Beskrivningen av Ikemen Revolution: Otome Game

I 1800-talets London leder en jakt efter en gentleman som märkligt liknar en vit kanin dig till ett land där magin övertrumfar förnuftet. I centrum av en kamp mellan röda och svarta arméer hotar 14 Wonderland Ikémen att besvärja dig för att hindra dig från att återvända hem – kärlek.

Ikémen Revolution: Love & Magic in Wonderland, ett av CYBIRDs mest populära otome-spel i Japan, finns nu tillgängligt på engelska! Upplev en fängslande historia komplett med levande musik, underbara illustrationer och karaktärsröster. Få 5 gratis kapitelbiljetter varje dag för att gå vidare genom berättelsen. Gratis att ladda ner! Spela nu och hitta din enda själsfrände!

■Njut av karaktärer med röst av några av Japans mest populära röstskådespelare
Lancelot Kingsley (Röst: Nobuhiko Okamoto)
Jonah Clemence (Röst: Natsuki Hanae)
Ray Blackwell (Röst: Hiro Shimono)
Fenrir Godspeed (Röst: Tetsuya Kakihara)
Sirius Oswald (Röst: Junichi Suwabe)
Edgar Bright (Röst: Taku Yashiro)
Luka Clemence (Röst: Junya Enoki)
Zero (Röst: Kentaro Kumagai)
Seth Hyde (Röst: Taishi Murata)
Kyle Ash (Röst: Makoto Furukawa)
Blanc Lapin (Röst: Yusuke Shirai)
Harr Silver (Röst: Junta Terashima)
Loki Genetta (Röst: Ayumu Murase)
Oliver Knight (Röst: Daiki Hamano)

■Samla exklusiva kort och tävla i ödesdueller
Korten har underbara illustrationer med scener från huvudhistorien, händelser, etc. Ställ in ditt favoritkort som din hembakgrund så pratar han med dig! Kort har sällsynthetsnivåer från 3 stjärnor till 5 stjärnor med olika funktioner. 4 stjärnor och 5 stjärnor Korten inkluderar tonande rader så att du kan höra hans förtrollande röst!

■ Klä ut dig med söt klädsel för din Avatar och hans
Upplev mer interaktiv otome-spel med avatarerna i spelet.
Underbara klänningar, vackra rumsbakgrunder och trädgårdar och söta tillbehör väntar dig i det här spelet. Vrid fritt din avatar och dekorationer för en nyckfull underlandupplevelse! Begränsade upplagor kläder läggs ständigt till så att du alltid kan hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna. Karaktärer från historien finns också tillgängliga som avatarer! Klä upp ditt kärleksintresse för den perfekta dagen tillsammans.

■Forma din berättelse genom de val du gör
I Ikémen Revolution finns det två avslutningar, romantiska eller dramatiska, för varje kille beroende på vilka val du gör när du läser. Om du får tillräckligt med poäng kan du till och med få intima brev från din kärlek! Längs vägen, lås upp speciella His Side Stories berättade från hans perspektiv för att lära dig om hans sanna känslor. Vilket slut väntar dig? Spela för att ta reda på det!

■ Samla vackra illustrationer
Med varje karaktärsrutt kan du få vackra illustrationer av din kille som kommer att fördjupa dig direkt i hans berättelse. Du kan också få illustrationer genom speciella händelser i spelet.

■Njut av berättelsehändelser i spelet för en ny upplevelse med din kille
Ikémen Revolution har många gratis berättelseevenemang som inte kräver några kapitelbiljetter för att fortsätta läsa. Spela för att uppleva spännande minihistorier utanför huvudberättelsen. Kom in i nya situationer med dina favoritkillar och klara avslut för att få bonusartiklar och exklusiva klädesplagg! Slå dig ihop med dina vänner för att rensa händelserna snabbare och få varje händelse att sluta!