Brand (ブ ラ ン ド) är den allmänna termen som identifierar en särskiljande produkt i ett företag. I Dream Festival-universum används termen “varumärke” för att beskriva det företag där Dream Fes Cards, aka Dorika, kommer ifrån. Varje varumärke är baserat på en av de fyra musikgenrerna: Pops, Dance, Melody, eller Rock och skapar därmed mönster med teman och stilar som är unika för det varumärket. Det finns för närvarande fyra aktiva märken, och en kommer upp.

Brandlist
Ico varumärke pp
Fredsparade
Fred Parade ett pops-genre varumärke. Med söta, iögonfallande kostymer är det färgglada mönster som gör någonting leende! Detta varumärke gynnas av Kanade Amamiya och Chizuru Sawamura .

Ico varumärke gd
GRANDE DIAMANTE
GRANDE DIAMANTE är ett pops-genre varumärke. Gör någon Idol sken som en diamant med denna underbara klädsel. Detta är Shin Oikawas föredragna varumärke.

Ico varumärke az
Alexandra Z
Alexandre Z är ett dansgenrer varumärke. Passionerande röda teman markerar dessa sexiga kostymer.

Ico varumärke ft
Flowterrass
Flowterrassen är ett melodi-genre varumärke. Casual för varje dag bär och naturligt populär. Junya Sasaki är visat favoriserar detta varumärke.

Logo leminuit
Le Minuit

Le Minuit är ett rock-genre varumärke. Specialiserat på mörka färgtoner för gotisk stil. Detta varumärke sätter skillnaden i unik koordinat.

La Rondine
La Rondine

La Rondine är ett Melody-genre varumärke. Alla genrer utgör detta märke, som specialiserar sig i formella dräkter. Keigo Kazama verkar gynna detta varumärke.

Logo boomboombomb
Boom Boom Bomb
Boom Boom Bomb är ett dansgenrer varumärke som specialiserat sig på sportig kostym. Många tillfälliga sneaker stilar är den viktigaste funktionen, tillsammans med rörlighet.

DDDD
AIM GET

AIM GOAT är ett Rock-genre varumärke som fokuserar på kostymer och realistiska mönster.

Kategorier :

IC Card Cases är varor som man kan köpa för att lagra de olika Dorica-korten de erhåller. De släpptes i oktober 2016.

Innehåll [ visa ]
Info
Pris – 1580 yen.
Märken – 5
inkluderad
x1 IC-kortfodral
Utseende
Varje ärende är tema efter en av medlemmarna i DearDream, gjort i stil med en vit låda med en målat glasbakgrund i tematfärgen på den specifika idolen på den. Varje idol är i en unik pose med sitt namn längst ner. När han lyckas tackar Kanade tack för alla som han accepterar sina känslor och och de uttrycker sina känslor. tillsammans utför de Glory Story .

Han frågar Kanade om sina känslor, och han medger att han nervös slutade njuta av sig själv, men han För att svara på hans frågor fortsätter Haruto att visa honom hur många fantastiska de är när han vänder sig för att släppa tusentals Dorica i himlen samtidigt som man förklarar vad dessa känslor ger till alla.

Han närmar sig Junya och Shin, ingen av dem tror att han är kapabel – men deras ambigösa ord lämnar honom förvirrad tills de avslöjar hans audition kommer att vara honom själv att gå. Som de erinrade de senaste två dagarna, är Kanade upp på scenen för att gå med i Shin och Junya medan han olyckligt gawking i hans omgivning. Han introducerade honom själv, blev informerad om att de antagligen inte kan höra honom för hans lycka till en mikrofon vid den tiden, vilket är i god humor när de startar uppträdandet.

Medan du ser det här, kommer Kanade långsamt till förverkligande. Utan någon passion satt hans liv i en ruta, men återigen tror han har hittat något, och med det meddelar Haruto att han officiellt har gått igenom auditionen.