FB IMG 1600715119103

 

 

Nu har jag börjar titta på den gamla Inuyasha och nya tv serie om Hanyō no Yashahime, det var hel fet grymma spänning, precis som Inuyasha (1996) och jag trodde att Kagome, Inuyashas dotter är precis som hennes farfar eller sin pappa som står på bilder i google om familjen bilder! Men det viktigare är att dom äntligen tillbaka i flera år sen( 2014) har sex st Inuyasha tv serie i dvd och de fattas tre filmer, Som ni vet i Yashahime  avsnitt 2 när Sessahormus döttrar minne och Morohas minne men vad är som hände och varför kände ingen igen dom tre halv demon prinsessorna som är döttrar till Sesshorum och Inuyasha, vad är uggla demon med fyra ögon ute efter…

 

 

Hanyō no Yashahime: Sengoku Otogizoushi (半 妖 の 夜叉 姫 – 戦 国 御 伽 草 子 -, ”Yashahime: Princess Half-Demon ”) är den japanska anime-bara avknoppningen till InuYasha producerad av Sunrise. Det är en uppföljare till anime-serien Inuyasha, baserad på den ursprungliga mangan från Rumiko Takahashi . Det är berättelsen om Sesshōmarus tvillingdöttrar, Towa och Setsuna , liksom Inuyashas dotter, Moroha . Katsuyuki Sumisawa kommer att vara avsnittets författare. Viz Media har licensierat serien för nord- och latinamerikanska territorier, medan Medialink har licensierat den för sydostasiatiska territorier. Serien började sändas den 3 oktober 2020 på Yomiuri TV och Nippon TV.

Serien äger rum sex månader efter händelserna i Final Act . InuYasha och Kagome slåss mot Ne no Kubi som Kikyōförseglade direkt innan han träffade InuYasha, för över 50 år sedan.

År senare, döttrarna till Sesshōmaru och Inuyasha gick ut på en resa över tid. I Feodal Japan separeras halvdemon-tvillingarna Towa och Setsuna från varandra under en skogsbrand. Medan hon desperat letade efter sin yngre syster, vandrar Towa in i en mystisk tunnel som skickar henne till dagens Japan , där hon hittas och uppfostras av Kagome Higurashis yngre bror, Sōta och hans familj.

Tio år senare har tunneln som förbinder de två epokerna öppnats igen, vilket gör att Towa kan återförenas med Setsuna, som nu är en demonsläktare som arbetar för Kohaku . Men till Towas chock verkar Setsuna ha förlorat alla minnen från sin äldre syster.

Tillsammans med Moroha, den enda dottern till Inuyasha och Kagome, reser de tre unga kvinnorna mellan de två epokerna på ett äventyr för att återfå sitt försvunna förflutna och lösa den mer dödliga krisen än Naraku och Shikon no Tama .

Cast

 • Sara Matsumoto som Towa Higurashi
 • Mikako Komatsu som Setsuna
 • Azusa Tadokoro som Moroha
 • TBA som Sōta Higurashi
 • TBA som Mei Higurashi
 • TBA som Moe Higurashi
 • Ryōhei Kimura som Kohaku
 • Takehiro Urao som Hisui
 • Ai Fairouz som Takechiyo
 • Aya Gomazaru som Kin’u
 • Hitomi Ueda som Gyokuto
 • Takumi Yamazaki som Yotsume

Teman 

Öppningstema

 • NEW ERA av SixTONES

Avsluta teman

 • Bryt  av Uru

Avsnitt 

 1. Inuyasha: Sedan dess (あ れ か ら のAre , Are Kara no Inuyasha )
 2. De tre prinsessorna (三 匹 の 姫, Sanbiki no Hime )

 • Serien regisseras av Teruo Sato med huvudkaraktärsdesign av Inuyasha originalskapare Rumiko Takahashi .
 • Det började sändas samma dag InuYasha The Final Act började sändas 2009.