Det sjätte avsnittets sammanfattning av TV-anime ”Hanyou no Yashahime”, som sänds från lördag den 3 oktober och föregående klipp har släppts. Dessutom, för att fira antalet officiella Twitter-anhängare av arbetet som överstiger 150 000, kommer en nyckel visuell ikon / tapet närvarande kampanj att hållas.

[Relaterad bild] Se alla detaljerade bilder från föregående scenklippningskampanj i avsnitt 6 (8 bilder)Den 6: e episoden sammanfattar ” Hanyou no Yashahime ”, föregående klipp släpps. Dessutom, för att fira antalet officiella Twitter-anhängare av arbetet som överstiger 150 000, kommer en nyckelkampanj för visuell ikon / tapet att hållas.

Inuyasha ”karaktär a är av biocid runda tvillingar dotter, evigheten och ögonblicket av, ny berättelse, som var huvudpersonen till dottern, dubbelkantad av Inuyasha och Kagome. Under veckosändningen rankades relaterade ord som ”#Hanyou no Yashahime” högt i trenden med Twitter (i Japan), vilket visar stor spänning. Avsnitt 6 börjar sändas på Yomiuri TV och Nippon TV från 17:30 på lördag den 7 november. Klicka här för översikten! <Avsnitt 6> En incident inträffar där resenärer försvinner efter varandra. När vi anförtrotts lösningen gick vi norrut till bergen, men på vägen mötte vi en by som innehades av en spökakatt. Efter att ha kört bort spökakatterna och räddat byn följer vi spökakatterna som har rymt och anländer till det gamla templet. En vacker präst dök upp från templet. Towas yngre syster, Mei, var en shouan som såg ut som Julian, ett stort fan. Det fanns en gammal tradition i templet. För cirka 100 år sedan förseglade en präst med utmärkt andlig kraft monsteret och lade skelettet under golvet i templet. Och den här gången har den officiella Twitter-följare av ”Hanyou no Yashahime” nått 150 000 personer! För att fira detta distribuerade vi viktiga visuella ikoner och bakgrundsbilder på den officiella Twitter av arbetet, med en känsla av tacksamhet till fansen som alltid stöder oss. Skaffa det och använd det för ikoner och bakgrundsbilder! Dessutom startade ”Challenge from Princess Yasha! Dubbing script present campaign” på den officiella Twitter av verket efter sändningen av det första avsnittet. Det femte avsnittet, ”Utmaning från prinsessan Yasha!”, Är öppet till 17:29 på lördag den 7 november 2020. (C) Rumiko Takahashi / Shogakukan

TV-anime ”Hanyou no Yashahime” är en ny berättelse med huvudpersonerna av Inuyasha och Kagome dotter, Moroha, tvillingdöttrarna i mördande cirkeln, Towato Setsuna, som är karaktärerna i ”Inuyasha”. Under veckosändningen rankades relaterade ord som ”#Hanyou no Yashahime” högt i trenden med Twitter (i Japan), vilket visar stor spänning. Avsnitt 6 börjar sändas på Yomiuri TV och Nippon TV från 17:30 på lördag den 7 november. Klicka här för översikten! <Avsnitt 6> En incident inträffar där resenärer försvinner efter varandra. När vi anförtrotts lösningen gick vi norrut till bergen, men på vägen mötte vi en by som innehades av en spökakatt. Efter att ha kört bort spökakatterna och räddat byn följer vi spökakatterna som har rymt och kommer fram till det gamla templet. En vacker präst dök upp från templet. Towas yngre syster, Mei, var precis som den stora fansidolen Julian. Det fanns en gammal tradition i templet. För cirka 100 år sedan förseglade en präst med utmärkt andlig kraft monsteret och lade skelettet under golvet i templet. Och den här gången har anhängaren av ”Hanyou no Yashahime” officiella Twitter nått 150 000 personer! För att fira detta distribuerade vi viktiga visuella ikoner och bakgrundsbilder på den officiella Twitter av arbetet, med en känsla av tacksamhet till fansen som alltid stöder oss. Skaffa det och använd det för ikoner och bakgrundsbilder! Dessutom startade ”Challenge from Princess Yasha! Dubbing script present campaign” på den officiella Twitter av verket efter sändningen av det första avsnittet. Det femte avsnittet, ”Utmaning från prinsessan Yasha!”, Är öppet till 17:29 på lördag den 7 november 2020. (C) Rumiko Takahashi / Shogakukan / Yomiuri TV / Sunrise 2020・ Yomiuri TV Sunrise 2020