Vol. 9 Ghost Ship Murder del 1!

Pierre och Darien följer Zachi med till en ö, där blir bodde Dariens familj som äger den gamla spökskepp hotell i århundraden! Till och med att både Zachis mästerdetektive, mästertjuven släkt var med på tiden och Dariens föräldrar har överraskning till honom! Men den berömda kocken Toronri blir mördad. Zachi misstänker att någon eller något som skulle krävt för hämnd,  men varför skulle vilja göra det och vem gjorde då?!

Vol. 10 Ghost Ship Murder del 2!

Darien och Pierre ska reda ut mer om Toronris mördad inblandar av 5 personal, som finns någonstans på hotell men underjorden finns det en lite sjö grottan. Då händer att stenvägg stänger in och vatten börjar stiga, deras liv är stor fara! Hinner Zachi båda att rädda Darien, hennes pojkvän Pierre och lösa mysterium om spökets mord men hon vet ändå att vem som mörda kocken(snabbaste än alla detektiver att lista ut)!!!

Vol. 11 Vampyr VS Pierre´s love rival of Zachi!

Den kvällen när Zachi väntar på sin kille Pierre som är på frisör och då kom en gammal man, vill ge till Zachi som tack för att hon är hjälte! Men det visar sig att mystiska mannen var vampyr som förklädd och är väldigt intresse av henne, eftersom han vill ha henne för sig själv. Sak och ting har flyttas Zachi och hennes gänget till en annan magisk värld, hennes brev från Zachis pappa som skriver att nytt hot ska komma att hända…!