Mr Love: Queen’s Choice

Mr Love: Queen’s Choice ( kinesiskt :恋 与 制作 人 ; pinyin : Liàn yǔ zhìzuò rén ; lit .: Love and Producer ) är ett kinesiskt kvinnligt orienterat visuellt romantelefonspel som ger dig möjlighet att text, chatta och till och med ringa huvud karaktärer medan du utvecklar din egen karriär som medieproducent.

Mr Love: Queen’s Choice
Mr Love Queen's Choice.png
Framkallare (s) Papergames 
Utgivare (s) Elex
Platform (s) Android iOS
Släpp 20 mars 2019
Genre (s) Social simuleringsspel 
Anime-tv-serier
Regisserad av Munehisa Sakai
Skriven av Kiyoko Yoshimura
Studio Mappa
Original nätverk Tokyo MX , Sun TV , BS-NTV , AT-X
Original run 15 juli 2020 – nuvarande
episoder 2
Wikipe-tan face.svg Anime och manga portal

I en värld fylld med supermakter, fantasi och överraskning, kommer du att uppleva en flickas hela liv och engagera dig djupt i fyra manliga karaktärer, känna deras romantik, kärlek, mysterium och konflikt i en djup berättelse som spänner över dussintals avsnitt.

Spelet släpptes 20 mars 2019 på Google Play i Storbritannien.  Det släpptes också i Japan som Love and Producer ~ EVOL × LOVE ~ japanska : 恋 と プ ロ デ ュ ー サ ー ~ EVOL × LOVE ~ , Hepburn : Koi to Purodyūsā ~ EVOL × LOVE ~ ) .

namn Karaktärbiografi EVOL Character Voice (CV) Födelsedag Ålder Höjd
I (Watashi) Den huvudsakliga kvinnliga huvudpersonen. Hon är producent för ett underhållningsföretag och engagerar sig i de fyra huvudrollerna i spelet. precognition
??? 22 ??
lucien Lucien är en berömd neurovetenskapsman som har ägt en hög IQ sedan barndomen. Tyvärr hade hans intelligens bara isolerat honom från sina kollegor.
Medan han lätt kan se genom ditt sinne och säga ord som han vill att du ska höra, kan ingen se igenom honom. Hans unika temperament gör att du lätt kan hitta honom i mängden.
???
15 november 26 180 cm
Gavin Gavin är polis i Loveland. I verkligheten är han en Evol-agent som ofta utför farliga uppdrag.
Han var en problembrist i gymnasiet, men nu är han en utmärkt agent med fokus på supermaktfall.
Vindkontroll: tillåter honom att upptäcka allt som hänt i vinden samt kunna flyga i den.
29 juli 24 181 cm
Segrare Han är grundaren och VD för Loveland Financial Group, Victor är en noggrann affärsman. Han etablerade ett affärsimperium på bara åtta år.
LFG-anställda sa att han var en workaholic och ingen hade någonsin sett hans leende, men han verkar gilla djur.
Victor kan manipulera tiden.
13 januari 28 183 cm
Kiro Kiro är en berömd och begåvad superstjärna. Medan han är säker och aktiv, är han också lättsam och lägger stor vikt vid sina fans.
Han kan vara lekfull ibland, men när en kris kommer kommer du att hitta honom vaksam och observant.
Hans förmåga ger honom oemotståndlig charm
9 april 22 176 cm
Shaw Arkeologi doktorand Åskontroll
  • Kinesiska: Zhao Lu
  • Engelska: Aleks Le
  • Japanska: Makoto Furukawa
  • Koreanska: Choi Seung Hoon
21 juni 20 182 cm

Bakgrund

Red Queen Hypotes

”I den här världen krävs det allt du kan göra för att hålla dig på samma plats …”

I det grymma naturliga urvalet måste arter utvecklas snabbare än andra för att få en gynnsam position i den biologiska kedjan.

De som tror på Röda drottningens hypotese insisterar på att människor aktivt bör söka förändringar för att härska naturen.

Evol

”Evol” (’kärlek’ bakåt) är en speciell förmåga som bara visas i mycket få människor. Med andra ord, det är en superkraft. De som är i besittning av en Evol kallas ”Evolvers”: eller superutvecklade människor.

Avancerade evolutionsgener har fått Evolvers att överträffa människor helt.

Black Swan Project

Black Swan Project, även känt som programmet Perfect Human Genetic Transform, är en plan för att hitta sätt att reformera människor genom att studera Evol-gener.

Genom denna plan kan normala människor bli utvecklare, och detta ger möjligheter att förändra världen.

Black Swan QueenBlack Swan Queen har en speciell förmåga: hennes gener kan väcka och stärka andras förmåga, vilket är en nyckelfaktor för att starta Black Swan-programmet.

Funktioner

Telefonsystem

Håll kontakten med din kärlek genom meddelanden, samtal och sociala medier. Chatta med honom via messenger och samtal och var den första som kommenterar sina online-inlägg. Du kan till och med dela dina egna stunder.

Meddelanden och ögonblick låses upp när du får vissa Karma-kort, går igenom huvudhistorien och genom att öka intimitetsnivåerna. Om du kommunicerar med kärleksintressen via telefonfunktionen kan du öka intimitetsnivån för varje karaktär.

Företagssystem

Kör din egen produktionsstudio! Du måste anställa anställda, producera TV-program, hålla ett öga på varje detalj och hantera nödsituationer. Få ditt eget företag att lyckas!

Anställda kallas ”experter” och var och en har specifika egenskaper som krävs för att klara nivåer. Experter kan erhållas genom att fylla i berättelsen eller i butiken ”City News”.

Huvudhistoria

World of Mr. Love är full av mystiska supermakter. Här kommer du att uppleva en unik kombination av fantasi och romantik. När berättelsen utvecklas kommer du att avslöja de mystiska hemligheterna om hans och din egen identitet genom dussintals avsnitt, en djup plot och en passionerad romanssimulering.

Karma System

Ultra HD-bilder, hundratals delikata karmor och CG kommer att hålla ett register över varje oförglömlig stund mellan dig och honom.

Anime anpassning

En anime- TV-seriens anpassning tillkännagavs den 8 juli 2019. Serien är regisserad av Munehisa Sakai på studion MAPPA , med manus skriven av Kiyoko Yoshimura och karaktärer designade av Jinshichi Yamaguchi. Emoto Entertainment producerar serien. De viktigaste rollmedlemmarna kommer att överraska sina roller för anime.  Den hade premiär den 15 juli 2020 på Tokyo MX och andra kanaler.  Öppningens temalåt, ”Nibiiro no Yoake” (Dark Grey Dawn), kommer att framföras av Yutaro Miura . Den avslutande temalåten ”Maioritekita Yuki” (Snow That Flies Down) kommer att framföras av Konomi Suzuki .