Sammanfattning

Det finns 14 transcendentala existenser (De sju vise gudarna , de sex stora andarna och Drakkungen ) som stödde världens enda riktiga gud under många tusen år. De hjälpte gud att underhålla och förvalta världen innan Gud försvann. När Gud var i närheten, skulle Gud störa mänskligheten genom att ge enstaka profetior och gudomligt straff. Gud bestämde vägen som världens invånare skulle gå på och strukturen i deras samhälle, och världens invånare levde i lydnad mot Gud. När människor ignorerade profetior och gjorde onda handlingar, skulle Gud kväva dem i sin linda med gudomligt straff. På det sättet fortsatte världen i den riktning som gud ville. Det beskrevs som en utopi där varje liv levde i harmoni. Men Gud övergav den utopin och överlät dess förvaltning till de transcendenta. Men gud lämnade order för de transcendenta innan han lämnade, och det fanns också flera regler kvar för att uppfylla dessa order.

De transcendenta fick roller innan gud lämnade. De fick order om att begränsa sin förvaltning av världen till ett minimum. Utan Guds vägledning började mänskligheten sin egen resa. Som ett resultat krockade folkets åsikter, vilket skapade individuella skillnader i värderingar. Det som en gång var en samlad massa under många årtusenden bröts upp i flera mindre grupper, vilket skapade klyftor i social status och rikedom, och krig bröt ut bland mänskligheten. Världen var i mycket mer oordning jämfört med när gud fanns. Men de transcendenta höll sig till Guds order och tittade tysta på. De störde bara världen när något de inte kunde förbise hände – för att kunna uppfylla sina roller. Allt eftersom århundradena fortsatte, var det konstant krig och död, och några av de transcendenta beklagade sig över den fallna världen. En del kände till och med förtvivlan och vände mänskligheten ryggen helt och hållet.

De som ville göra något var de sju vise gudarna . På grund av de absoluta restriktioner som lagts på dem innan guden lämnade, ville de föra tillbaka den gud som hade försvunnit till en annan dimension, och började undersöka sätt att öppna ett hål mellan dimensionerna. Det var svårt även med de transcendenta förmågorna. Att använda rymdtrolldom var omöjligt – det skulle bokstavligen ta en verklig gud att utföra. Men de uppnådde faktiskt vissa resultat. De kunde inte lokalisera var guden hade tagit vägen, men de lyckades observera att det fanns en annan dimension. Sedan efter ständigt försök och misstag, lyckades de visa gudarna äntligen öppna ett hål till en annan dimension som de hade valt. För exakt tusen år sedan under en period som nu kallas det gudomliga-demonkriget .

Gudomliga regler för de transcendenta

1. Varje gång en transcendent utövar sin makt, utplånas deras existens från minnet av världens invånare. Vid behov kommer minnena att justeras för att radera inkonsekvenser och vara logiskt vettiga. De enda människor som kan behålla minnen av det transcendenta är andra transcendenta och deras bekanta. När någon annan försöker återkalla de transcendenta, blir de först oförmögna att tänka rakt och känner sedan en tung börda på sin hjärna.

2. De som blir transcendenta kommer att ha svårt att stanna kvar i andras minne. De kan ta direktkontakt med världens invånare och föra en konversation, men minnet av den transcendenta varelsen kommer att blekna i samma ögonblick som de skiljer vägar.

3. Transcendenta är förbjudna att stödja specifika individers eller gruppers intressen. Att bryta mot denna regel kommer att resultera i att den transcendenta glömmer individen eller gruppen som fick stöd.

4. De förutnämnda gudareglerna gäller också för den transcendenta bekanta. Effekten av regel 2 kan dock bara försvagas när den bekanta är separerad från sin transcendenta mästare.

5. Alla som lämnar världen genom någon tänkbar metod, oavsett om det är reinkarnation eller teleportation, kommer att förlora minnena av sin tid i världen, och även om de återvänder kommer de inte att återställa de förlorade minnena.

Vanliga egenskaper hos bekanta

  • Bekanta är odödliga.
  • Den välbekanta kommer att få olika krafter eller egenskaper beroende på vem som är deras herre.
  • Så länge mästaren är vid liv får de en oändlig tillgång av magisk essens från dem.
  • De kan inte vara olydiga mot sina herrar.
  • De kommer alltid att veta var sin herre befinner sig.
  • De kan kalla sin herre om de har deras samtycke.
  • Även de bekanta berörs av reglerna.
  • De kommer att förlora de minnen som deras herrar förlorar.
  • De bekanta är på liknande sätt bundna av Guds regler precis som de transcendentala.
  • En bekant har plikten att interagera med världens invånare i sin herres namn.

Auktoritet (transcendenta befogenheter), välsignelser och bekanta

Varje transcendental har en annan auktoritet, välsignelse och bekanta. Hittills har bara Dragon King’s och Lina’snämnts.

Förklaringar

Auktoritet eller transcendenta befogenheter är de befogenheter som Gud har gett dem för att uppfylla sina tilldelade roller. Själva krafterna är inristade i den transcendenta ens själ.
Välsignelser ger en av de specifika transcendentala egenskaperna till en art av världen som de välsignar.
Familiars kan vara en människa, best-man eller andar. De kan ändra sin form efter vem de har en koppling till.

namn Auktoritet Välsignelse Bekant
Ryuo
(Drakekungen)
FörintelseEn makt som raderar alla hot mot världen, för att skydda världen Hud som stöter bort magisk kraft Sora
Lina (Framtidssyn) KlarsynEn kraft att se in i framtiden.
Eftersom framtiden har ett oändligt antal möjligheter, är makten begränsad till den mest sannolika framtiden vid en tidpunkt.
N/A Homunculus Mage
Två namnlösa golemer
De sex stora andarna Skapa naturTillåter andarna att skapa naturfenomen som ignorerar världens naturlagar, för att omedelbart forma den naturliga världen enligt deras fantasi. Varje ande är begränsad till sitt eget element. Exceptionellt hög fallenhet för andekonster Medel eller hög nivå högklassiga humanoida andar.
De sex vise gudarna OlikaDe sju vise gudarna hade var och en en unik transcendent kraft. Förutom Lina hade de återstående sex befogenheter som fokuserade på duplicering, komponentanalys, manipulation av ödet och andra ännu okända auktoriteter. Inte nämnt Okänd