudā )
Röstad av: Dai Matsumoto
En fattig adelsman och Wendelins far som styr en liten jordbruksmark. Han har åtta söner och två döttrar, från sin fru Johanna och älskarinna Leila.
Kardinal Hohenheim (枢機 卿 ホ ー エ ン ハ イ ム, Sūkikyō Hōenhaimu )
Uttalad av: Junpei Asashina
Ledare för kungarikets kyrka och Elises farfar. Han ville att Wendelin under sitt inflytande skulle öka kyrkans politiska makt, så han lurade en fortfarande ung och naiv Wendelin att gå med på att gifta sig med Elise och bli Wendelins farfar.

Media

Lätta romaner

Hachinan tte, Sore wa Nai Deshō! är skriven av YA och illustrerad av Fuzichoco. De lätta romanerna har publicerats av Media Factory , under deras MF Books-avtryck.

Nej. Utgivningsdatum ISBN
1 25 april 2014 [6] 978-4-04-066719-5
2 25 juli 2014 [7] 978-4-04-066924-3
3 24 oktober 2014 [8] 978-4-04-067133-8
4 23 januari 2015 [9] 978-4-04-067356-1
5 25 juni 2015 [10] 978-4-04-067696-8
6 25 september 2015 [11] 978-4-04-067785-9
7 25 december 2015 [12] 978-4-04-068020-0
8 25 april 2016 [13] 978-4-04-068183-2
9 25 augusti 2016 [14] 978-4-04-068461-1
10 25 februari 2017 [15] 978-4-04-069087-2
11 24 juni 2017 [16] 978-4-04-069274-6
12 25 december 2017 [17] 978-4-04-069599-0
13 25 april 2018 [18] 978-4-04-069868-7
14 25 augusti 2018 [19] 978-4-04-065131-6
15 25 december 2018 [20] 978-4-04-065389-1
16 25 mars 2019 [21] 978-4-04-065636-6
17 25 juli 2019 [22] 978-4-04-065907-7
18 25 december 2019 [23] 978-4-04-064270-3
19 25 mars 2020 [24] 978-4-04-064539-1
20 20 juli 2020 [25] 978-4-04-064799-9

Manga

En manga- anpassning med konst av Hiroki Kusumoto har publicerats online av Kadokawa Shotens ComicWalker sedan 2015. Den 23 december 2019 har den samlats i sju tankōbon- volymer.

Nej. Utgivningsdatum ISBN
1 19 september 2015 [27] 978-4-04-067796-5
2 22 mars 2016 [28] 978-4-04-068150-4
3 21 november 2016 [29] 978-4-04-068664-6
4 22 juni 2017 [30] 978-4-04-069257-9
5 22 mars 2018 [31] 978-4-04-069696-6
6 21 januari 2019 [32] 978-4-04-065197-2
7 23 december 2019 [26] 978-4-04-064207-9

Anime

En anime- anpassning av serien tillkännagavs av Media Factory den 14 december 2018. Anime bekräftades senare att vara en tv-serie som sändes från 2 april till 18 juni 2020 på Tokyo MX , BS11 , och AT-X . [34] [35] Serien animeras av Shin-Ei Animation , med hjälp av SynergySP , och regisseras av Tatsuo Miura, med seriekomposition av Takeshi Miyamoto och karaktärsdesign av Keiji Tanabe. [36] Minako Sato komponerar seriens musik.  Öppningstemat är ”Jikū no Mayoi Hito” (時空 の 迷 い 人, ”Den tveksamma personens rymdtid”)framförd av Demon Kakka och Arika Takarano, medan avslutningstemat är ”Tsukiakari Monologue” (月 明 り の Monolog , ”Moonlight Monolog”) framförd av Akino Arai x AKINO från Välsignelse4. Seriens engelska dub hade premiär på Crunchyroll den 14 maj 2020.

Nej. Titel [38] [a] Original luftdatum Engelska air date
1 ”Den åttonde sonen? Skojar du mig?”
Transkription: ” Hachi-nan tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :八 男 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う)! )
2 april 2020 14 maj 2020
En japansk löneman somnar innan han vaknar och befinner sig i kroppen av en fem år gammal ädel pojke som heter Wendelin von Benno Baumeister, under bröllopet till sin äldsta bror Kurt och hans fru Amalie. Trots att han är adel upptäcker Wendelin att Baumeisters är fattiga och bara äger ett litet riddarskap av jordbruksmark som kommer att ärvas av Kurt medan resten av hans sex äldre bröder antingen har gift sig in i andra familjer, eller fått arbete som statliga tjänstemän eller soldater och lämnat honom inget att ärva. Efter att ha hittat en bok om magi i sin fars bibliotek upptäcker Wendelin senare att han har förmågan att använda magi. Medan han letade efter ved i närliggande Enchanted Forest för sin familj, möter Wendelin en trollkarl som heter Alfred Rainford, som upptäckte pojkens magi,rädda honom från ett vildsvin och lovar att lära honom att använda magi.
2 ”En arvstrid? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Oie Sōdō tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :お 家 騒 動 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
9 april 2020 21 maj 2020
Wendelin bestämmer sig för att hålla sin magiska hemlighet efter att ha lärt sig att det skulle flytta honom före Kurt för att ärva herraväldet och riskera att Kurt mördar. Alfred upptäcker att Wendelin har en utomordentligt hög magisk kapacitet. När träningen fortsätter visar Alfred ovanliga symtom: kall hud, ingen känsla av smak och smärta. Wendelins konstiga beteende väcker Kurts uppmärksamhet tills Wendelin meddelar att han vill vara en äventyrare, vilket gör Kurt mindre misstänksam. Rikets äventyrarakademi är dyrt, så Wendelin bestämmer sig för att arbeta för att betala sin egen undervisning. För att hjälpa till med att resa lär Alfred Wendelin flygmagi. Wendelins far hör ett rykte om en Whispering Dead i närheten, ett kännande lik dömt att bli en sinnelös zombie. Wendelin inser att han menar Alfred och konfronterar honom.Alfred medger att han är död på grund av en misslyckad expedition men kom tillbaka som en Whispering Dead för att förmedla sin kunskap till en lärling. Efter att ha gjort det lär han Wendelin helig magi att rensa honom och låta honom passera till efterlivet. År senare lämnar Wendelin sin familj för att bli en äventyrare.
3 ”En ensamstående? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Botchi tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :ボ ッ チ っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
16 april 2020 28 maj 2020
På Adventurers Academy försöker Wendelin få vänner men på grund av sin brist på kommunikationsförmåga, höga magiska nivåer och otroliga handlingar är resten av eleverna för rädda för att närma sig honom. Tre studenter, Erwin, Louise och Iina, delar ett band över att vara de yngsta barnen i lägre klassfamiljer. De vill få Wendelins erkännande för att bilda ett parti med honom, de försöker jaga ett stort vargpaket men är överväldigade tills Wendelin räddar dem. På grund av ett missförstånd tror de tre att Wendelin ser dem som en börda när han i verkligheten vill vara vän med dem. Deras klass deltar i en fest som värd Duke Bleichroder som intresserar sig för Wendelin eftersom Wendelins far är en vasall av Bleichroder. Wendelin ber Erwin, Louise och Iina att gå med honom mycket till sin förvåning.De får reda på att Bleichroder förde dem till sin trollkarl, Brantack Lyngstad, Alfreds tidigare lärare, som bekräftar sina misstankar om att Alfred vidarebefordrade sin kunskap till Wendelin. Inse att Wendelin är samma som dem, Erwin, Louise och Iina är överens om att vara Wendelins vänner och bilda ett äventyrsfest. För att återlämna Alfreds ägodelar och expeditionens resurser till Bleichroder belönas Wendelin tusen guldmynt och ärver Alfreds gods till allas förvåning.s resurser till Bleichroder belönas Wendelin tusen guldmynt och ärver Alfreds gods till allas förvåning.s resurser till Bleichroder belönas Wendelin tusen guldmynt och ärver Alfreds gods till allas förvåning.
4 ”Skyldigheter? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Shigarami tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :し が ら み っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
23 april 2020 4 juni 2020
Wendelin och hans vänner är inbjudna till hans bror Erichs bröllop i rikets huvudstad. En odöd bendrake attackerar deras luftskepp så att Brantack får Wendelin att rensa draken med helig magi innan han samlar de värdefulla benen och kristallhjärtat. I huvudstaden Stuttburg lämnar Brantack dem med sin handelsvän Aruterio Marchen. Soldater tar Wendelin att träffa kungen, som belönar honom för att besegra benet draken med Twin Dragon medalj och den ädla rang Baronet , vilket gör Wendelin en av adeln i mantel . Erich oroar sig för att deras far bara är en riddare, vilket innebär att Wendelin kommer att tas bort från deras släktträd för att bli chef för sin egen adliga familj. Flera tjänstemän börjar argumentera för hur mycket de ska betala Wendelin för benen och hjärtat. Aruterio förklarar detKardinal Hohenheim vill ha Wendelin under kyrkans inflytande, Lord Marshall Edgar vill ha honom för militären och Lord Commissioner Ruckner vill spara pengar. Till slut får Wendelin 150 000 guld. Wendelin deltar i Erichs bröllop men finner att hans familj är så fattig att de inte kan tillhandahålla en lämplig bröllopspresent, som generar sig själva och deras herre, hertig Bleichroder, så Wendelin köper presenterna. Aruterio lyckas hitta Wendelin kome-kouji han hade letat efter för att göra miso , som han använder för att göra middag för sin familj och vänner. Kardinal Hohenheim informerar sitt barnbarn ” Saint ” Elise Hohenheim, han har hittat henne en lämplig man.
5 ”Politiskt äktenskap? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Seiryaku Kekkon tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :政略 結婚 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
30 april 2020 11 juni 2020
Hohenheim introducerar Wendelin för Elize och på grund av sin naivitet lurar Wendelin att bilda ett politiskt äktenskap med Elize. Wendelin får panik över tanken att gifta sig med en kvinna som han inte älskar, men försäkras senare av Erich att adelsmän sällan träffar sin förlovade fram till bröllopet. När han svärmas av arbetslösa äventyrare varje gång han lämnar sitt hem anställer han en tacksam Erwin som sin behållare. Wendelin smyger sig in i Hohenheims gods för att prata med Elize och är lättad över att hon åtminstone inte är emot att gifta sig med honom. När Louise och Lina finner att Erwin är Wendelin’s retainer bestämmer de sig för att överträffa honom genom att bli Wendelins älskarinnor efter att han gifter sig med Elize. Wendelin är inbjuden till middag med Elize där butlern föreslår att Wendelin ger Elize en förlovningsring. Wendelin handlar Elize,men snarare än en prålig ring Wendelin köper en mycket tydligare ring som passar Elize bättre, och lär sig efteråt är den gjord av en magisk lagringskristall, vilket gör den perfekt för Elize helande magi. Wendelin berättar för henne att han är orolig för att leva upp till sitt drakedrabbande rykte när han fortfarande är osäker på sig själv. Elize börjar utveckla en förälskelse på honom. Butlern rapporterar till Hohenheim att Wendelin är en ovanlig ädel och att han inte har någon aning om vad hans tankar är. Under tiden visas det enda som Wendelin tänker på är hur mycket han saknar japansk sojasås.Butlern rapporterar till Hohenheim att Wendelin är en ovanlig adelsman och han har ingen aning om vad hans tankar är. Samtidigt visas det enda som Wendelin tänker på är hur mycket han saknar japansk sojasås.Butlern rapporterar till Hohenheim att Wendelin är en ovanlig adelsman och han har ingen aning om vad hans tankar är. Samtidigt visas det enda som Wendelin tänker på är hur mycket han saknar japansk sojasås.
6 ”En kulltur? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Dangan Deba tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :弾 丸 出 張 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
7 maj 2020 18 juni 2020
Elize besöker Louise, Lina och Erwin för att få veta exakt vilken typ av man Wendelin är, medan Kungen ber Wendelin och Brantack att döda en gammal drake, Greigorland, eftersom kungariket behöver sitt territorium för jordbruksmark. Han skickar också Klimt Kristoff von Armstrong, hans entusiastiska och tappra domstolsguiden. Samtidigt, då Greigorlands död kan leda till att monster i närheten växer djärvare, anställer Erwin, Louise och Lina de arbetslösa äventyrarna för att skydda området med Elize och kyrkans präster som sina läkare. Wendelin och Armstrong besegrar Greigorland och Wendelin samlar in den värdefulla kroppen. Monster känner av Greigorlands död och attackerar soldaterna och tvingar Wendelin och hans vänner att gå med i striden. Elize, medvetna om att Wendelin anser sig vara feg men går ändå med i striden,är lättad att han är en riktigt bra man och slutligen går ut ur utmattning efter att han återvänt säkert. Wendelin tar hand om henne tills hon vaknar, bara för att lära sig Armstrong är hennes farbror. Nästa dag frågar Elize om Louise och Lina också är hans fästmö, eftersom de alla bor i samma hus, vilket Wendelin är förvånad över att hon inte bryr sig om han har medhustruer. Både Louise och Lina tillkännager att de vill vara hans bihustruer och med Elize stöd går Wendelin nervöst med. Observera att Wedndolin kallas ”Baron” när han vänder mot draken, vilket indikerar att han har tjänat en befordran.vilket Wendelin är förvånad över att höra att hon inte bryr sig om han har bihustruer. Både Louise och Lina tillkännager att de vill vara hans bihustruer och med Elize stöd går Wendelin nervöst med. Observera att Wedndolin kallas ”Baron” när han vänder mot draken, vilket indikerar att han har tjänat en befordran.vilket Wendelin är förvånad över att höra att hon inte bryr sig om han har bihustruer. Både Louise och Lina tillkännager att de vill vara hans bihustruer och med Elize stöd går Wendelin nervöst med. Observera att Wedndolin kallas ”Baron” när han vänder mot draken, vilket indikerar att han har tjänat en befordran.
7 ”Ingen magi? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Mahō Kinshi tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :魔法 禁止 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
14 maj 2020 25 juni 2020
Vid bröllopet till sin bror, Helmut, får Wendelin veta att han förväntas delta i en kampkonstturnering, men som adel måste han använda ett svärd istället för magi. Louise och Lina bestämmer sig också för att delta. Erwin är övertygad om att delta av Brantack. Wendelin får tillstånd från Hohenheim att lägga till Elize till sitt parti. Erwin bestämmer sig för att han vill bli mästare, tills han inser att den tidigare mästaren, Warren, befälhavaren för de kungliga riddarna, deltar igen, och snaps åt Louise och Lina på grund av hans bitterhet att inte ha någon magi. Nästa dag får han veta att Elize också har tränat och tror att hennes brist på fysisk förmåga gör henne till hinder. Att inse att alla har vissa svagheter, ber Erwin om ursäkt. Under de inledande matcherna möter Wendelin Warren och förlorar omedelbart. Louise besegras i semifinalen.Lina går upp mot Roderich, en irriterande envis spjutanvändare besatt av att bli anställd av Wendelin och förlorar mot honom. Erwin måste möta Warren och oroar sig om han förlorar Wendelin kommer att ta bort honom från deras parti, så Louise visar honom en inspirerande lunch som Wendelin gjorde, vilket bevisar att Wendelin värdesätter honom för mer än hans stridsförmåga. Även om det antyds att Erwin förlorade mot Warren, går Warren med på att bli Erwins tränare tills han fyller 15 år och blir heltidsäventyrare. Lina hittar också en spjuttränare medan Louise introducerar Wendelin för sin tränare för kampsport, Armstrong, som erbjuder att träna dem tills de når 15.så Louise visar honom en inspirerande lunch som Wendelin gjorde, vilket bevisar att Wendelin värdesätter honom mer än hans stridsförmåga. Även om det antyds att Erwin förlorade mot Warren, går Warren med på att bli Erwins tränare tills han når 15 och blir heltidsäventyrare. Lina hittar också en spjuttränare medan Louise introducerar Wendelin för sin tränare för kampsport, Armstrong, som erbjuder att träna dem tills de når 15.så Louise visar honom en inspirerande lunch som Wendelin gjorde, vilket bevisar att Wendelin värdesätter honom för mer än hans stridsförmåga. Även om det antyds att Erwin förlorade mot Warren, går Warren med på att bli Erwins tränare tills han fyller 15 år och blir heltidsäventyrare. Lina hittar också en spjuttränare medan Louise introducerar Wendelin för sin tränare för kampsport, Armstrong, som erbjuder att träna dem tills de når 15.
8 ”Förmodas död? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Shibōsetsu tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :死亡 説 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
21 maj 2020 2 juli 2020
Tre år senare får Kurt, Wendelins äldsta bror, ett brev från huvudrevisor Ruckner, Lord Commissioner Ruckners bror, att Wendelin har dött. Fem dagar tidigare fyller Wendelin äntligen 15 år och registrerar sitt äventyrsparti som Dragon Busters, så kungen skickar dem för att undersöka forntida ruiner. Brantack förklarar att ruinerna upptäcktes i Greigorlands territorium och många högt rankade äventyrare har försvunnit. När de kommer in aktiverar de av misstag en magisk cirkel som transporterar dem till bottenvåningen, vilket innebär att de måste kämpa sig till ytan förbi en armé av golems. Fem dagar senare sprider huvudrevisor Ruckner rykten om att Wendelin har dött och som en del av hans komplott att ersätta sin bror som lordkommissionär föreslår han att Kurts söner ärver Wendelins titel som Baron.Fortfarande osäker på hur långt de har att klättra Elize säger till Wendelin att hon hoppas att de överlever eller att hon ångrar att hon inte har gift sig med honom. De möter en drakegolem med mythril-skalor. Brantack tar slut på magi och kollapsar så Elize ger Wendelin trollformeln Miracle’s Light genom en kyss och Wendelin besegrar draken. Brantack får reda på att ruinerna byggdes av den antika trollkarlen Ichelberg, känd för sitt arbete med att skapa magiska föremål. De upptäcker också ett stort bibliotek och en hangar fylld med ovärderliga forntida luftskepp. Erwin öppnar upphängningsdörrarna och visar att de har kommit upp till ytan.Brantack tar slut på magi och kollapsar så Elize ger Wendelin trollformeln Miracle’s Light genom en kyss och Wendelin besegrar draken. Brantack får reda på att ruinerna byggdes av den antika trollkarlen Ichelberg, känd för sitt arbete med att skapa magiska föremål. De upptäcker också ett stort bibliotek och en hangar fylld med ovärderliga forntida luftskepp. Erwin öppnar upphängningsdörrarna och visar att de har kommit upp till ytan.Brantack tar slut på magi och kollapsar så Elize ger Wendelin trollformeln Miracle’s Light genom en kyss och Wendelin besegrar draken. Brantack får reda på att ruinerna byggdes av den antika trollkarlen Ichelberg, känd för sitt arbete med att skapa magiska föremål. De upptäcker också ett stort bibliotek och en hangar fylld med ovärderliga forntida luftskepp. Erwin öppnar upphängningsdörrarna och visar att de har kommit upp till ytan.
9 ”Människor hatar mig? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Kirawaresha tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :嫌 わ れ 者 っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
28 maj 2020 9 juli 2020
För ruinernas skatter betalar kungen Dragon Busters tio miljoner guld. Wendelin bestämmer sig för att flytta sitt hem till Breichburg för att starta sina äventyrliga karriärer, men Armstrong avslöjar rykten om Wendelins död, vilket får honom att inse att deras framgång har lockat fiender. High Auditor Ruckner och hans allierade börjar planera Wendelin-mordet. Wendelin anställer Roderich som sin butler för att hantera gården i huvudstaden medan en rosahårig tjej som heter Wilma börjar följa Wendelin. Wendelin träffar Magic Guilds ledare, Lucas Gotz Beckenbauer, och lånar en artefakt som kallar alla föremål. Wendelin anordnar en fest för sina vänner och familj och viktiga adelsmän och serverar dem sin kallade tonfisksushi med sojasås. Roderich berättar för Wendelin om Ruckner, inklusive hans försök att inkludera Kurt i sin plot,men försäkrar Wendelin att han har ordnat att Ruckner kallas av kungen för förhör samtidigt som han erkänner att han är Ruckners olagliga son, men hatar honom för hans grymhet. Wilma bryter in i partiet för tonfisken och Lord Marshall Edgar avslöjar att Wilma är hans adopterade dotter och hon lider av hjältesyndrom som enligt Brantack ständigt övermäktar hennes muskler, vilket resulterar i en stor aptit. Edgar erbjuder Wendelin Wilma som livvakt eller till och med en fru om han vill. Hertig Bleichroder ber Wendelin att ta sig an jobbet för att jaga monster. Under tiden får Kurt falska nyheter om Wendelins död och skrattar med glädje över att ärva Wendelins rikedom, bara för att Wendelin och alla hans vänner ska teleportera utanför och avslöjar Wendelins överlevnad.
10 ”Giftigt? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Kurēmā tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :ク レ ー マ ー っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
4 juni 2020 16 juli 2020
Brantack förklarar för Wendelins far, Sir Artur, att den avlidna expeditionsarmén, som Alfred Rainford var en del av, nu är zombier. Eftersom zombierna är på deras land har Artur rätt till 30% av all vinst som uppnåtts av zombies material, men Kurt kräver girigt 50% och försöker insistera att zombies och deras tillhörigheter lämnas i skogen istället för att få ordentliga begravningar . Wendelin inser Kurts fiendskap och svartsjuka mot hans framgång och hatas av tjänarna och byborna, som föredrar att Wendelin ärver herraväldet. Wendelin och hans vänner renar zombierna, inklusive hertig Bleichroder far och till och med lich farfar till Marlene, hustru till Wendelin bror Herrman. Wendelin försäkrar sin farfar Marlene om att ha ett lyckligt liv så att han tacksamt tillåter Elise att rena honom.Wendelin returnerar rustningen hos byborens släktingar till dem för begravningar men sedan kräver Kurt att rustningen smälts ner och återanvänds. Wendelin tillhandahåller nytt järn så att byborna kan behålla rustningen, även om detta bara gör Kurt ilsket. Hertig Bleichroder överraskar Wendelin genom att insistera på att han stannar kvar med sin familj ett tag, men det är uppenbart att han planerar något. Wendelin deltar i soldatens begravningar medan Kurt förolämpar byborna genom att förbli frånvarande. Klaus, byhövdingen, ber i hemlighet Wendelin att ersätta Kurt, och Brantack instämmer och påpekar att Wendelin genom Bleichroders insistering stannar kvar hos sin familj, att hela kungliga hovet, inklusive kungen, implicit vill att Wendelin ska ersätta Kurt.Wendelin tillhandahåller nytt järn så att byborna kan behålla rustningen, även om detta bara gör Kurt ilsket. Hertig Bleichroder överraskar Wendelin genom att insistera på att han stannar hos sin familj ett tag, men det är tydligt att han planerar något. Wendelin deltar i soldatens begravningar medan Kurt förolämpar byborna genom att förbli frånvarande. Klaus, byhövdingen, frågar Wendelin i hemlighet att ersätta Kurt, och Brantack instämmer och påpekar att Wendelin genom Bleichroders insistering stannar kvar hos sin familj, att hela kungliga hovet, inklusive kungen, implicit vill att Wendelin ska ersätta Kurt.Wendelin tillhandahåller nytt järn så att byborna kan behålla rustningen, även om detta bara gör Kurt ilsket. Hertig Bleichroder överraskar Wendelin genom att insistera på att han stannar hos sin familj ett tag, men det är tydligt att han planerar något. Wendelin deltar i soldatens begravningar medan Kurt förolämpar byborna genom att förbli frånvarande. Klaus, byhövdingen, ber i hemlighet Wendelin att ersätta Kurt, och Brantack instämmer och påpekar att Wendelin genom Bleichroders insistering stannar kvar hos sin familj, att hela kungliga hovet, inklusive kungen, implicit vill att Wendelin ska ersätta Kurt.byhövdingen ber i hemlighet Wendelin att ersätta Kurt, och Brantack instämmer och påpekar att Wendelin genom Bleichroders insistering stannar kvar hos sin familj, att hela kungliga hovet, inklusive kungen, implicit vill att Wendelin ska ersätta Kurt.byhövdingen ber i hemlighet Wendelin att ersätta Kurt, och Brantack instämmer och påpekar att Wendelin genom Bleichroders insistering stannar kvar hos sin familj, att hela kungliga hovet, inklusive kungen, implicit vill att Wendelin ska ersätta Kurt.
11 ”Mellan en sten och en hård plats? Skämtar du mig?”
Transkription: ” Itabasami tte, Sore wa Nai Deshō! ” ( Japanska :板 挟 み っ て 、 そ れ は な い で し ょ う! )
11 juni 2020 23 juli 2020
Brantack förklarar att kungen vill utveckla det omgivande landet men inte kan på grund av den nuvarande markägaren och lågt rankade herrar, som Sir Artur. Istället har kungliga domstolen i hemlighet gjort Kurt galna av avundsjuka över Wendelin, så att när han knäpps kommer han att tas bort som arving. Wendelin vägrar att delta eftersom det också skulle innebära att han arvade sina brorsöner. Klaus varnar Brantack för att vara försiktig med Amalie, Kurts fru, som till varje pris kommer att försöka skydda sina söner. Wendelin får veta att Kurt kommer att mördas efter att Wendelin blir herre för att förhindra att han orsakar problem i framtiden. Wendelin försöker erbjuda Kurt ett förslag som gör det möjligt för Kurt att bli herre samtidigt som han tillåter Wendelin att utveckla landet men Kurt är förblindad av svartsjuka och vägrar. Med inget annat alternativ bestämmer Wendelin sig att bli herre,men varnar sina vänner att han planerar att motstå den kungliga domstolen genom att se till att ingen dör som ett resultat. Wendelin öppnar en basar för att ge byborna bättre resurser och mutar sedan Kurts butik som äger allierade med avancerad utbildning i sina olika hantverk för att förbättra sina affärer och bryta deras beroende av Kurt. Han köper också ett hus i huvudstaden för Amalie och hans brorsöner för att hålla dem säkra och hoppas att Kurt förvisas till ett kloster av kardinal Hohenheim så att domstolen inte har någon anledning att mörda honom. Utan några allierade kvar blir Kurt äntligen galen och planerar att döda Wendelin. En av High Auditor Ruckners män ger Kurt ett magiskt vapen som kallas Dragon’s Flute.Wendelin öppnar en basar för att ge byborna bättre resurser och mutar sedan Kurts butik som äger allierade med avancerad utbildning i deras olika hantverk för att förbättra sina affärer och bryta deras beroende av Kurt. Han köper också ett hus i huvudstaden för Amalie och hans brorsöner för att hålla dem säkra och hoppas att Kurt förvisas till ett kloster av kardinal Hohenheim så att domstolen inte har någon anledning att mörda honom. Med inga allierade kvar blir Kurt äntligen galen och planerar att döda Wendelin. En av High Auditor Ruckners män ger Kurt ett magiskt vapen som kallas Dragon’s Flute.Wendelin öppnar en basar för att ge byborna bättre resurser och mutar sedan Kurts butik som äger allierade med avancerad utbildning i sina olika hantverk för att förbättra sina affärer och bryta deras beroende av Kurt. Han köper också ett hus i huvudstaden för Amalie och hans brorsöner för att hålla dem säkra och hoppas att Kurt förvisas till ett kloster av kardinal Hohenheim så att domstolen inte har någon anledning att mörda honom. Utan några allierade kvar blir Kurt äntligen galen och planerar att döda Wendelin. En av High Auditor Ruckners män ger Kurt ett magiskt vapen som kallas Dragon’s Flute.Han köper också ett hus i huvudstaden för Amalie och hans brorsöner för att hålla dem säkra och hoppas att Kurt förvisas till ett kloster av kardinal Hohenheim så att domstolen inte har någon anledning att mörda honom. Utan några allierade kvar blir Kurt äntligen galen och planerar att döda Wendelin. En av High Auditor Ruckners män ger Kurt ett magiskt vapen som kallas Dragon’s Flute.Han köper också ett hus i huvudstaden för Amalie och hans brorsöner för att hålla dem säkra och hoppas att Kurt förvisas till ett kloster av kardinal Hohenheim så att domstolen inte har någon anledning att mörda honom. Med inga allierade kvar blir Kurt äntligen galen och planerar att döda Wendelin. En av High Auditor Ruckners män ger Kurt ett magiskt vapen som kallas Dragon’s Flute.
12 ”Den åttonde sonen? Jag antar att det inte är så illa!”
Transkription: ” Hachi-nan tte, Sore mo Ari Deshō! ” ( Japanska :八 男 っ て 、 そ れ も あ り で し ょ う! )
18 juni 2020 30 juli 2020
Med den magiska Dragon’s Flute som kommer att kalla till en hord av drakar lockar Kurt Wendelin och kompaniet till en tom röjning i en skog i det outvecklade landet. Efter att ha spottat Wendelin och Brantacks misslyckade försök att stoppa honom spelar Kurt flöjt för att döda partiet och straffa hela regionen, inklusive sin egen familj, för att förråda honom. Det blir snabbt uppenbart för följeslagarna att flöjt inte kallar till en hord av drakar, utan istället kanaliserar all ondskan i landet till Kurt och förvandlar honom till en massiv odöd. Ursprungligen chockad av tanken på att döda sin bror, hjälper Wendelin motvilligt Elize att rena Kurt. Med hans kropps förstörelse letar den lilla kvarvarande biten av Kurts ondska efter adelsmännen som var ansvariga för hans död och dödade dem och deras familjer, inklusive huvudrevisor Ruckner.Efter att ha fullgjort kungarikets strävan att fixa problemländerna, sadlar kungen Wendelin med att utveckla landet och erbjuder Wendelin en belöning. Wendelin, som har blivit trött på adelsmän som använder honom utan konsekvenser, tar en chans att råna dem genom att be om 2 av de 12 titlarna som lämnades med de dödsfall som orsakades av Kurts ondska. Efter ett kort argument mellan tjänstemännen om vem som skulle få titlarna och vem som har rätt är det att skänka titlar, tillåter kungen Wendelin att skänka två titlar till vilka han väljer och till och med höja sin rang till greve, den femte rang i kungariket (kringgå raden av Viscount). När han återvänder till landet berättar han för Amalie att när hans brorsöner blir äldre, kommer han att skänka var och en av dem titlarna om de behöver dem. I sin tur låter Wendelin veta att pojkarna kommer att inse att Kurt ’hans död var av hans eget val och inte Wendelin fel. Så småningom börjar utvecklingen av södra landet med att Wendelin är överansträngd av sitt parti och ändå njuter av sitt nya liv med dem.