Nangong Liuyun

kinesiska

南宫流云

Pinyin

Nángōng liú yún

Alias

Prins Jin 

Tredje äldre bror

Fysisk beskrivning

Vitalstatus

Levande

Ålder

18 (start)

124 (för närvarande) (kap. 3025)
180 000 (Raw Final)

Födelsedag: 22 juli

Kön

Manlig

Lopp

Mänsklig

Hårfärg

Svart

Ögonfärg

Gul

Relationer

Makar)

Su Luo

Släktingar

Nangong Jing (far) 

Mu Zifeng (morbror)
Nangong Liujue (äldste bror)

Vänner)

Beichen Ying 

Lan Xuan
Anye Ming
Zi Yan

Fiende(r)

Yan Xia 

Ouyang Yuqin
Luo Haoming

Allierade

Ling Feng 

Steward Xu

Husdjur

Drakskalad häst

Mästare

Lång Qingtian

Odling

Odlingsriket _

Krigare

Odlingsstadiet _

6:e rang krigare (start)

10th Rank Warrior (för närvarande)
Super God (Raw)

Köttlig kropp

10:e Rank Warrior (Start) 

Elementär attribut(er)

Blixt 

Vatten
Vind
Mörk

Status

Nuvarande sysselsättning

Eastern Ling Empire ’s Second Prince 

Tigerwolf Regiment ’s Master
Tredje lärjunge till Cheng Zhu (Lord of Purgatory City )

Nuvarande anknytning

Familjen Nangong 

Skärselden stad

Ursprung

Kontinent

Kontinent för blå himmel

Imperium

Eastern Ling Empire

Stad

Imperial City

Kapitel Utseende

Romandebut

Kapitel 5 – Den oklanderligt snygga ynglingen

Innehåll

1 Utseende 2 Bakgrund 3 Trivia 4 Handligen 5 Referenser

 

Unmute

Playback Speed Settings

1x

Loaded: 24.61%

0:22

 

Fullscreen

Pause

Up Next

fandom.png

Utseende

Han är klädd i en vacker vit dräkt med ljusa fenixliknande ögon som smalnade något. Han var en oöverträffad skönhet i den dödliga världen och i hans ansikte framkallade hans mungipa en demonisk charm. Han låg tillbakalutad mot trädets högsta gren och fick stöd ovanpå den. Blommorna av ren vit genomskinlig snöboll fladdrade försiktigt omkring från snöbollsträdet. Det landskapet var lika romantiskt som det var vackert, och för tillfället liknade han en vacker pojke som precis kommit ut från en manhua.

 

Andra prinsen av Eastern Ling Empire, Prince Jin och tredje lärjunge till Cheng Zhu (Lord of Purgatory City).

”Självklart är Prince Jin känd, i den här världen finns det ingen mer känd än Prince Jin. Det sägs att Prince Jins talang är nummer ett på kontinenten och under de senaste 5000 åren är hans talang rankad tvåa. Fröken, vad säger du.”

”….” Listad som nummer två under de senaste 5000 åren? Är det inte för överdrivet?

”Självklart är det inte bara på grund av detta. Just nu är Prince Jin en tri-elemental mage. Tre element! De flesta människor har inte ens ett element, men Prince Jin odlar alla tre elementen samtidigt!” Lu Luos ansikte var fullt av tillbedjan. Med starstruck ögon fortsatte hon. ”Det har sagts att tri-elementala magiker har många möjligheter att uppnå gudomlighet. Talenten nummer ett hade för länge sedan uppnått gudomlighet och fått evigt liv.” [1]

Trivia

 • Han var extremt noggrann och att ingen fick vara inom en meter från hela hans kropp, särskilt kvinnor, förutom Su Luo.
 • Faktum är att han och Li Yaoyao hade vuxit upp tillsammans sedan de var små, som man var han inte en grönsak, för att säga att han inte ens hade en liten känsla för henne, hur kunde det vara möjligt? Det var bara för att hon och Luo girl inte kunde samexistera samtidigt, så han hade inget annat val än att göra ett urval.
 • Gud nivå ande array mästare.

Handligen

 • Vid sitt första möte med Su Luo kände han sig extremt intresserad av henne, efter att ha sett henne list och grymhet insåg han att han hade hittat någon precis som han själv. [2]
 • Nangong Liuyun efter att ha upptäckt att Su Luo faktiskt var ett geni bland genier märkte att något var fel och begav sig till Sinking Sunset Peak för att få svar, och upptäckte att Su Luo hade svalt Drakringen och gått samman med den för att få sitt godkännande och få rymdelementet. [3]
 • Han följde med Su Luo till Sunset Mountain Range på jakt efter den sista ingrediensen som behövs för att öppna hans utrymme, drakblod, men det slutade med att de hittade Li Yaoyao , Nangong Liuyun lämnade sedan Su Luo ensam och sprang efter henne, när han kom tillbaka hade Su Luo redan borta och lämnade honom väldigt ledsen. [4]
 • Han led av en rekyl av galenskap efter att ha förlorat kontrollen över sina skador efter att ha blivit avvisad av Su Luo och försökte tvinga henne att döda honom så att hon skulle förlåta honom. [5]
 • Mitt under hans frammarsch till 7:e rangen, bakom hans rygg, dök en mystisk skugga upp, den liknade en drake men var inte en drake, den liknade en Fenix men var inte en Fenix. Det var hemskt, skrämmande och konstigt. Den hade en sorts dominerande aggressivitet som var formidabel nog att förstöra himlen och utplåna jorden, med en blick av förakt som härskade över världen. [6]
 • Han drog till slut en gräns mellan sig själv och Li Yaoyao, och betonade att han bara var hans tredje äldre bror till samma mästare och inget mer, och till slut slog han henne hårt i ansiktet efter att hon förolämpat Su Luo. [7]

Referenser

 1. ↑ Kapitel 12 – Underkast dig mig och blomstra eller motsätt mig och gå under
 2. ↑ Kapitel 5 – Den oklanderligt stiliga ynglingen
 3. ↑ Kapitel 31 – En vanlig man är oskyldig, men att ha en omhuldad sak skulle få honom i problem
 4. ↑ Kapitel 88 – Att komma tillbaka från dödens dörr (1)
 5. ↑ Kapitel 119 – Upprörd till punkten att förkasta alla rationella tankar (5)
 6. ↑ Kapitel 142 – Dark Mist (4)
 7. ↑ Kapitel 375 – Jade Lake’s Fairy (7)

Kategorier

Communityinnehåll är tillgängligt under CC-BY-SA om inget annat anges.