I den här min blogg om otomate kommentar som jag spelar för både otomate och ikemen från Idea factory, visuell roman och nu ska ni få se att vad jag tycker om huvud karaktärernas personlighet och beteende från insida mitt sanna jag i otomate av visuell romans värld…!?

Otomate/Ikemen route (rutt) deras väg;

I killarnas väg om deras personlighets bakgrund av rutt måste man kunna låsa upp i användes klokt val för att samla bilder och undviket rutt som leder till undergång, efter har hört sin som historia och ändras deras ödet än tidigare händelse som anime tv serier.

Best ending;

Att kunna låsa upp karaktärs väg ,kan man lita så sin instinkter och magkänsla (fast ber behöva man hjälp så kollar lite på YouTube) som kan ledar smarta lösning att lyssna i ditt hjärta av inre röst och bästa sättet att sök genom svaret?

Short story;

Efter bästa av lyckligt slut så, att extra speciell scene om vad kommer hände efter tv spel scene följer?!

Normal ending;

För att välja svaret från den person som ställer frågor och ger svaret av händelse om leder till om ingen ting eller lyckligt slut att huvudperson väljer sitt beslut!

Tragic ending;

Genom att om hur historien skulle utvecklas, att vända öde med kunskap! Om man är inte försiktigt att välja som lita på kan leda till dömd flaggan av alla rutter ledar till undergång.

Romantic ending;

När huvuden karatärerna av manliga öppna sig för henne (samma sak som han) att lyckat tills döden skiljer åt. Och när man väljer sin karaktärs rutt så att måste man reda på  hans plotment som karaktärs hjärtas hemligt går på precis som light novel kan ändra att hindra sin öde, skillnad följer i historien och skapa eget.

——————————————————————————————————————————————————————————————-

De som är bekanta med visuella romaner kommer inte att ha några svårigheter att korsa vägar . Efter den typiska formeln börjar spelet med en prolog som innehåller flera val. Beroende på dina val kommer du att ledas in på en specifik kärleksintresses rutt. Det kommer att finnas fler val under genomspelningen som kommer att leda till det bästa slutet, det goda slutet, det tragiska slutet eller ett av flera allmänna dåliga slut. Det har också en ordbok att fylla i, över 100 CG:er att låsa upp, och en hel del noveller som blir tillgängliga under hela uppspelningen.

Till skillnad från vissa, fungerar inte utanför ett flödesschemasystem. Istället finns det en meny där spelare kan välja specifika kapitel att börja på. När ett kapitel har valts ger spelet alternativ för kärleksintressets affinitetsnivå och deras sekundära egenskapsnivå. Detta är mycket användbart för att få tillgång till flera olika ändelser för varje tecken för att få alla ord i ordboken och CG.

När prologen har slutförts kan spelare kontrollera vilken rutt de är på samt hur deras val påverkar historien på statussidan. När de ”rätta” valen är gjorda kommer blommorna på vänster sida av statusbilden att börja få färg. Medan de börjar som en enkel skiss, kommer de i slutet att vara livfulla färgade. Å andra sidan, om spelare gör ”fel” val, kommer blommorna att förlora sin färg och fläckar kommer att dyka upp tills bilden ser ut som en svart- och vit mordplats. Slutligen – och precis som andra VN:er – är specifika rutter låsta tills vissa villkor har uppfyllts. Även om det vanligtvis bara är den sista rutten som är låst tills alla fyra andra har slutförts, är en smula annorlunda. Spelare kan bara komma åt för sin första genomspelning. När någon av dessa har slutförts öppnar killarnas rutter. Efter att spelare har slutfört alla dessa fyra rutter blir någon rutt tillgänglig. Och när spelare har erövrat också, låses den sista rutten, Finale, upp. Enligt min mening är den bästa ordningen att spela dessa i: Från börjar och sedan Finale.

Saker att tänka på

  • Detta är en guide till alla tre ändelser, generellt dåliga ändelser, och är så spoilerfri som möjligt. Att följa alla dessa karaktärsguider – såväl som att komplettera sidoberättelserna när de låses upp – borde ge dig varje CG och ordboksterm. Dessa guider håller fortfarande på att göras, så kom gärna tillbaka för uppdateringar!
  • Under hela spelet kommer Meanwhile Stories att bli tillgängliga. Det kommer att finnas en indikator i det övre vänstra hörnet av skärmen när en har låsts upp. Nödvändiga kommer att spelas automatiskt, men valfria måste väljas manuellt. Du bör ALLTID spela dessa.