Här kommer en ny lång serie om Zachi , Mästerdetektiv som inspirera från Detective Conan och Inu Yasha.

( Karaktär ) Det handlar om 15 åriga Zachi Inu , en skicklighet och talangfulle högstadietdetektiv som löser svåraste fall med sin förmåga att observera , klarsynthet och förmåga att se sammanhang , minne och slutledningsförmåga löser hon de mest svårlösta fall samt resonening genom att att använda tricks och tekniker av världen s mest kända detektiver.

Som längre kan hon kan minnas tränar Zachi  som en riktig mästerdetektiv av hennes föräldrar och hon är en elev i detektivskolan som ibland samarbetar med polisen för att lösa fall.  Under en undersökning blir Zachi attackerad av medlemmar i en brottssyndikat som kallas Skuggorna. De tvingar henne att inta en experimentell gift, men giftet förvandlar  Zachi till ett demon i stället för att döda henne  för att lösa mysterier många fall, hon blir förgiftad av två skuggor svartklädda män. Giftet (som man senare får veta heter Yoixin 4869) får henne att förvandlas till en demon , men mentalt är hon fortfarande den 15-årige Zachi Inu. Hon fortsätter att lösa detektivgåtor under det falska namnet Zelgadis Ai. Som löst fallet för att inte dra till sig uppmärksamhet från de som förgiftat henne , får hon hjälp av sin barndoms vän Pierre.

Bra på jonglera och kortlek tricksmästare men dålig på matlagning.

Hon är mycket intelligent, och även från en ung ålder var mycket intuitivt och uppmärksam. På grund av påverkan av sin far och den allmänna laissez-faire miljö hemma, har han länge varit en ständig och ihållande läsare, särskilt mysterium romaner. Hennes far, Scar började ta Zachi till brottsplatser som ett barn, som inspirerade henne att bli en detektiv. På grund av hennes rättframhet och matter-of-fact sätt, Zachi kan lossna så oförskämd och arroganta. Men bryr hon djupt om människoliv, oförmögen att förstå hur någon anledning skulle kunna vara tillräckligt motiv för mord och är övertygad om att köra en skyldige till självmord är inte bättre än själva mordet.

Ämnen som som kommer finnas i serien: Mind palces, icke verbala avslöjanden , lögn detektion , intuition , koncentration , lyssning , alerthet , avslappning , logik , snabb läsning , människor observation , informations byten och mycket mycket mer. . . .

Gente: Komedi, Kärlek , Deckare , Shonen .

 

 

 

Här är mina dom andra serier!

Året 2013 : Ishani , The princess of Gerlus

2016 : Fire and Ice s Adventure

2016 : Zachi  the  masterdetective