Otome Game Review: Moujyuutachi till Ohimesama -Best & Princess-

Otomate tänkte sedan Beastmaster & Prince var populär att de skulle göra ett spinoff-spel för att rake i de här jenerna. Tyvärr, tackade med ett dåligt nytt mofumofu-system och en väldigt dålig ursäkt för innehåll, slutade spelet vara ett utsökt slöseri med tid. Granskning borde inte vara för länge sedan det gick inte så mycket alls! Vår hjältinna Julia är en prinsessa som bor i ett slott av sig själv hela sitt liv med sina 4 djur husdjur en hund Ludwik, kanarie Mias, häst Ryszard och björn Jozef. Hon har blivit fastlåst där hos sina föräldrar men lyckades på något sätt stasha i 4 anständigt stora djur.  En dag kommer hennes kusin Henryk till henne och berättar för henne att hans pappa, även om hennes farbror, har dödat båda sina föräldrar så nu är hon fri att lämna tornet. Julia inser att hon inte kan hålla sina djur längre så hon säger farväl – tills hennes farbror brister i hotar att döda henne också. Plötsligt rippar Ryszard Julia på ryggen och häst rider henne och de andra djuren i skogen från slottet. När de kommer till skogen drar hon ut en påse som hennes pappa lämnade henne i händelse av ”nödsituation”. När hon öppnar den, hittar hon lite regnbågsfärgat fedamm och när det faller av misstag på alla hennes djurvänner blir de 4 ikemaner!Julia och hennes band av heta dudar gör sin flykt till staden Piskis där de tar på sig olika jobb för att stödja sitt nya liv.

 

mias01Mias – Mias brukade vara en burkfågel till en dag han flydde för att han ville ha frihet. Då anföll ett djur honom och det var då han trodde att han skulle dö tills Julia hittade och räddade honom. Han lämnade sina två tvillingbröder bakom (de var tripletter) och nu är hans tvillingbror efter honom för hämnd. Mias berättar för Julia en dag att han brukade vara en kanarie som används för att berätta om en Tormuguwa-gas i en kolgruva var farlig och ofta skulle hans bröder dö göra detta. Han var trött på det här livet så han sprang iväg. De möter sedan någon kille vars son dog vid denna Tormuguwa medan han undersökte det. Så läste Mias och Julia ett gäng böcker och hittade ett sätt att upptäcka gasen utan att döda oskyldiga fåglar. Det påvisas av en Benito-sten som tänds när den kommer i kontakt med gasen. De två går sedan in i skogen och hittar dessa stenar. De tar dem till grottan för att visa arbetarna där man försöker övertyga dem om att de inte längre behöver använda kanarier. Mias och Julia frigör sedan alla fångade kanarier. Någon gång senare frågar någon kille Mias att vara en ersättare i en scenspel för att spelregissören hörde honom sjunga i stan före. Så på grund av sin skådespel blir han populär bland damerna och Julia får all gelé. Han går också in i en skådespelande tävling som ger dem massor av pengar så att de kan fortsätta att bo på Piskis ett tag. Ur ingenstans tvingar den onda häxan Adele, Mias att lyda henne och han slår Julia in för att bli kidnappad och förde till henne. Hon är sedan låst i ett fint rum och sa att hon inte kan lämna. Hon finner också ut häxans planer att döda Piskis invånare genom att gräva upp hål och låta all giftgas sprida sig genom staden.

mias02Killen där, avslöjar Murock att han är en av kanarierna som förlorade sin förmåga att sjunga från giftgasen och är också Mias bror.Så nu vill han hämnas från alla människor som gjorde det för honom. Efter att Murock & Adele lämnade sin dödsplan, erkänner Mias att Julia gjorde det för att skydda henne. Han visste att han inte kunde stå upp till häxan på egen hand så han gick med på att göra som hon säger så länge som Julia fick en säker plats att vara. Han säger att han planerar att dö efter det här, men Julia vägrar att låta honom göra detta och bekänner hennes kärlek till honom. Hon berättar för honom att hjälpa henne att stoppa giftgasplanen, och de använder en 1-timers teleportsten för att återvända till Piskis. De återförenas med alla och berättar för Murock att han tar rasen ut ur sin rumpa. Detta innebär en svärdskamp mellan honom och Mias. Bra slut: Murock slutar att dö och som sin sista önskan frågar han Mias att sjunga för honom. Han vänder tillbaka till en kanarie och när han dör dör de en liten grav till honom. Mias bekänner sedan sin kärlek till Julia och kysser henne och säger att han inte längre vill dö – men att leva med henne. I epilogen berättar Barthold Mias och Julia att stanna och vaka över Piskis medan han och det andra djuret följer Adele. Någon gång senare kommer ett meddelande som Barthold & co besegrade häxan och är på väg tillbaka så alla börjar fira. Under tiden gjorde Mias inte skit men får chicken .

BjörnJozef – Jozef är typ av den dumma björngypstypen och ärligt är han förmodligen det mest ”djur” som i gruppen. Jag finner det märkligt hur alla av dem (förutom Ryszard av skäl som noteras senare) saknar i princip några problem som anpassar sig till att vara människor. Jozef känns som den enda som verkligen var ett ”djur” som förvandlades till en person. Han var uppvuxen från en björngunga av Julia så hon är som en mamma till honom lol. Jozef är också riktigt dålig med alkohol och när han blir full, börjar han hoppa över Julia. De två av dem tar upp ett jobb för att hjälpa någon bonde med sitt honungsklöverfält. Tydligen förstörde han det ursprungligen och hans fru var som du gör det, så nu vill han klara sig och försöka växa tillbaka. En dag blir han dock attackerad av häxan så att de tar med honom till sin dotter och hennes familj. De klargör missförståndet att han övergav sin familj. Under tiden Adele tricks Jozef och dränerar sin livsenergi. I slutändan kämpar de mot shota marionetten Marek och förstör hans marionett som styrde honom. Efter att ha räddat Jozef, satte de sig för att hitta och stoppa häxan. Bra slut: De räddar Marek, dödar häxan och återvänder till Piskis för att fira. Hästman lämnar någonstans och lämnar ett farväl brev. Samtidigt försöker Julie och Jozef att knäcka men bli kluckade av de andra djuren så Jozef föreslår att de så småningom får sitt eget hus att bo i. Dålig slut: Marek gör Julia till sin marionett. Jozef frågar då att byta plats för att rädda henne och bli marionetten på hennes plats.Jag känner som knappt något hände på Jozefs väg. Det var en massa små händelser som att hjälpa slumpmässiga NPCs med saker i stan och ha Jozef inse hans känslor för Julia … men det är fantastiskt hur han lyckades mogna från herp derp björn till ~ sexig mogen vuxen man! ~ På så kort tid tid … .har tomten i det här spelet är ganska skrattret så inte förvånande antar jag.

LudwikLudwik – Ludwik är den fluffiga dogen som missbrukades av någon riddare på slottet och blev nästan dödad tills Julia hörde hans gråt för hjälp och adopterade honom. Nu är hon hennes lojala wanchan som har ett hämtningsspel i parken. De visar lite djur med honom som en hund.Han blir också involverad i någon svärdskamptävling för att vinna massor av pengar. Efter att han vunnit blir han populär bland damerna och det gör Julia upprörd eftersom hon som vanligt har blivit kär i honom medan jag inte letade. Han räddar sedan en kvinna som försöker självmord genom att drunkna eftersom hon inte kunde bära att leva utan sin man. Det var samma dam som han finner sin mans ring för. Så alla bestämde sig för att ta ner Julias farbror och medan Julia bestämmer om hon är ombord, bekänner Ludwik sin kärlek till henne. Han visar att hon aldrig skulle älska hennes PET-hund, men väl Julia älskar alla så såklart accepterar hon sina känslor och bekänner sig själv. Efter att de kyssar, ser den följande dagen ut att Julias farbror har varit lackey för Adele – häxan. De ändrar sina planer att istället förstöra häxan istället för farbror med hjälp av Barthold. De kämpar och tar tag i sin trollsticka borta, utan vilket tydligen hon inte kan göra någonting. Good End: De besegrar och tar häxan som kastar henne in i en fängelsehålan. Efter det frågar Julias hemstad henne att bli den nya drottningen. Julia går med på att ta utmaningen och Henryk och hennes djurvänner gratulerar henne. Ludwik tar upp vaktträning också och när han har ledig tid, är han ichaicha med sin drottning.

hästRyszard – Ryszard är en fantastisk vit hästman eftersom han faktiskt faktiskt är prinsen i Arles, ett land som har tagits över av häxan Adele. Adele dödade också sin far och han upptäcker bara när han går in i sin gamla kungliga tjänare Ignacy. Ryszard är en kuudere man och han försöker göra allt på egen hand och eftersom han är en människa ursprungligen har han en annan tankegång än de andra fluffiga djurvännerna. Han har ingen aning om hur / varför han blev en häst för att han glömde minnet om vad som hände strax före händelsen. De bestämmer att de kommer att försöka stoppa häxan och försöka få information om henne från Arles flyktingar som kom till Piskis. De tar också upp ett jobb där de måste starta upp robusta vakter från Julias hemstad som bestämde sig för att förråda sin farbror för att de var sjuka av sin skit.Ryszard bestämmer sig för att sedan ta saker i egna händer och går tillbaka till Arles för att ta sitt rike tillbaka och säga att han kommer att återvända för att hjälpa Julia besegra sin farbror. Samtidigt ger Barthold Julia ett brev som Ryszards pappa lämnade och frågar henne att leverera den till honom.Julia och hennes djurvänner satte sig för att komma till Ryszard på väg till Arles. Tyvärr, som förväntat, är Julia fångad men bekvämt, Ryszard återförenar sig med de andra djuren och tillsammans med Igancy ser de ut som ett sätt att försegla häxan. De leder genast till där Julia ska rädda henne. Good End: Ryszard ärvde sin fars makt att försegla häxan så att han bryter sin magiska pinne och hon fångas. Han och Julia blir kung och drottning i sina respektive länder och han ber henne att fortsätta att skicka honom regnbågsstjärnan för att stoppa häxan inte stoppa förbannelsen.När de har sina kungarmer under kontroll igen möts de varje gång ibland för en stund.

henryHenryk – Incest Route! Men jag antar att det är okej eftersom det här är som 1600-talet och alla slår sina släktingar ändå rätt? Henryk är Julias första kusin, sonen till killen som dödade Julias föräldrar.Han håller inte med sin pappa efter häxan så han springer bort. Han går in i Julia & co och får oavsiktligt regnbågstjärna på honom och gör honom till en svan. Eftersom de inte vet vad de ska göra med honom låter de honom stanna kvar i deras hus i Piskis. Efter att ha varit mjukt nog, blir Henryk allting för Julia, för att han varit kär i henne ända sedan han tittade på hans kawaii uguu kusin som satt upp i sitt torn. Julia å andra sidan antar jag är en långsam spis och det tog henne tills nu att inse att hon har känslor för honom. Han var alltid där för henne och hjälper henne att sälja de klänningar hon gör och ta med sina djurvänner. Hur som helst jagar jag över farbror och han är som att komma med mig och dumpa Julia men Henryk är som ingen farbror du har fel för att följa häxan! Och så ser Henryk ut mot häxan, men då farbror moren häxan för att lura honom lol.Good End: Adele dör, men pappan är för skadad så han dör också. Henryk blir den nya kungen och Riszard säger farväl till alla för att han ska kunna återkräva sitt rike. Alla djur dudes inser att Henryk får flickan denna runda och ge upp. Henryk bekänner sedan sin kärlek till Julia och hon är okej med det här och de smuglar och lever lyckligtvis någonsin. Tyvärr är Henrys djurkurs fortfarande inte upphöjd och han måste vara försiktig när timern löper ut.

wiz01Trollkarl / Rimer – Jag vet inte om det är hur du stavar hans riktiga namn men jag skriver bara av det som Rimer. Rimer är en Do-M hentai-trollkarl som var förbannad och förvandlades till en illaluktande – och jag hade ärligt talat föredra hela hans väg att vara så här … men jag försöker ha några förhoppningar om någonting i det här spelet.När han vilar sig i sängen en dag kollar hon över honom och när han vaknar magiskt rör sina läppar och de har sin första kyss! Omedelbart detta är när han blir kär i henne. På den här vägen avslöjar Bartholt att hans riktiga namn är Balthasar, och han är tidigare kungen av Fazaan – och prinsen till prinsessan i Beastmaster och prins lol. Han blev involverad i skeppsolyckan som vi såg i början av spelet och försvann från landet (det var därför BM & P hade det hela striden mot tronplotten.) De frågar varför han lever, om berättelseboken säger att den var från 100 år sedan – men tydligen landar hans land och deras land olika år och i själva verket hände allt på samma tidslinje lol. Han avslöjar också att Julia har en stor magisk kraft inuti henne och ger dem en uppslutning av beastmaster & prins och hur Tiana förseglade draken. Han berättar för Julia att hon har samma magiska krafter att släppa släden ut, varför hon är låst upp i ett torn hela livet.

wiz02Han varnar dem som trollkarlen planerar att återuppliva draken på denna kontinent, och Bartholt kom hit för att stoppa honom. Det var också därför Julia var låst i sitt torn mest av sitt liv. Det är uppenbart att trollkarlen arbetar med Adele och hans riktiga namn är Rimer. Barthold och co. gå mot ansikte mot dem och Barthold avslöjar att häxan är en vanlig kvinna utan magiska krafter och allt ligger bara inom sin trollstav.Rimer avslöjar sedan att hans efternamn är Fazaan, och han är faktiskt Bartholds brorson, eftersom hans far var Bartholds bror. De kallade sin mamma en häxa och hon blev avrättad och hans far blev arresterad och avrättad – och Rimer blev förvisad från kungariket. Medan han var borta spenderade Rimer mycket tid i källaren där han föddes och läste om de magiska krafterna som han och hans mor hade. Han hittade sedan om Julia och ville ta hand om henne så att han kunde återuppliva draken en gång till. Han vände sedan Ryszard in i en häst för att han hade befogenheter att försegla draken. När Rimer träffade Julia och oavsiktligt kysste henne blev han kär i henne när han träffade henne – glömde sitt ursprungliga mål om sina krafter. Han erkänner sedan nederlag och Julias namn är rensat – faktiskt nu vill de att hon ska komma till drottning i sitt rike.

wiz03Good End: Adele och Rimer dömdes till döden och Rimer är också skyldig för att han gjorde Ryszard till en häst i 2 år så att han inte kunde återvända till sitt rike.Adele hävdar att allt är hennes eget görande och att Rimer inte är ansvarig för att de olika städerna förstörs. Hon säger att Rimer bara vände Ryszard i en häst, men hon var den som styrde soldaterna för att attackera människor och döda Julias föräldrar. Julia kommer till exekveringen och hotar då att döda sig själv som skulle avstå från sina krafter och döda alla där. Utförandet är stoppat och Adele nämner att det alltid var hennes dröm att se antingen Rimers pappa eller Rimer själv bli kung, men eftersom det inte kommer hända går hon bort för att ångra sig för sina synder på egen hand. Rimer och Julia slutar sluta springa tillsammans medan alla hennes djurvänner gråter. De går iväg till sitt hus dolda i skogen av en magisk barriär så ingen kommer någonsin att störa dem och leva lyckligt någonsin efter. I epilogen tittar Julias djurvänner omkring henne i skogen och hon känner sig ledsen för dem så hon avslöjar sin plats för dem. Rimer skapar också ett läkemedel som tydligen botar alla sjukdomar.

haremOm berättelse – I grund och botten sker allting utan Adele, och Rimer dyker upp på Julias torn och säger att han är där för att rädda henne.Julias pappa avslöjar också sanningen om hennes drakmakten.Adele och Malik kommer senare som Rimers assistent och de är alla civila och saker lol. Efter Ignacy visar sig det bara blir en jättebra haremväg. Alla träffas bra, ingen dör och de lever alla lyckliga någonsin – därför varför det är en ”vad om det inte fanns någon kamp / död etc” -väg. Sammantaget bara typ av meningslöst och meh, de borde åtminstone ha gjort Julia till ett djur som de gjorde i BM & P med Tiana.

Det här spelet tog mig alldeles för länge för att jag fortsatte spela den och kasta den till sidan eftersom den bara var så tråkig. Det var inte ens ett långt spel. Varje rutt tog kanske 4 timmar vid MEST. Jag kastade först detta spel åt sidan eftersom det nya mofumofu systemet var helt gudskräckligt?Jag försökte använda pekskärmen och misslyckades bara varje gång. Det enda sättet jag lyckades lyckades var att trycka på O-knappen och använd vänster joystick för att gå långsamt i den punkt som de rekommenderade.Den första mofu är konstigt mycket svårt att göra medan det verkar som du går igenom den väg som de blir enklare med tiden. Om du ser klöver, gå till en annan plats och bara fortsätt gnugga om du ser hjärtan som kommer ut.Fortsätt inte gnugga samma plats om du ser klöver, du kommer bara slösa bort tid och inte få någon tillgivenhet. Det var självklart att det blev mer av en besvikelse och stress än vad som var tänkt att vara den främsta njutningen av spelet.

Mofu systemet åt sidan, var tomten som en del avvattnad kolfiberglas.Konsten var underbar och det verkar som om de hade en inställning men de visste inte vad de skulle göra med det. De gjorde att alla involverade sig i meningslösa aktiviteter med stadsmänniskorna och då i slutet skulle häxan dyka upp och bam låt oss besegra häxan. Detta var detsamma i stort sett varje rutt utom kanske Mias. Den enda sanna plotdriven vägen var guiden, men även hans rutt kände mig besviken på mig. Huvuddelen av vad jag tyckte om BM & P, karaktärsinteraktionerna – allt detta kände bara så saknar i det här spelet. Den korta spänntiden och det faktum att killarna i princip var kär i Julia från början! Allvarligt var alla bara galna förälskad i henne för absolut ingen anledning än att hon fastnat i det tornet med dem i flera år och kanske de bara naturligt gravitated till henne.

snoka
Hoppas att dom blir lyckligt gifter sig !