Elysians bride;

Elysian, the world which only has males. Which one of them will be my husband? The main character, Yoo In-ah, was suddenly transported to the world of Elysian on her way to the convenience store. Elysian, the place where only males are born. Just to reproduce, females are summoned and are treated like a goddess in Elysian. How is Yoo In-Ah going to survive in a strange place filled with magic, politics, and schemes?

Mina kommentar; Jävligt bra romantisk serie, snacka om att tre killar som vill gifta sig med henne samtidigt, precis som jag gör med alla mina otome, teckna, anime, manga makar! Dom tre killar är jätte roligt att vara kärleksrival, hoppar det får lyckan som ny familjen så  jag ger 200 poäng!

 

The Princess’ Jewelry Box

Beskrivning:

Order to become a unparalleled empress, princess Ariana creates a collection of talented men. The heartwarming appearance of the jewels she gather will truly make her shine.. more or less something like that

Mina kommentar; Det är precis som jag inspirerar av fem serie till min eget serie och väldigt spänning kärleks rival som försöker att vinna över Arianas hjärta, kommer fem kronjuvelerna att hjälpar henne att skydda och ta hand om hon älskar men Arianas fiender och halv syskonen att stoppa dom, till och med gifter sig en av fem eller alla fem killar? Men en sak till om Jade att varför han ville inte vara med i smyckeskrin och Amber vill att Jade ska sparka ur gruppen, hoppas att dom håller ihop? ( 201 poäng)

 

Sincerely how I became Dukes maid

Beskrivning:

Jag vaknade en dag inuti berättelsen om en roman som hembiträde för den skamfärdige hertigen och sidokaraktären, Alejandro Quillo Vel Laviti. Kommer Alejandros öde att förändras med utseendet på en ny ”extra” karaktär? Vad är sanningen bakom hans förbannade märke?

Mina kommentar; Vilket romantisk spänningen serie i kampen mot svåraste hinder genom grymhet och de var en annan kungarike familjens förbannalse i varje deras generations till i det lite barn, nä ska dom inte göra den stackare Alejandro och nu är allt över nu! Vad kommer senare efter då i Alejandro och Evie gifta sig i alla dagar, 202 poäng!

 

 

The duke of death and his maid

Beskrivning:

A Duke was cursed by a witch to kill everything he touches. Unable to handle this curse his parents send him to live in a far off manor. As his maid and childhood friend now teases him everyday, he wishes more than anything to rid himself of the curse

Mina kommentar; Åh när ska han blir befriade av förbannalse från äldre häxan så att Duke kan gifta sig med Alice i alla sina dagar, jag läste bägge på manga appen och anime i 5 gånger. De så romantisk komedi som genom tidens skådat och hoppas också att dom gifter i manga eller anime, båda ( 202 poäng  )

 

 

 

Min farliga vårdnadshavare sammanfattning:

Beskrivning:

Historien om en gymnasieflicka som heter Han Sowon som plötsligt fastnar på natten av en stilig genderuwo. På morgonen träffade han genderuwo som i natt i mänsklig form heter Yoo Hyun. Han Sowon var förvirrad eftersom han hade en konstig kraft och kunde hypnotisera människorna runt honom. Hennes föräldrar hypnotiserades och sa till dem att sova tillsammans. Eftersom de inte hade något val och Han Sowon också var fast, sov de tillsammans tills tidigt på morgonen. Yoo Hyun kallar sig själv skyddsguden av en anledning. Vad är det som Yoo Hyun vill skydda som behöver lugna ihop?

Mina kommentar; Snacka om kärleks ödet som återförenas i alla dessa året, men deras utmaningar om onda demoner som hotar Yoo och Hans lycka, kan dom stoppar onda typer innan att kan demoner  förstöras värld så kan Han och Yoo gifta sig någon gång (poäng 202)!

 

 

 

 

”Jag var ledsen bara för att jag blev reinkarnerad med en smutssked, och nu säger du till mig att jag också måste gifta mig på grund av en skuld?”
Inte bara det, utan personen som kommer att bli min man är arvtagaren till Duke Hessenweitz, monstret från alla dessa skrämmande rykten!
”Ett monster förtjänar inte bra behandling.”
Men i hertigens slott såg jag min unge make bli misshandlad för att vara ett monster. Jag tyckte synd om min unge man och eftersom han var mer som en yngre bror för mig, försökte jag vara lite snällare mot honom…
”Du är mitt mirakel och min räddning.”
Bara… Jag förväntade mig inte alls den här typen av reaktion?
Och inte bara det…