Simulcast på torsdagar 08:00 PDT

Den här världen handlar om att göra eller dö. Det finns inget paradis. Du går ner en gång och du är ute. Denna värld är fylld med människor som lider och tror på det. Hej du där. Ska du verkligen låtsas att du inte märker det? Vi kan dock inte göra det. Låt oss torka bort dina tårar. Vi lägger tillbaka det leendet på ditt ansikte. Men det kommer inte att vara gratis. Kom gärna av bar F. Var inte rädd. Vi behöver inga pengar. Det finns bara en sak som vi vill … ”Vi tar ditt hjärta !!”Fari

Fairy Ranmaru: Vi hjälper ditt hjärta

11 mars Key Visual.jpg

Information

Kanji

Fairy 蘭 丸 ~ あ な た の 心 お 助 け し ま す ~

Romaji

Fairy Ranmaru ~ Anata no Kokoro O-tasukeshimasu ~

Anime

Regisserad av

Kosuke Kobayashi

Studio

Studiokomet

Original körning

8 april 2021

Fairy Ranmaru: We Will Help Your Heart är ett kommande anime-original skapat av Studio Comet som premiär den 8 april på AT-X kl. 23:00 JST, och kommer också att sändas på Tokyo MX och BS NTV.

Satt i en värld av grymhet och hjärtskär, ”Fairy Ranmaru: We Will Help Your Heart” följer fem unga män som arbetar på den mystiska ”Bar F” och som erbjuder att läka sina klienters hjärtan, torka bort tårarna och orsaka leenden. att blomstra som blommor. De tar ingen betalning … förutom att stjäla sina kunders hjärtan.

Bakgrundsinformation

Helig

Det finns fem tävlingar, det ljusa, flamman, vattnet, trädet och guldet och stålet, och de arbetar hårt bland tävlingarna. Bland dem är Bright Race en högt ansedd existens. Varje ras har sin egen roll i den heliga världen.

Tio heliga lektioner

Reglerna som ges till Ranmaru och andra när de lever i den mänskliga världen.

Aijaku

Kraften som skapas när en persons hjärta rör sig kraftigt. En massa energi. Ranmaru och hans vänner, som är mycket uppskattade i den heliga världen, beordras av drottningen att gå till den mänskliga världen och samla denna energi.

BAR ”F”

En bar behärskad av Takara. Ranmaru och hans vänner bor tillsammans på andra våningen i baren. Det finns ett visitkort för baren, och Ranmaru och hans vänner bär det alltid med sig. De har inte bad, så de går till det offentliga badet mittemot.

Et Franc de Muse Academy

En gymnasieskola där Ranmaru och andra går. Ranmaru registrerar sig som transferstudent. Det finns en skolesång. Skolområdet är

mycket stort och har också djur som getter.

Personal

Original skapare : Taiga Umatani

Seriedirektör : Kosuke Kobayashi

Regissör : Masakazu Hishida

Art Director : Tsutomu Nishikura

CGI-direktör : Hayato Numajiri

Sound Director : Ryousuke Naya

Fotograferingschef : Kenji Takehara

Chefs animationsregissörer : Hatsumi Takahashi, Shouko Nagasawa, Tomoko Miyakawa, Mika Yamamoto, Sayaka Tokunaga

Karaktärsdesigners: Andgy, Shouko Nagasawa, Tomoko Miyakawa

Färgdesigner: Sachiko Urushido

Seriens komposition: Jou Aoba

Musik: yamazo

Action Animator: Masayuki Nomoto

Handlingstillsyn: Tetsuya Ishikawa

Redigering: Hideaki Murai

Animationsproduktion: Studio Comet

Musikproduktion: Pony Canyon

Tecken

Ranmaru Icon

Ranmaru Ai

Uru Icon.png

Uru Seiren

Takara Icon.png

Takara Utashiro

Homura Icon.png

Homura Hoterase

Juka Icon.png

Juka Mutsuoka

Temasångar

Den inledande temalåten är ’Ayashiku Get your heart’ av 5 to HEAVEN.

Den avslutande temalåten är ’Yousei Aika’ av 5 to HEAVEN

Den här världen handlar om att göra eller dö. Det finns inget paradis. Du går ner en gång och du är ute. Denna värld är fylld med människor som lider och tror på det. Hej du där. Ska du verkligen låtsas att du inte märker det? Vi kan dock inte göra det. Låt oss torka bort dina tårar. Vi lägger tillbaka det leendet på ditt ansikte. Men det kommer inte att vara gratis. Kom gärna av bar F. Var inte rädd. Vi behöver inga pengar. Det finns bara en sak som vi vill … ”Vi tar ditt hjärta !!”

Fairy Ranmaru är en originalanime och strömmar på Crunchyroll på torsdagar.

( Här skriver dom kommentar om vad tyckte Fairy Ranmaru!!!!!)


Hur var det första avsnittet?

Richard Eisenbeis
Betyg: 1

”Vad är detta?” Det är huvudfrågan som jag ställde mig själv om och om igen när jag tittade på denna anime. Andra frågor inkluderade ”vem är det gjort för?” och ”vad är dess syfte?”

Jag menar, jag förstår den grundläggande handlingen. Fem älvor skickas till jorden för att samla starka känslor och skicka tillbaka dem till sin drottning. Men … varför låtsas de vara gymnasieelever? Varför vet ingen av dem hur man gör sitt jobb? Varför förvandlas de magiskt till människor som ser helt annorlunda ut? Och varför är deras dräkter mer i linje med den vanliga kvinnliga magiska tjejdräkten (sans kjolar)?

Nu ser denna anime uppenbarligen vacker ut med en häpnadsväckande mängd detaljer hela tiden. Dessutom, när det går full Madoka Magica med utskurna animationer i den sista striden, ser det mer än lite läskigt ut. Men jag tror inte att detta är tänkt att vara en skräckanime eller till och med en psykologisk thriller. De fåniga kostymerna, inte särskilt intelligenta huvudpersonerna och installationen utan vägg skulle vara rätt hemma i en komedi, men det finns inget roligt i det här första avsnittet heller (såvida inte buff män i avslöjande klädliknande kläder är toppen av humor i dina ögon, antar jag). Kanske det faktum att det tar sig själv på allvar ska vara skämtet? Jag vet ärligt talat inte.

Det här avsnittet är förvirrande även om vi bara fokuserar på dess självständiga plot. En tjej cybermobbas av hennes förälskade ex-flickvän och överväger självmord. Lyckligtvis är vår hjälte till hands för att gå in i det delade medvetandet mellan henne och mobbaren och besegra mobbaren genom att ge henne en smak av sin egen medicin. Det är inte bara konstigt i och för sig, utan vad är det avsedda meddelandet här? Om du inte ger dig åt cybermobbning och dödar dig själv kommer en magisk älva att följa och lösa alla dina problem genom att få mobbaren att mobbas istället?

Jag är ärligt förbryllad över den här showen och har inget intresse av att fortsätta titta på den. Oavsett vilken målgrupp som är för den här är jag helt klart inte det.


Nicholas Dupree
Betyg: 4 halv

Anime är inte främmande för kåthet. Men Fairy Ranmaru , denna nya original Magical Boy-anime från skaparna av King of Prism , är inte din gamla kåt i trädgården. Denna show är FUCKY. Huvudbesättningen introduceras bröstvårtor först i öppningsscenen, uppradade och nakna före drottningen av älvor. De förvandlas alla till muskulösa, tydligt äldre kroppar, många sportiga iögonfallande framträdande grenbultar. ED-animationen innehåller hela gjutna nakna och ströda i bondage-rep, inklusive en av dem med hela röven stolt på skärmen.

Jag vill inte vara reduktiv och säga att sexappeal är allt som showen erbjuder. Det är bara den mest omedelbara och lätt marknadsförbara aspekten, att döma av all marknadsföring. Men samtidigt är det också puckeln (nej, inte den typen) som tittarna måste komma över om du ska njuta av allt annat Fairy Ranmaruhar att erbjuda. Det finns många kala sexuella bilder, undertext och vanlig gammal text i denna premiär, och om det inte är din väska så letar du bäst någon annanstans. Men om du gillar sexiga killar i löjliga kläder som räddar dagen med kärlekens kraft och knappt dolda könsorgan, är du ute efter en rolig tid.

Utöver det skapar denna premiär en ganska standard men i allmänhet spännande magisk pojke / tjej premiss. En kvintett älvor har valts ut för att skapa bas i den mänskliga världen och hitta hjärtan som behöver räddas. En mystisk dålig kille lurar i skuggorna och skapar monster från människors mörkaste impulser. Cue fancy transformation sekvens och en nödvändig kamp. Skillnaden kommer i den rena stilen som strömmar från alla aspekter av denna premiär. Pojkarna förvandlas inte bara, de får ett fullständigt musikaliskt nummer som uttrycker vem de är när de flyger genom rymden. Monsteret är mer besläktat med en Witch’s Labyrinth från Madoka Magica, en virvlande massa av friassociationsbilder och surrealistisk animering för att personifiera en viss karaktärs bagage. Det är en slående, energisk introduktion som gör att jag verkligen är intresserad av att se mer av detta, utanför bara nyheten.

Beviljas, jag är osäker på hur länge den stilen kan upprätthålla sig själv bara på fart. Det måste finnas åtminstone lite kött i den här berättelsen som inte är mejslad i huvudkaraktärernas bukar, och även om det inte är dåligt är historien som denna premiär berättar ganska liten. Förhoppningsvis är det bara en konsekvens av att man måste etablera hela förutsättningen på en gång, för annars är det en explosion. Det är tråkigt, löjligt och vet exakt vad det gör. Fairy Ranmaru bjuder in dig till sin värld med en blinkning och en gren .


James Beckett
Betyg: 3

Fairy Ranmaru vet exakt publiken som den vill förneka, och det klämmer ihop alla de roligaste knep i boken för att sätta sin fälla. Här har vi en show där en gagg av ofta nakna dudes som också råkar vara bokstavliga magiska faeries rekryteras för att driva en bar på jorden medan de kämpar mot korruptionens krafter genom att förvandlas till ännu biffigare män, som alla delar överväldigande mängder sexuell spänningar med varandra. Fairy Ranmaru går till och med ur sin väg för att påpeka att pojkarnas begränsningar av köttlig överseende endast gäller fall med motsatsensamtidigt som vi ser till att ge oss scener där en av pojkarna kallar den andra vacker och sedan omedelbart fortsätter att nosh på en stor gammal morot. Detta är en anime som har kommit till den exakta slutsatsen att undertext är för fegisar.

Jag har inget särskilt intresse för knappt klädda magiska pojkar, åtminstone inte när det gäller deras sexöverklagande, men jag kan uppskatta vad Fairy Ranmaru säljer här (de får till och med bröstvårtor för sina omvandlingssekvenser!). Mina riktiga problem med showen kommer från dess kämpar för att fungera särskilt bra som en intressant uppfattning om de vanliga magiska hjältekläderna. De vridna andra världarna som älvorna bekämpar sina fiender i har en otrolig likhet med de ikoniska Witch Labyrinths som Gekidan Inu Curry skapade för Madoka Magica … förutom att de är mindre bra här. Transformationssekvenser och actionscener lyssnar tillbaka till liknande anime … utom mindre bra. Till och med det stora musikaliska numret är en nedgång, som mest består av upprepade gångcykler och medelmåttig musik.

Det som dödar showen för mig mest är karaktärerna, som känns mer som generiska vackra pojkar som avlägsnats från Extras-högen av en idolanime. De är inte ens ”karaktärer” så mycket som de vandrar golem som består av välbekant vokalintonation, modeansätt och frisyrer. För att vara titelkaraktären är Ranmaru Ai den värsta i gänget. Hans vanliga jag är sömnig, fristående och nästan monosyllabisk. När han förvandlas blir han helt enkelt en vacker men saklös chiffer.

I slutet av dagen, medan jag ville älska Fairy Ranmaru , slutade jag bara hitta det okej. För en serie som denna vill jag att den ska blåsa bort mig med kickass, campy spectacle. Premiären gjorde inte mycket för att imponera på mig i det avseendet. Men vem vet? Kanske om resten av skådespelarna kan visa sig vara lite mer intressant och draman blir uppåt eller ett hak eller tre, kommer Fairy Ranmaru att bosätta sig i ett anständigt spår för sig själv i vår.

 


Caitlin Moore
Betyg:  4
Om du gick in i Fairy Ranmaru och förväntar dig något som liknar den tidigare magiska pojkeserien Cute High Earth Defense Club LOVE! , Jag skulle inte skylla dig. Det är inte som att genren är en vanlig, och de mänskliga karaktärsdesignerna liknar de vita skoluniformerna i gakuran-stil. Du skulle inte heller ha helt fel, men inte heller rätt. Det är inte helt klart vad Fairy Ranmaru gör just nu, men det är helt klart mycket.

Kanske inte om du bara tar allt till ytvärde. Handlingen är ganska grundläggande: en grupp älvor driver en bar, går på gymnasiet och hjälper människor för att samla ”bilagor”. När de använder magi transformerar de och använder sina krafter för att skicka skurkar. Det finns veckosvaga episodiska berättelser (den här gången om en tjej som blir cybermobbad så att hon blir självmord av sin klasskamrat) samt tips om en större pågående plot i bakgrunden. Ganska grundläggande grejer, eller hur?

Men då ser du lite närmare och du ser några av de, ahem, konstnärliga valen som showen gör. Pojkarnas förvandlade utseende kommer från en helt annan karaktärsdesigner än deras dagliga former, så de ser helt annorlunda ut. Helt uppenbart visar deras stridsutseende en hel massa hud, för att inte tala om musklerna under den huden, som visas i en helt naken transformationssekvens. En av dem ser i princip ut som en manlig Blue Rose från Tiger & Bunny . De har också framträdande grenbultar. Den vackert ritade avslutande animationen har många av dem uppspända i shibari-stil träldom. Så det är inte bara en fånig magisk pojkeshow utan också en beefcakey manservice-show.

Men då! Du tittar ännu närmare (kanske kikar genom fingrarna, efter att ha blivit så skandaliserad av utbuktningarna, förstås) och inser att det finns mycket buddhistisk filosofi packad i skrivandet och bilderna. Deras tio lagar, som förbjuder dem att göra saker som att komma i relationer med det motsatta könet, hänge sig till beroendeframkallande ämnen eller hålla nag, är desamma som buddhistiska munkar måste följa. Det finns också mycket religiös ikonografi blandat med bondagen i slutet. Jag har lite mer än en grundnivå av förståelse av religionen själv, så jag kan inte packa upp den helt, men jag tycker också att det är intressant att de är älvor, när de fejiga är mest kända för sin amorala, hedonistiska kultur.

Så, ja, låt dig inte luras av den absurda förutsättningen. Det händer massor av saker i Fairy Ranmaru . Kommer det att sammanföras till en sammanhängande helhet med sina bilder och oortodoxa designval för att främja dess teman? Eller kommer det i slutändan att visa sig vara en stor röra med en massa grejer som kastas ihop utan mycket eftertanke? Jag har ingen aning, men jag kan inte vänta med att ta reda på det!

 


Rebecca Silverman
Betyg: 3
Jag … Jag är inte helt säker på vad jag just tittat på. Jag är ganska säker på att det involverade en kille i en speedo och chaps vid ett tillfälle, och möjligen en annan i short-shorts som kämpade mot onda sociala medier med sitt mäktiga svärd. Det var också en löjligt namngiven skola inblandad. Välkommen till Fairy Ranmaru , alla.

Det är inte svårt att gissa att det här är en magisk pojkeshow som handlar ganska hårt i både parodi och BDSM-bilder, och ja, det är nästan så konstigt som det låter. Handlingen följer fem älvmän, en från var och en av de fem elementära klanerna, som skickas till den mänskliga världen för att fånga ”anknytning” och skicka tillbaka den till loli-drottningen av Faerie. Tillhörighet till vad? Vem bryr sig! Showen förutsätter att du är här för de attraktivt muskulösa unga män med långvariga och mycket nakna transformationssekvenser som inkluderar den svårfångade manliga bröstvårtan som återges i kärleksfull detalj. Åh, och också att titta på dem potentiellt bryta de tio älvreglerna (eller åtminstone den elfte, som Regency-romanser uttrycker det är ”du får inte reda på det”), som innehåller saker som ”kärlek” och ”lust” noggrant skräddarsydd för att mata fujoshi/ danshi genom att ange att de bara är förbjudna med motsatt kön! Jag måste verkligen beundra hur uppenbart detta avsnitt går efter publiken.

Berättelsen för avsnittet är en ibland orolig blandning av seriöst och dumt. Den direkta galenskapen som berättelsen utvecklas med väcker försiktighet och ibland känsla för vinden, men det verkar också vara inriktat på att ta itu med ett ärligt-till-gud-problem – cybermobbning. Avsnittets tjej attackeras på det som helt uppenbarligen är Twitter och genom textmeddelanden, och klasskamraten som orkestrerar det är helt klart klassens populära tjej och skiljedomare för 2-A. När huvudflickan är på väg att döda sig själv på grund av cybermobbning flyger Ranmaru (den i shortsen) till hennes räddning genom att dyka huvudet in i vad jag antar är onlinevärlden som länkar Main Girl och Mean Girl, och jag älskar hur det ser ut som en soptipp fylld med ord. Sedan sticker Ranmaru sin nyckel till Mean Girl ’s nyckelhål och förstör henne och jag är tillbaka för att inte riktigt veta vad jag ska tänka. Jag uppskattar att jag vill hantera ett seriöst ämne med en dos knappt klädda män; Jag är bara inte säker på hur bra det kommer ihop.

Det spelar nästan ingen roll, för jag kan redan säga att detta kommer att bli min WTF Watch för säsongen. Jag kanske inte är säker på vad det här avsnittet egentligen var, men förbannat om jag inte vill se mer för att räkna ut det.


Lynzee Loveridge
Betyg: 4

Animationsstudion bakom de senare säsongerna av Cute High Earth Defense Club LOVE! är tillbaka med en ny variant av magiska pojkar i det jag bara kan beskriva som ”feer driver en värdklubb samtidigt som de går på gymnasiet och är magiska pojkar.” Jämfört med Cute High Earth Defense Club , lutar Fairy Ranmaru sig mer i nötkakssorten och är bestämt mer öppen i sina sexiga shenanigans, om en sådan sak är möjlig.

Visserligen är tomtens grunder inte tydliga just nu. Varken de deltagande magiska fe-pojkarna (differentierade efter element) eller publiken vet verkligen vad de gör på jorden förutom att samla ”bifogad”, en slags överväldigande emotionell energi av något slag. Jag blev lite mindre förvirrad när jag insåg att den redan fyllda premissen också tar anteckningar från buddhismen. Jag känner inte till detta område och det finns många olika fraktioner, men begreppet upādāna (anknytning) anses vara ett hinder för att uppnå lugn och upplysning. Dessutom verkar varje avsnitt ha fått sitt namn efter de köttliga synderna.

Jag tror inte att vi ska ta denna sammanställning på allvar. Om något, är det ett nytt lager av dumhet ovanpå den löjliga sundae. Stridsekvenser, som jag skulle kunna beskriva som någon form av metafysisk resa, verkar delvis inspirerade av Madoka Magicas labyrinter och Utenas duellöppningssekvens . Det finns mycket visuellt intresse, en insättningslåt och sedan hacka och skära genom ett blandat mediautrymme som domineras av ondskan från Twitter . Om något, den svåraste delen av att titta på Fairy Ranmaruär avgörande om vad man ska kika på. Är det de bästa transformationssekvenserna? Den konstigt religiösa undertexten? Hur unapologetiskt gay är det hela? Slutsekvensen kombinerar klassiska buddhistiska bilder med massor av träldom .

Det räcker att säga att jag är intresserad, men Fairy Ranmaru hade redan en full vagn på ”fairy boys that transform while working at a bar.” Lägg till i resten och jag är inte säker på om det kommer att kunna upprätthålla någon sammanhållningskänsla när nyheten försvinner.Rec