Nu har jag tittar på alla 1 och 2  season i avsnitt av Lolirock och jag tyckte att Lolirock är ascool, magi av kristall, romantisk, äventyr, till och med vänskap eftersom att det enda sättet att rädda det är att behärska hennes krafter och hitta Oracle Gems från Royal Crown of Ephedia, som är spridda över jorden. Men Gramorr och de onda tvillingarna fortsätter också att bli starkare. När den sista orakelstenen samlas in möter Iris verkligheten att behöva säga adjö till Nathaniel och återvända till Ephedia, men när Gramorr hävdar den sista pärla och är befriad, arbetar flickorna tillsammans för att möta honom i en sista strid.

LoliRock är en fransk animerad TV-serie producerad av Maraton Media och Zodiak kids . Det skapades av Jean Louis-Vandestoc och skriven av Madellaine Paxson. Det sändes först i Frankrike den 18 oktober 2014 på Franrike 3 och har expanderat till TV-kanaler i Europa. Det har också licensierats i USA, Kanada, Storbritannien och Australien, med en engelsk dubber släppt till Netflix den 1 maj 2016. Från och med 2019 finns det inget meddelande om en tredje säsong.