Vita
Fortsätt Lupin för Code: Realisera sin ”sanna” slut
AV JENNI LADA // 10.20.15
När det gäller otomspel, och verkligen visuella romaner i allmänhet, brukar det alltid vara en ”rätt” rutt. Du kan förfölja olika ungkarler och se alternativa historier, men en är mer ”riktig” än de andra. Med Hakuoki får du bara hela historien om du romantik Toshizo Hijikata. I amnesi visar jag efter Ukyo vad som verkligen satte hjälten i sin otrygga situation. Det är en följd av genren och varför jag rekommenderar att alla som vill ha hela berättelsen i Koden: Realisera ~ Förmyndare av återfödelse ~ skicka Cardia av med Lupin när hans rutt låses upp.

Alla rutter i kod: Förverkliga är informativa på egen väg. Saint-Germain är full av viss överraskande inblick i spelvärlden och dess historia. Van Helsing och Impey är bra om du vill lära dig mer om vampyrer. Jag är en stor fan av Victor själv och vad hans berättelse berättar om Cardias far. Men det finns en väg som hjälper dig att förstå hela historien och karaktären av Cardias unika situation, och det är Lupins. Det rör på allt. Naturligtvis betyder det att det också är den enda vägen som är låst tills Cardia har daterat andra män.

kod inser lupin 2
Lyckligtvis är det också en allmänt underhållande rutt och spelet är intressant nog att förtjänar att spela upprepade gånger för hela berättelsen. Lupin är en välrundad ungkarl, en som skulle vädja till många ”typer”. Det känns som om det var gjort medvetet, eftersom tecken som Saint-Germain och Van Helsing tillgodoser mer specifika smaker. Saint-Germain är för människor som gillar sina hjältar lite galen, och Van Helsing är för kvinnor som gillar sina män plågade. Lupin är en generellt snäll och underhållande man som konsekvent visar att han har Cardias bästa intressen i sitt hjärta. I början av Code: Realize lovar han att ge Cardia önskan att kunna röra andra människor. Det verkar bara passande att hans storyline är den där varje lös ände är löst.

Du måste fortfarande arbeta för sanningen, hela sanningen och ingenting annat än sanningen. Att komma på Lupins väg är en del av lösningen av pusslet som är kod: Realisera . I några av de andra bachelorens berättelser är både de sanna och vanliga änden varierande grader av glada. Med Lupin får du en chans att känna till allt och se det bästa möjliga resultatet för båda tecknen. Jag rekommenderar att du håller några spara filer för att säkerställa att alla val du har gjort är en klok.

Tänk på detta, om du tar tag i koden: Inse när det debuterar idag . Det finns en anledning Cardia och Lupin finns på omslaget. De två är kanon, även om Victor, Impey, Van Helsing och Saint-Germain är lika lika söta.