Meiji Tokyo Renka säsong 2

Meiji Tokyo Renka säsong 2

Den nya säsongen är en anime-komedi skapad av regissören Akitaro Daichi baserat på Ranobes släpp 2019.

Utgivningsdatum anime serien ”Meiji Tokyo Renka” säsong 2 planerad, premiär av den nya serien kommer att hållas – juli 2020.

Komplott

Efter att ha träffat Mei Ayadzuki för första gången kan det tyckas att hon absolut inte skiljer sig från andra japanska skolbarn, bara detta helt fel intryck, för i själva verket har huvudpersonen en skillnad – hon kan se spöken. Detta har en negativ inverkan på hennes relation med andra.

Och en gång, när en full blodröd måne dyker upp på himlen, möter huvudpersonen en mystisk främling, med vars hjälp hon flyttas till Tokyo, det är bara inte av vår tid, utan av Meiji-eran. Här skjuter ödet henne till Ogay Mori, som leder henne till bollen på Rokumeikan.

Den unga damen hade inte ens tid att komma till sig själv, eftersom uppmärksamheten från alla närvarande vid evenemanget visade sig riktas till henne. Dessutom träffar flickan många kända människor.

Emellertid uppstår en helt logisk fråga: kommer huvudpersonen att komma tillbaka i rätt tid? Kommer hon att vänja sig vid sin förmåga att se det dolda? Och hur blir det med kärlek?

Meiji Tokyo Renka säsong 2 släppningsdatum

Affisch

Meiji Tokyo Renka säsong 2 (Poster 1) Meiji Tokyo Renka säsong 2 (Poster 2) Meiji Tokyo Renka säsong 2 (Poster 3)