Jag läser mer brast and princess om dom som gjord kommentar att; Ryszard är en fantastisk vit hästman eftersom han faktiskt faktiskt är prinsen i Arles, ett land som har tagits över av häxan Adele. Adele dödade också sin far och han upptäcker bara när han går in i sin gamla kungliga tjänare Ignacy.

Rimer avslöjar sedan att hans efternamn är Fazaan, och han är faktiskt Bartholds brorson, eftersom hans far var Bartholds bror. De kallade sin mamma en häxa och hon blev avrättad och hans far blev arresterad och avrättad – och Rimer blev förvisad från kungariket. Medan han var borta spenderade Rimer mycket tid i källaren där han föddes och läste om de magiska krafterna som han och hans mor hade. Han hittade sedan om Julia och ville ta hand om henne så att han kunde återuppliva draken en gång till. Han vände sedan Ryszard in i en häst för att han hade befogenheter att försegla draken. När Rimer träffade Julia och oavsiktligt kysste henne blev han kär i henne när han träffade henne – glömde sitt ursprungliga mål om sina krafter. 

Henryk blir den nya kungen och Riszard säger farväl till alla för att han ska kunna återkräva sitt rike. Alla djur dudes inser att Henryk får flickan denna runda och ge upp. Henryk bekänner sedan sin kärlek till Julia och hon är okej med det här och de smuglar och lever lyckligtvis någonsin! Jag blir fan förälskad i alla anime/manga/otome killar , eftersom dom snygga än verkligt och hoppas att Julia, tre killar gifter sig i alla sina dagar.