Magical Girl Ore ( 魔法 少女 俺 Mahō Shōjo Ore , lit. ”Magical Girl Me ”) är en japansk mangaserie av Icchokusen Mōkon. Det började serialiseringen i Fusion Products Comic Be- magasin 2012 och samlades i två tackobon volymer. Serien förnyades för serialisering i samma tidning 2014. Anpassningens tv-serier anpassning av Pierrot+ sändes från 2 april till 18 juni 2018.

Opopulär idol och ungdomsskolestudent Saki Uno upptäcker att hennes mamma, Sayori, brukade vara en ”magisk tjej”, men som ett resultat av ryggproblem fann det nödvändigt att lämna sin position till Saki. Med hjälp av en Yakuza-liknande maskotperson med namnet Kokoro-chan kan Saki förvandlas till ”Magical Girl Ore” för att bekämpa de söta ansikten demoner som hotar att kidnappa hennes kross, Mohiro.Tyvärr är hennes magiska tjejform som en stor, muskulös man i en liten, söt, flickaktig uniform, vilket orsakar Saki oändliga förlägenhet. Situationen blir ännu mer komplicerad när Mohiro lockas till Sakis manliga ”mal” -form och Sakis idolpartner Sakuyo avslöjar sin egen attraktion mot Saki.

Jag kollar alla avsnitt av Magical Ore Girl och tyckte att asroligt, romantik, komedien men fast knasigt skum på rätt sätt, så jag ger 8 av 10!