Beskrivning

Andebenen är de ben som finns kvar efter att ett andedjur har dött . Chansen att en andebeast tappar andebenen är extremt sällsynt. Generellt sett, ju lägre odling av ett Andedjur, desto lägre är sannolikheten för att producera ett Andeben. Men möjligheten att tappa ett Andeben ökar om Andedjuret känner en enorm förbittring innan den dödas, dör villigt eller om Andedjuret är tacksamt för sin död.

Antalet 100-åriga spritben var minst; 10-åriga själsben fanns inte alls. Relativt sett fanns det fler 1 000-åriga spritben och 10 000-åriga spritben. Men 100 000-åriga själsben var extremt sällsynta eftersom 100 000-åriga andedjur var för få.

Andeben är naturligt mer kraftfulla ju högre odling av andedjuret är, men det finns också några undantag som vissa spritben av tillväxttyp och externa spritben. Dessa är extremt sällsynta och är extremt kraftfulla. Men ett spritben av tillväxttyp har bara en chans att växa. När värden dör kommer dess förmåga att fixas. Det finns väldigt få spritben som kan växa två gånger. När det gäller yttre andeben är de mycket värdefulla.

Andeben som produceras av olika andedjur är olika. Det är omöjligt för en andemästare att välja samma typ av andeben. När spritbenen i hela kroppen är sammansmälta kommer sammansmältningen av liknande spritben att vara den jämnaste, och effekten blir den bästa. Om det går att få tag på några spritben i toppklass, så spelar det naturligtvis ingen roll. Ett förstklassigt spritben kan tillåta andra spritben att smälta samman med det, oavsett typ.

Spirit Bones kan säljas och köpas, men till extremt höga priser. Även krig uppstår för att ta dessa ben. Det var en gång två länder som kämpade för ett 20 000 år gammalt Spirit Bone och massor av människor dog. Det är därför de 10 000 år gamla Spirit Bones också är kända som Treasures of the Bloody River .

Spirit Bones anses vara extremt viktiga, lika mycket som Spirit Rings , eftersom de ger andemästaren nya förmågor. Inte bara kan ett spritben stärka benet oavsett vilket område det finns i, utan det kan också stärka allt inom, inklusive meridianer, muskler, ben och så vidare. Så att ha ett andeben är en omfattande förbättring av kroppen. Till skillnad från andaringarna kommer andeben inte att försvinna på grund av en andemästares död och kommer att finnas kvar. Så länge de inte förstörs kommer de att bevaras för alltid.

I forntida tider skulle Spirit Bones bara dyka upp i andedjur. Det är därför spritben är extremt sällsynta. Bara under de senaste tusen åren som Spirit Pagoda börjar utveckla konstgjorda Spirit Bones, vilket gör att Spirit Bones blir mer populära. Men konstgjorda Spirit Bones kostar mycket pengar i utvecklingsprocessen, så det behövs en astronomisk summa pengar för att köpa konstgjorda Spirit Bones. Fördelen med konstgjorda Spirit Bones är att dess år kan uppgraderas i framtiden! Efter framstegen inom andevägledningsteknologi kan konstgjorda Spirit Rings och Spirit Bones uppgraderas vad gäller deras år, och platsen för att öka antalet år är Spirit Ascension Platform of the Spirit Pagoda.

En andemästare kan ha sex andeben på sex delar av kroppen, som inte kan överlappas. Med ett externt spritben tillåter det en andemästare att ha mer än 6 spritben. Att ha en komplett uppsättning av 6 grundläggande spritben gör att kroppen kan genomgå en kvalitativ förändring. Enligt deras betydelse är de följande:

 • Torso Bone
 • Skalleben
 • Vänster armben
 • Höger armben
 • Vänster benben
 • Höger benben

Bålbenet är förbindelsen mellan de sex andebenen, och det är också kärnan. Ett bra bålben kan nästan avgöra i vilken riktning en andemästare kommer att smälta samman med andebenen i framtiden. Ännu viktigare är att bålbenet har störst inflytande på kroppen, och det har en mycket bra närande och stärkande effekt på alla inre organ. Så även om en andemästare bara har chansen att smälta ihop med ett andeben, kommer bålbenet att ha störst effekt på de fysiska egenskaperna.

Ett Spirit Bone kan inte tas bort från en person om de inte dödas eller får den drabbade kroppsdelen amputerad. Med den avancerade tekniken kan alla spritben tas bort, förutom skallbenet. Trots detta kan skallbenet ersättas med implantatet.

Human Spirit Bones (endast Manhua)

Precis som andedjur har andemästare också andeben. Jämfört med andedjur tar människor mindre tid att forma sina andeben. Den heter True Body Armor på fastlandet och Combat Spirit Bone Plating True Body på Sea God Island . Efter att ha absorberat sex andringar tar andebenen en embryonal form. Utvecklingsprocessen är uppdelad i tre steg:

Första steget: Aktivering av Combat Spirit Bone Plating True Body

 • Det börjar när en andemästare når rang 70 och är redo att absorbera en andring. Kvaliteten på den 7:e andningsringen kommer att avgöra kvaliteten på True Body Armour, så ju högre, desto bättre. Den 7:e andningsringen är som en nyckel till en låst dörr, den aktiverar Combat Spirit Bone Plating True Body.

Andra etappen: Inprägla Combat Spirit Bone Plating True Body

Tredje steget: Att väcka stridsandan Benplätering av äkta kropp

Soul Bones Ursprung

Generellt sett är det bara extremt kraftfulla själsdjur som genomgår vissa speciella omständigheter vid döden som har möjlighet att producera själsben. Det är inte som att varje själsdjur kommer att ha själsringar . Därför har själsben blivit extremt sällsynta och dyrbara.

I ” Legenden om Drakungen ” är nästan alla själsben själens kärnor av själsdjur. Efter döden förvandlas de till de mest distinkta delarna av sitt forna jag. Till exempel, för själsdjur av andlig typ, är det mest huvudet; för styrketyp är det mest armarna; för hastighetstyp är det mest benen, och för de med övergripande kraftfulla förmågor är det bålbenet. Generellt är själsdjur utan en själskärna mycket svåra att tillhandahålla själsben. Men om det är ett själsdjur med en något högre blodlinjenivå, finns det en möjlighet att det kommer att producera själsben redan innan det odlas till ett 100 000 år gammalt själsdjur.

Om ett 100 000 år gammalt odjur inte lyckas avancera till ett stort odjur eller misslyckas med att överleva vilddjurets olycka , kommer dess själskärna att explodera, och själens ben kommer också att försvinna. Till exempel, när Isbjörnskungen misslyckades med att korsa den tredje olyckan, kunde den inte ge själsben. Om ett själsdjur misslyckas med sin återodling eller om dess själskärna träffas, kommer det att förlora sina själsben. Till exempel, när snökejsaren tvingades återgå till ett själsdjur under dess återodling, förstördes dess själskärna och kunde inte producera själsben. Om ett själsdjur får sin själskraft plundrad försvinner även själsbenen. Till exempel, Meng Tian, ​​som fick sin själskraft plundrad av Di Tian , ​​kunde inte producera själsben.

Soul Bones Syfte

Även om de också förstärker själsmästarens attribut, ligger deras huvudsakliga funktion i de bifogade själsfärdigheterna. Å andra sidan är själsben motsatsen. Kanske kommer själsben inte med färdigheter (i själva verket finns det inga instanser av själsben utan färdigheter, vilket kan förklaras som ett inställningsval av författaren), men de ger en enorm förbättring till själsmästaren själv. Tillväxtpotentialen för själsben är mer värdefull än själsringarnas. De färdigheter som är knutna till själsringar förstärks med ökningen av själskraft, och själsringens livslängd begränsar dess förstärkning. Men själsben är olika. De är inte begränsade av livslängden för det själsdjur som producerade dem; istället utvecklas de med förstärkning av själsmästarens egen styrka (senare ändrats till den normala situationen där endast externt fästa själsben kan utvecklas). Med andra ord, ju tidigare man får ett själsben, desto längre tid är tillgänglig för dess utveckling. I allmänhet finns det bara ett fåtal typer av själsben som kan absorberas: lemmar, huvud och bål. Det betyder att den genomsnittliga personen kan absorbera sex själsben, precis som en själsmästare kan absorbera nio själsringar. Kvaliteten på själsben och deras effekt på själsmästaren beror huvudsakligen på absorptionstidpunkten och om deras egenskaper är kompatibla med individen.

I eran av ” The Legend of Dragon King ” är själsben inte längre bara maktförbättrande enheter. Istället används de för att konstruera ramen för supersjälsandar för Spirit Ascension Platform. Under ”The Legend of Dragon King”-eran på Douluo-kontinenten är själsdjuren få, och stridsrustningar kan fullt ut utnyttja funktionerna hos de ursprungliga själsbenen, med ännu bättre effekter. Rollen av själsben är mest fokuserad på vapentillverkning.

Konstgjorda själsben

I ” The Unrivaled Tang Sect ” är det möjligt att producera själsben av låg kvalitet. Under ” Ultimativa Douluo ”-perioden utvecklade Andepagoden konstgjorda själsben (även om det nämns på andra ställen att konstgjorda själsben inte kan skapas, det är en daglig matmiljö) för att främja användningen av själsben. Men produktionen av konstgjorda själsben är extremt kostsam, så mängden pengar som krävs för att köpa dem är astronomiska. Generellt sett har vanliga själsmästare inte råd med dem. Douluo-federationen belönar ofta själsmästare som har gjort betydande insatser med konstgjorda själsben.

Klassificering av själsben

Själsben är indelade i sex kategorier: vänster benben, höger benben, vänster armben, högerarmsben, skalle och bålben. Bland dem är den starkaste bålbenet, följt av skallen, sedan vänster arm, höger arm, vänster ben och höger ben. Själsben som produceras av andedjur på 10 000 år och yngre fästs endast med en färdighet, medan själsben som produceras av andedjur på 100 000 år måste ha minst två färdigheter. När ett själsben väl har absorberats kan det inte separeras från kroppen om inte ägaren dödas, i vilket fall själsbenet automatiskt tappar och blir ägarelöst. De fyra första typerna av själsben har dock undantag. När ägaren når nivån på en titeld Douluo kan de skära av sina egna lemmar med själsben till priset av att minska sin egen själskraft med 10 nivåer för att med tvång ta bort själsbenen.

Termen ”bålben” syftar i allmänhet på bröstbenet (förändrats till kotbenet i de senare stadierna och även i uppföljarens inställning). Bålbenets förmågor beror huvudsakligen på typen av andedjur och dess odlingsår, och ökar inte med utvecklingen av ägarens själskraft.

När ett andedjur på 100 000 år eller mer jagas och dödas, kommer det definitivt att tappa ett 100 000 årigt själsben, och det tappade själsbenet kommer alltid att vara en del som mördaren inte har om inte mördaren redan har alla sex själsbitar ben eller om inte denna typ av andedjur bara kan producera själsben från en fast del (som de två 100 000 åriga Evileye Tyrant).

Skalleben

Info Bild
Användare: Dugu BoNamn: Medusas Lust

Förmågor

 • Förvandla varelser till sten
Spirit Beast
 • Medusa
 • Ålder: 10 000+ år
Medusa
Användare:

 • Shi Nian (tidigare användare)
 • Ning Rongrong
Namn: Fantasy Wisdom Spirit Bone
Förmågor
 • Fantasy Space
Effekter
 • Förbättra sinnekraften med 20 %
 • Bildar ett andligt förbindande teammedlemmar.
 • Ger fienden en falsk känsla av riktning.
 • Utarmar fiendens andliga kraft.
Spirit Beast
 • n/a
 • Ålder: 10 000+ år
Shi Nian huvudben
Användare: Huyan LiNamn: N/A

Förmågor
 • Försvarsförstärkning
 • Förstörelsepåverkan
Spirit Beast
 • n/a
 • Ålder: 8 000+ år
Huyan Li huvudben
Användare: Tang SanNamn: Focusing Wisdom Skull

Förmågor
 • Purple God Light: Låter användaren släppa lös ljusstrålar från ögonen, med extremt hård punktgenomträngande kraft. Använder användarens andliga kraft.
 • Förmåga att se igenom allt levande.
 • Förbättrad visdom och hjärnaktivitet.
Spirit Beast
 • Helig magisk djävulsape
 • Ålder: 60 000+ år
Skalleben
Användare: Hu LienaNamn:

Förmågor
 • Ökar visdom.
Spirit Beast
 • n/a
 • Ålder: n/a
Användare: OscarNamn: N/A

Förmågor
 • Öka effekten av Clone Mirror Sausage med tio procent.
 • Höjer styrkan på de klonade förmågorna från sjuttio till åttio procent.
 • Mirror Doppelganger: Skapa en dubbelgångare. Dubbelgångaren kommer att ha åttio procent av den ursprungliga styrkan.
Spirit Beast
 • Spegelbild Odjuret
 • Ålder: 20 000+ år
Spegel Spirit Bone
Användare: Bibi DongNamn: Mental Immunity Skull

Förmågor
 • Sann värld : Immunitet mot illusioner och charm. Alla hallucinationsförmågor förlorar alla effekter under sitt ljus.
Spirit Beast
 • TBA
 • Ålder: 10 000+ år
Användare: Xiao WuNamn: Mind Condensing Charm Skull

Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • Three Eyed Charm Fox
 • Ålder: 60 000+ år
Användare: Huo YuhaoNamn: Skull of Destiny

Förmågor
 • Andlig immunitet:  Immunitet mot alla typer och nivåer av andliga attacker tre gånger om dagen.
 • Destiny Adjudication: Användaren kan orsaka olycka att drabba vilket mål som helst
Spirit Beast
 • Treögda guldlejon
 • Ålder: 15 000+ år
Användare: Huo Yuhao (absorberad av Skull of Destiny)Namn: Evileye Tyrant Skull

Förmågor
 • Öka andlig kraft.
Spirit Beast
 • Evileye Tyrant
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Yuanen HuihuiNamn: Evileye Tyrant Skull

Förmågor
 • Öka andlig kraft.
Spirit Beast
 • Evileye Tyrant
 • Ålder: 10 000+ år
Evileye Tyrant Skull
Användare: Lan MengqinNamn: Ice Dragon Skull

Förmågor
 • Öka andlig kraft och isattribut.
Spirit Beast
 • Is drake
 • Ålder: 80 000+ år
Ice Dragon skalle
Användare: Gold Silk ApeNamn: Guldögd leopardskalle

Förmågor
 • Guldögd stirrande:  Den får motståndarens kropp att frysa.
Spirit Beast
 • Guldögd leopard
 • Ålder: 2 000+ år
Guldögd Leopard Skull Soul Bone

Torso Bones

Info Bild
Användare: Huo Yuhao

Namn: Ice Jade Scorpion Empress’ Torso Bone

Förmågor
 • Permafrost Death Domain : När aktiverat sprids mörkgrönt ljus från användaren som skapar en domän, vilket dramatiskt sänker temperaturen runt dem. Fryser motståndare inom räckhåll.
 • Ice Empress’ Wrath: Avfyrar en pelare av jadegrönt ljus från användarens bröst som fryser allt i dess väg.
Spirit Beast
 • Ice Jade Scorpion Empress
 • Ålder: 400 000 år
HYSpirit Bone1
Användare: Bibi DongNamn: N/A

Förmågor

 • Skjuter ut en stråle av rött ljus.
Spirit Beast
 • TBA
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Tang SanNamn: N/A

Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • Djuphavsdemonisk val
 • Ålder: 1 000 000 år
Användare: Tang WulinNamn: Mountain Dragon King’s Torso Bone

Förmågor
 • Gravity control: En andefärdighet som manipulerar gravitationen inom ett visst intervall. Det ökar också Tang Wulins samhörighet med jorden, vilket gör att han kan röra sig under jorden till en viss grad.
 • Mountain Dragon Guard: TBA
Spirit Beast
 • Mountain Dragon King
 • Ålder: 1 000 000 år
Användare: Xu SanshiNamn: N/A

Förmågor
 • Golden Tortoise Molting: Att kunna övervinna alla problem och teleportera sig själv till någon specifik plats i sin Xuanwu-domän. Det kostar en tredjedel av min andekraft.
Spirit Beast
 • Gyllene sköldpadda
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Bai XiuxiuNamn: Hell Demon Dragon’s Torso Bone

Förmågor
 • Power of Destruction-attribut.
Spirit Beast
 • Hell Demon Dragon
 • Ålder: 10 000+ år
Hell Demon Dragon's Torso Bone
Namn: Ground Fire Python’s Torso Bone

Förmågor
 • Det är det bästa av det bästa och var lämpligt för eldmästare. Det kan kraftigt öka ens kontroll över eldelementen och samtidigt stärka ens blodlinje.
Spirit Beast
 • Ground Fire Python
 • Ålder: 10 000+ år
Ground Fire Python ben

Höger armben

Info Bild
Användare: Ma HongjunNamn: Immolation Flame Höger Arm

Förmågor
 • Phoenix Burst Strike: Skjuter ut en 3 meter lång eldfenix.
Spirit Beast
 • Rött inflammerat odjur
 • Ålder: 30 000+ år
Höger armben
Användare: Tang SanNamn: N/A

Förmågor

 • Blue Sky Slowing God Claw: Producerar en azurblå drakklo som tar tag i ett mål eller en grupp av mål, ignorerar deras fysiska försvar och saktar ner deras uppfattning av tid och fysisk rörelse med tio gånger.
 • Himmelsblå blekande åskklapp: Utlöser en azurblå drakformad blixt som fasar genom sitt mål och förvandlar dem till azurblå aska.
Spirit Beast
 • Sky Azure Bull Python
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Bibi DongNamn: Sickle Right Arm Bone

Förmågor
 • Förvandla handen till en gigantisk svart skära
Spirit Beast
 • Dödsspindelkejsaren
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Dai MubaiNamn: N/A

Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • White Eyed Devil Tiger King
 • Ålder: 60 000+ år
Användare: Tang HaoNamn: N/A

Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • TBA
 • Ålder: 50 000+ år
Användare: Wang Dong’erNamn: N/A

Förmågor
 • Koncentrerar ljusets kraft till en enda punkt och inleder en attack.
Spirit Beast
 • Fallen ljus demon
 • Ålder: TBA år
Användare: Huo YuhaoNamn: N/A

Förmågor
 • Merfolk Control: Det ger hans sjöjungfruprinsess ande att använda andeförmågorna hos hans Spirit Eyes och till och med hans Necromancy-färdigheter
Spirit Beast
 • Sea Mermaid Princess
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Dai YaohengNamn: N/A

Förmågor
 • Absolut försvar: Kan bara användas under en bråkdel av tiden och bara en gång om dagen. Det lilla ögonblicket skulle göra honom oövervinnerlig, men det var absolut nödvändigt att hans motståndares attack träffade hans högra arm.
Spirit Beast
 • N/A
 • Ålder: 10 000+ år
Användare: Liu FengNamn: Silver Moon Wolf Höger arm

Förmågor
 • Silverkant: Forma ett tre tums silverhalvmåneblad som förbrukar Spirit Power.
Spirit Beast
 • Silver Moon Wolf
 • Ålder: 2 000+ år
Silver Wolf Bone
Användare: Tang YugeNamn: Yin höger arm

Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • TBA
 • Ålder: 10 000+ år

Vänster armben

Info Bild
Användare:

 • Tang San (tidigare)
 • Xiao Wu

Namn: N/A

Förmågor
 • Teleportering (100 meter)
 • Oövervinnerlighet i 3 sekunder
Spirit Beast
 • Mjuk benad demonkanin
 • Ålder: 100 000+ år
KANINBEN
Användare: Tang SanNamn: Titan Great Ape Left Arm Bone

Förmågor
 • Gravity Control: Låter användaren öka och minska gravitationen inom ett visst avstånd runt dem.
 • Titan Firmament Breaking Cannon:Kondenserar det omgivande utrymmet och luften till en skrämmande energi som sedan kan släppas lös som en pelare av gult ljus eller för att stärka en attack.
Spirit Beast
 • Titan Giant Ape
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Wang Dong

Namn: Golden Left Arm Bone
Förmågor
 • Golden Light: Öka den destruktiva kraften i användarens lätta elementära attacker. Låter deras ljuselement bli tillräckligt kondenserat för att bilda strålande lågor.
 • Tillåter användaren att samla lätta element för att återställa sin själskraft.
Spirit Beast
 • Golden Earth Dragon King
 • Ålder: 10 000+ år
Dragon Bone
Användare: Huo YuhaoNamn: N/A

Förmågor
 • Ice Explosion: Tillåter användaren att ingjuta is med denna färdighet, som omvandlar isen och andekraften från allt som är fruset i nämnda is till explosiv kraft. Skapa en borttagningsbomb som användaren kan aktivera när de vill.
 • Men de måste först fysiskt röra isen med sin vänstra arm för att ingjuta skickligheten på isen.
Spirit Beast
 • Ice Jade Scorpion
 • Ålder: 50 000-70 000 år
Ice Scorpion Spirit Bone
Användare: Bibi Dong

Namn: Sickle Left Arm Bone
Förmågor
 • Förvandla handen till en gigantisk svart sicle
Spirit Beast
 • Dödsspindelkejsaren
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Tang YugeNamn: Yang vänsterarm

Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • TBA
 • Ålder: 10 000+ år

Höger benben

Info Bild
Användare: Tang SanNamn: N/A

Förmågor
 • Flyg
 • Skogeld kan inte förstöra gräset, det växer igen med vårvinden : Han kan läka från vilket sår som helst så länge benet fortfarande finns kvar
Spirit Beast
 • Kejsarinna i blått silver
 • Ålder: 100 000+ år
Blue Silver Empress - Höger benben
Användare: Dai MubaiNamn: Bloodlust Craze Hurricane Right Leg

Förmågor
 • Bloodlust: Tillåter användaren att gå in i ett galet tillstånd, vilket förbättrar deras attack, försvar och hastighet med hundra procent. Men hindrar dem från att använda sina andliga förmågor.
Spirit Beast
 • Cyan Wolftaken
 • Ålder: 10 000+ år
Bloddlust Craze Hurricane Bone
Daimubai rightlegspiritbone
Användare: Tang WulinNamn: Evil Spirit Orca King’s Right Leg

Förmågor
 • Evil Spirit Orca Axe : Fokuserar all kroppens styrka till ett gigantiskt rödfärgat snedstreck från vänster ben som kommer ner på fienden som den fallande svansen på Evil Spirit Orca King, med tjockleken på en cikadvinge.
Spirit Beast
 • Evil Spirit Orca King
 • Ålder: 300 000+ år
Användare:

 • Gui Mei (tidigare användare)
 • Zhu Zhuqing
Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • n/a
 • Ålder: 10 000+ år
Användare: Huo YuhaoNamn: Stjärnanis Mysterious Ice Grass’s  Right Ben

Förmågor
 • Stjärnanis iskoagulering: Samlar och lockar alla omgivande iselement för att återställa användarens andekraft eller för att öka deras iselementära attacker.
 • Stjärnanis Omnithrust : Användaren stoppar marken och producerar otaliga ispiggar som tränger igenom allt som fångas i isblomman som bildas av alla ispiggar.
Spirit Beast
 • Stjärnanis Mystisk isgräs
 • Ålder: 100 000+ år
Namn: Phantasmagoric Leopard  Right Ben

Förmågor
 • Phantasmagoric Clone: ​​Den kunde omvandlas till en individ med samma utseende som användaren på ett ögonblick och kunde helt simulera honom. den skulle ha 30 % av användarens attackkraft. Längden skulle variera från person till person, minst 15 sekunder.
Spirit Beast
 • Fantasmagorisk leopard
 • Ålder: 1 000+ år
Fantasmagoriskt leopardben

Vänster benben

Info Bild
Användare: Tang SanNamn: N/A

Förmågor

 • Evil Spirit Orca Axe: Bildar en mörkröd yxa runt användarens ben som de kan hugga med.
 • Orca Fang Buster: Låter användaren producera mörkröda bladprojektioner genom att svänga benet.
Spirit Beast
 • Evil Spirit Orca King
 • Ålder: 100 000+ år
Användare: Xiao XiaoNamn: Bright Sky Demon Leopards vänstra ben

Kinesiskt namn
空明魔豹
Förmågor
 • Ökar hastigheten
 • Ger en offensiv benattack
Spirit Beast
 • Bright Sky Demon Leopard
 • Ålder: 1 000+ år
Panther Left Foot Spirit Bone
Användare: Zhu ZhuqingNamn: Wind Chasing Left Ben

Förmågor
 • n/a
Spirit Beast
 • Wind Demon Tiger
 • Ålder: 30 000+ år
Vänster benben
Användare: Tang HaoNamn: N/A

Förmågor
 • TBA
Spirit Beast
 • TBA
 • Ålder: 10 000+ år
Användare:

 • Huo Yuhao
 • Wang Qiu’er
 • Wang Dong’er

Namn: N/A

Förmågor
 • Teleportering: Låter användaren teleportera inom 10 meters räckvidd.
 • Magnetisk attraktion: Låter användaren teleportera till en av de andra innehavarna samma spritben inom ett 50-tal.
Spirit Beast
 • Mutant Wolf Ape
 • Ålder: 10 000+ år
Wolf Ape Spirit Bone
Användare: Tang WulinNamn: Evil Spirit Orca Kings vänstra ben

Förmågor
 • Orca Fang Buster : Ranged version av Evil Spirit Orca Axe. Skjuter ut gigantiska rödfärgade snedstreck.
Spirit Beast
 • Evil Spirit Orca King
 • Ålder: 300 000+ år
Användare: Liu FengNamn: Thorn Dragon’s Left Ben

Förmågor
 • Space Attribut förmåga
 • Teleportering
Spirit Beast
 • Thorn Dragon
 • Ålder: 10 000+ år
Thorn Dragon Vänster Ben

Externa Spirit Bones

Externa Spirit Bones är extremt sällsynta former av Spirit Bones som avviker från de normala sex Spirit Bone-infusionsställena. Deras värde är omätligt och näst efter 100 000 år Spirit Rings. De har möjlighet att växa och utvecklas till högre former.

Info Bild
Användare: Tang San

Namn: Åtta spindellansar
 • Infusionsställe: Kota
Förmågor
 • Förgifta
 • Dränera livet
 • Rörelse
 • Återupptag av gift
 • Rustning
Spirit Beast
 • Man konfronterad demonspindel
 • Ålder: 2 000+ år
 • Utvecklats efter att livet har tömts från 6 000+ år, 30 000+ år och 50 000+ år gammal Man Faced Demon Spider .
ESB
Åttaspiderlansar
Användare: Hu Liena

Namn: Fox Tail
 • Infusionsställe: Sakralben
Förmågor
 • Ger en fluffig rävsvans som kan sträcka sig för att öka dess räckvidd. Svansen kan också användas som ett vapen eftersom alla hårstrån förvandlas till vassa nålar och den kan svängas genom luften med tillräckligt med kraft för att spränga motståndare i bitar.
Spirit Beast
 • N/A
Fox Tail
Rävsvans
Användare: Bibi Dong

Namn: Sex lila ljusa vingar
 • Infusionsställe: Kota
Förmågor
 • Flyg
 • Förvandla Spirit power till hastighet.
Spirit Beast
 • Lila bevingad spindelkejsare
 • Ålder: N/A
Användare: Huo Yuhao

Namn: Dark Golden Fear Claw
Alt Namn: Darkgolden Terrorclaw/Dreadclaw
 • Infusionsställe: Fingrar
Förmågor
 • Passiv form: Mörkt gyllene blad som klor från varje fingerspets.
 • Aktiv form: Extremt skarpa mörka gyllene klor som klor genom luften.
Spirit Beast
 • Mörk guld rädsla klobjörn
 • Ålder: 3 000+ år
Extern Huo Yuhao
Användare: Tang Wulin

Namn: Dark Golden Fear Claw
Alt Namn: Darkgolden Terrorclaw/Dreadclaw
 • Infusionsställe: Fingrar
Förmågor
 • Golden Dragon Fear Claw: The Dark Gold Fear Claw smälter samman med Tang Wulins högra Golden Dragon Claw och bildar det som kallas Golden Dragon Fear Claw. Ger den möjligheten att projicera fem extremt skarpa mörka gyllene ränder.
Spirit Beast
 • Mörk guld rädsla klobjörn
 • Ålder: 1 000+ år
Gyllene drake dreadclaw
Användare: Huo Yuhao

Namn: Evileye Tyrant Emperor’s Eye
 • Infusionsställe: Pannan
Förmågor
 • Space-Time Light: Det kombinerar andlig kraft och rymd, det kan förstöra andligt ursprung för alla levande varelser.
 • TBA
Spirit Beast
 • Evileye tyrann kejsare
 • Ålder: 700 000+ år

Spirit Bone Fusion

Spirit Bone Fusion är en process där Spirit Bone i kroppen genomgår fusion och producerar ytterligare förmågor. Sådana förmågor är alla extremt formidable, deras uppsving för en själv är inte mindre än att två Spirit Masters slår sig samman för att använda en Spirit Fusion -förmåga. Dessutom, eftersom det produceras av Spirit Bones själva, är det kapabelt att nå en sjuttioprocentig grad av fusion.

Spirit Bone Fusion-förmågor förlitar sig på andebenens egenskaper och fortfarande, i mycket stor utsträckning, tur. Den största utmaningen orsakad av andebensfusionsförmågor är, för att producera en sådan förmåga, måste en person först samla en komplett uppsättning av sex andeben. Efteråt finns det en chans på 1 på tusen att en andlig benfusionsförmåga dyker upp. Ett exempel är den gudomliga ängladräkten .

Användare:

 • Tang San
 • Qian Renxue
 • Bibi Dong