I år har jag spelat på min nya nintendo switch om The legend of Zelda ” breath of the wild” det är var fullt av spänning, action och magi ( hoppas att romantik också)! I början var ganska svårt att vad betyder från engelska till svenska men sen förstå jag de och 3 av 4 mini bossan klarar faktist väldigt bra men en av fyra har jag misslyckas flera gången tills hitta en annan lösningen ( the master Sword och Dikens skyddsköld)?! Jag klarar av det sista mini bossan som tog över kamelen maskin och efter det fick gjort ”att göra tjänsten listan och Shine som fanns över 120 st” nu är jag på 333 att hitta korok söta varsel som fanns 900 st…!

Men jag hoppas på att Zelda och Link är ett par som erkänner sina känslor för varandra i 100 år senare och jag har längtar efter The legend of Zelda ” breath of the wild” 2 kommer mycket, mycket, mycket snart…!