Theodorus van Gogh’s lillebror till Vincent som är djälv men han är snäll ändå och hjälper till honom att sälja Vincent s konst, hans leedne gör mig lugn. Det har jag undrar hur han och Vincent var vampyr innan sjukdom eller dödorsak?

Isaac Newton som vetenskap geni gör framtidens generation men gillar den gamla saker och hans godhet av under fårkläder med bitter, Issacs kärlek av min snällhet eftersom han behöver min sida .

Vincent van Gogh Theos storebror som är konstnär med ängels leende bägge han och Theo har varsin örhänge. Vincent vill inte jag blir överge av någon så länge han älskar mig precis som jag är.

Leonardo da Vinci, hans Casanova den andre som varför människor offar sig att bilr vampyr och de vill jag ocskå , hans kärlek för mig ökar mitt självständig mer men jag tyckte synd om honom eftersom han är slav och hjärntvättade av Agnes kan de vara dubbelgångare av kopia ( som är inte vän med på grund av hennes beteende)!

Sebastian är butler hos Abels herrgård som är enda som är människan (eller) hur som helst hans ögon glöder av flamma, som är alltid min sida hela tide.

Vlad är en mystiskt person som har varit vän med Saint i många år, hans silver håret som måne och hans ruby röda ögon som ber mig att blir fullblodigt vampyr, de tackar jag att gifta med honom av helt och rent sann kärlek.