Den (8april 2021) har kommit med nytt anime tv serie som hette Fariy Ranmaru på chrunchyroll! Dom 5 unga feer manliga som har uppdrag att läka och tar deras hjärta av människors från grymhet och hjärtskär, men en ond typer vill inte att feer ska lägger sig i hans planer. Fe av Elden Homura Hoterase av klan från Ignis, fe av Verdure  Jyuka Mutsuoka av klan från Arbor clan, Uru  Seiren av Vatten klan från Luster , fe av Guld Takara Utashiro av klan från Metallum clan och till sist fe av Illumination Ranmaru Ai av Ljuset klan från Lux!

Jag tyckte dom är så skit snygga feer männen har sett och älskar jätte mycket,  ännu mer mycket bättre än Winx Club som kämpa på för att rädda deras fe världen att läka och tar människors hjärtan från hjärtekrossare och svek! Vilket vit hår typen och dom andra mystiska varelser och varför är dom ute efter ljuset (Ranmaru)? Hoppas att dom kommer fler season eftersom Ranmaru som stjäl mitt hjärta, är gift med honom….

Som ni läsa på Fairy Ranmaru recension del 1! Att jag skiter vad dom säger eftersom jag tyckte att dom som gjorde är superduperbra serier som passar till min inspiration tillsammans med Stardarling och ger 100 av 100 poäng !

Five young fairies are commanded by their queen to go to the human world and gather ”attachment”The four youngest of them are sent to high school, where Ranmaru meets a girl suffering from severe online bullying. Can he save her heart?

Avsnitt 1! Romance; Fem medlem av F-Bar som jobbar åt deras drottningen hjälpa människor , Ranmaru Ai är fe av Illumination i Ljuset klan från Lux! Vem var killen som precis lika honom med annan kläder, vingar?

 

When Homura saves a burgeoning manga artist from an abusive editor, she ends up asking him to modeller her. Homura reluctantly agrees… But when the editor steals and redraws her work, he must unleash his wrath – and hers!

Avsnitt 2! Wrath” Homura saknar sitt pappa från hans barndom, han stoppar att elak manga manager som ändra tjejens manga konstnär stil och hennes arg och gav till Homura stycka, så gulligt att han genera som röd i ansikte!

 

One day, Uruu stumbles upon a girl crying in the rain. She’s been doing everything she can to promote the career of her boyfriend, yet he  cheats on her with other women. Can Uruu navigate this thorny wed of entry?

Avsnitt 3! Avund” Vilket hemsk barndom Uruu har, att måste vara perfekte nobel men han har bröt regel och sitter i buren som straff. De är okej att gråta ut för att jag finns här fe killar att trösta…!

 

Jyuka agress to give up an overlooked member of an idol group lessons in cuteness to help her achieve her dreams of  becoming center. But is there more to an idols susses than just hard work?

Avsnitt 4! Degeneracy” Jyuka blir bara se coolt ut men dom andra tyckte han är söt för att hjälper med en tjej vid namn Kei som är idol men hade inte fans så mycket som idol stjärnan med mörk hemlighet. För att stoppa stjärna från fuska rösta med hjälp av Ranmaru!

 

Whlie shopping for the group, Takara meets an emaciated girl whose father owns money to a debt collector. He offers the girl a job at BarvF, but soon, the debt collector comes calling…

Avsnitt! 5! lust” Stackare Takara med hans fattigt barndom fick äta själv med utan hans mamma var skin och ben att äta också och sen försvann hon! Han råkade stöta på unga tjejen med hannes pappa som har problem med tjänar pengar på grund av den skumma affärers man?

 

Ranmaru helps a girl struggling under the weight of an oppressive working environment, who hits the breaking point when her grandmother wings up in the hospital.

Avsnitt! 6! Den är andra gången drömde jag om Fairy Ranmaru (min älskade)! Killarna vill veta mer om Ranmaru och vad är älvdrottning, Sirius, Chilka ute efter honom; Lux clan var totalt förstörde de hemsk? Ranmarus gamla partner Sirius och rebell Chilka, vilka dom egenligen och Är det han som ryket säger att Ranmaru minns ingeting från förflutna eller återfödd, varför Uruu är arg!?

 

Homura once again runs intro Shiina, who’s now manga artist. The two of them seen about to grow closer… until Shiina’s new assistant accues her of plagirism!

Avsnitt 7! Den återfann varandra mellan Homura och tjejen igen, men är Uruu svartsjuk eller! Calius svärd rakt inom Homura åh nej är han okej? Uruu dök ner i vatten för att rädda Homura och gav honom mun mot mun  så att glömma bort Homuras kärlek eller!

 

While the other fairies worry about the injured Homura, Juyka helps a nursery school teacher Aru suffering under an abusive boss.

Avsnitt! 8! Fyra av fe clan har familj men hur bilr med Ranmaru, har också famij eller återfödd igen av reinkarnation. Homura har klarat sig bra men Uruu har försök att stypa Homura, för att villa ha svaret från honom! Hur som helst Calius har dykt upp igen mot Ranmaru och sa;    Jag älskar dig min kära  vad menar han?

 

Apathy (9) Uruu meets the artist Birika, whose mother is cheating on her father. Her wish is for the other man to go away  so that their family can be happy again, but…

Avsnitt9! Uruu hatar Homura på grund av Ignis clan ledares Homuras pappa som hånglar med Uruus mamma, Aqua clan som hemligt par  från ledares fru! Efter Homurs pappa blir straffad till döden så Uruus mamma gick självmord ( de var förfärligt hemsk barndom har haft) när de är över så trösta Homura, Uruu ut sina tårar ut för att hans mamma dog med hennes leende men vad hände om alla fem sa Cailus…!

 

Hedonism !(10) Takara throws his support behind Tina, a single mother pursuing a career as dancer while supporting her louse of a boyfriend…

Avsnitt 10! Slutet gott och allting gott för Tinas familj men Har Takaras foster pappa hittat om drottningens förflutna på bilden som var populär i människornas värld ”Winter Triangel” ( Sirius, Betelgeuse och Procyon) men vem är Betelgeuse och är han Ranmarus reincarnated så mystiska ökar!

Avsnitt 11 Hated! Long ago, the fariy queen came to earth to gather attachment by creatting an idol group called winter tri-angel. This led fariy world to unmatchhed prosperity but…

Avsnitt 11! Åh nej! Ranmaru är i fara, ensam mot Chilka  Sirius och är Ranmaru (Betelgeuse, who is currently  Ranmaru/Sirius, who is currently the fallen angel Chilka and their producer, label president Procyon är drottningen) i deras förflutna! Vad kommer att hända i Ranmaru som är fången sin egen själ av Chilka? Alla fe killar måste bli fem till en men vad menar Hojo och de är ont om tid, kommer de lyckas att både Ranmaru och människors värld eller faller i Chilkas händer…!

 

 

Avsnitt 12, Love! Sirius tidigare flickvän har döds sjukdom långt innan dom träffas, och jag som trodde att hon dumpade honom! Men vill inte att såra så ger om ursäkten till Sirius ( jag är så ledsen för honom) alltihop var missförstånd men Uruu kyss Homura igen (jag visste) i andra gången Ranmaru var svartsjuk på Sirius/Chilka och kvinnan som också kär ( tror jag) och dödas sig själv i kaos kriget? Ranmaru ås återfödelse som reinkarnation men förlorade minnen och blek hjärta men de  minnen kom tillbaka Ranmaru / Betelgenuse och nu är frifullt människor och älvornas världen igen men vad kommer hända med Sirius..?!