Meiji Tokyo Renka säsong 2: Air Date – karaktärer och storyline

22 juli 2020 av Daniel Levitt

I den här artikeln kommer vi att diskutera lanseringen av säsong 2 av ”Meiji Tokyo Renka” och allt du behöver veta om det. Det är en visuell roman-serie som produceras av Mages och karaktärsdesign och konst tillhandahålls av Karu. Serien handlar om Mei Ayazuki som är en högskoleflicka som skickas tillbaka i tiden till ”Meiji-perioden”. Hon utforskar sina relationer med sprit och japanska historiska personer där borta. Den släpptes den 14 december 2018.

”Meiji Tokyo Renka” släpptes av Dwango som ett mobilspel 2011. År 2013 släpptes det för PlayStation Portable av Broccoli och följde så småningom av speluppföljare. Den ursprungliga spelfranchisen utvidgades också senare till många anpassningar av samma som inkluderade två teateranimerade filmer, musikteateranpassningar, en animerad tv-serie samt en live-actionfilm. Låt oss ta en titt på historien.

Story 

Det är den röda månens natt och vår huvudperson, gymnasieelever – Mei Ayazuki stöter på en resande trollkarl som heter Charlie. Han transporterar henne tillbaka i tiden till en period som kallas ”Meiji-perioden” där hon möter många historiska personer och bor med dem också. Det verkar som om Mei har tappat allt sitt minne men det hindrar henne inte från att hjälpa männen med sina egna bekymmer eftersom hon kan se och interagera med andar. Så småningom, när nästa fullmåne närmar sig, överväger Mei att stanna i Meiji-perioden för alltid.

Meiji Tokyo Renka säsong 2: Air Date And Cast

Tecken och gjutna detaljer 

Denna enkla men spännande historia görs bara så mycket bättre med tillägget av dess otroliga karaktärer som är följande.

 • Mei Ayazuki 

Mei är gymnasieelever och hon transporteras till en period som kallas ”Meiji-perioden” där hon tappar sina minnen. Hon har förmågan att se sprit och i spelet kan hennes namn ändras av spelarna. Hon uttrycks av

Sumire Morohoshi (anime) (japanska) och Madeleine Morris (engelska)

 • Ogai Mori 

Han är översättare och författare och arbetar också som läkare för militären. När han träffar Mei får han henne att låtsas vara hans finace för att undvika misstankar. Han ber henne senare att bo i sitt hus. Senare möter han en ande som heter ”Elise”, som är en karaktär han skapade baserat på en tjej han beundrade i Tyskland. Han uttrycks av

Daisuke Namikawa (anime och spel) och Christopher Wekhamp (engelska)

 • Shunso Hishida 

Han är en konstnär som bor med Ogai och är känd för sin unika konststil. Även om han agerar irriterad av Ogai och Mei, beundrar han dem i hemlighet. Han älskar katter men hamnar i en nedgång när en svart katt från en av hans målningar flyr ut i den verkliga världen. Han har också problem med sin syn men undviker att bli kontrollerad eftersom han fruktar att det kan sätta stopp för hans karriär. Han uttrycks av

KENN (anime och spel) och Daman Mills (engelska)

 • Otojiro Kawakami 

Han är en skådespelare som arbetar som en crossdressing geisha som går under namnet “Otoyakko”. Han inbjuder Mei att träna som geisha. Han tycker om och använder de pjäser som Kyoka skriver för sina föreställningar. Han uttrycks av

Kosuke Toriumi (anime och spel) och Aaron Roberts (engelska)

 • Kyoka Izumi 

Kyoka är en dramatiker och är mysofob och hatar hundar. Han kan också se andar, inklusive kaninen på hans axel som är ett minne från hans avlidne mamma. Han uttrycks av

Nobuhiko Okamoto (anime och spel) och Aaron Dismuke (engelska)

 • Goro Fujita 

Han är polis och tidigare medlem av Shinsengumi. Reflektionen av hans katana gör att han kan se andar som han sedan kämpar för att skydda folket i sin by. Han uttrycks av

Jun Fukuyama (anime och spel) och Chad Halbrook (engelska)

 • Yakumo Koizumi 

Yakumo är en forskare som kommer från Grekland som kom till Japan för att undervisa i engelska och undersöka japanska spritdrycker. Karaktären uttrycks av

Shinnosuke Tachibana (anime och spel) och Howard Wang (engelska)

 • Charlie 

Han är den resande trollkarlen som är ansvarig för att transportera Mei till ”Meiji-perioden”. Han kan bara dyka upp på natten och hans verkliga identitet är Tenichi Shokyokusai. Han uttrycks av

Toshiyuki Morikawa (anime och spel) och Ian Sinclair (engelska)

 • Tosuke Iwasaki 

Han är uppfinnare med huvudfokus på elektriska apparater och kan också se sprit. Han tror att hans andra dödades av en ande när han var ung och syftar nu till att bli av med alla andar. Han uttrycks av

Yoshimasa Hosoya (anime och spel) och Garret storms (engelska)

 • Koyo Ozaki 

Han är författare och mentor för Kyoka. Han uttrycks av

Yuichiro Umehara (japanska) och Micah Solusod (engelska)

 • Rentro Ozaki 

Han är ett underbarn när han spelar piano och introducerades som en ny karaktär för Haikara Date. Han uttrycks av

Shouta Aoi

 • Taikan Yokoyama 

Han är lärlingsmålare och Shunsos vän. Han uttrycks av

Tomoaki Maeno

Meiji Tokyo Renka säsong 2 Air Date 

Meiji Tokyo Renka säsong 2 är planerad att släppas i slutet av 2020, även om det inte finns något officiellt meddelande om detsamma. Håll dig uppdaterad medan vi håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna tidigast.

 • Författare
 • Nya Inlägg
Daniel Levitt
Daniel Levitt
Daniel Levitt är en konstnär och har tidigare arbetat under mangakonstnärer. Daniel älskar att rita och skriva. Han täcker nyheter om kommande manga, anime och TV-program. Du kan komma i kontakt med honom.
E-post: daniellevitt@chroniclespr.com
Kategorier Underhållning