I min dröm var jag titta på anime i min paddan eller mobilen som hette Fairy Ranmaru som har kommit ett liten tag sen (i verkligen), blir jag blixtförälskad i Ranmaru och stal mitt hjärta ( eftersom jag ser inte p.g.a osynlighet) som hans framtidens fru. Den natten låg jag och sov men då känner mitt hjärta börjar lysar så det sticker i bitar, någon drar min hand och flytta till deras anime värld med älvor som låtsas att dom är människor! När jag vaknad upp och hamnar i F-Bar (deras hem) vet att 5 feer killar som förklädda till 4 vanlig elever och en som jobbar på bar men var rädd att dom kommer berättar deras drottning,  readar mitt minne och sen upptäckte Ranmaru, dom andra offer killar att jag lyckas räddar hans liv innan träffar i mitt höger axel av negativa typen!

Jag råkar landa på honom och stjäla Ranmarus kyss av misstag  mitt i framför drottningen och Homura Hoterase av klan från Ignis, fe av              Jyuka Mutsuoka av klan från Arbor clan, fe av            Uru  Seiren av Vatten klan från               , fe av                      Takara Utashiro, Metallum clan och till sist fe av Illumination Ranmaru Ai av Ljuset klan från Lux! Både fe drottning och killar pratade om mig, vad ska göra med mig eftersom vet deras hemlighet? Ta mitt hjärta och radera mitt minne men Ranmaru blockat mellan oss ber att skona mig för att har räddar hans liv, dom testar mig få svaret eftersom bevisar hålla deras hemlighet om lyckas jag det får var med i fe medlem men om inte dem värre förstört för mig!

Feerna inser att jag har mitt ödet, friande Ranmaru till mig för att förklarad ingen har någonsin gjort för någon , plus räddar hans liv för osjälvisk, godhjärtad, modigt och kärleksfullt. Fick jag ny kraft med hjälp av deras feernas blod (Lux) och mitt, blir Luxs fe så jag är Ranmarus blivande fru och skydda deras hemlighet. Så gjorde mitt och ranmarus blod korsar på min bröst på finger tillsammans blir i alldeles egen Horologuim hjärta! I flera dagar senare tränar jag att bli högt nivån fe och uppdrag att hindra från hjärtekrossare och svek om onda typer vet att jag är med F-Bar och Ranmarus blivande fru kommer kippar mig och Ranmaru, gänget ger vad som helst att skydda mig så blir jag egen familjen med Ranmaru!