Det 9: e avsnittets scenklipp av TV-animationen ”Hanyou no Yashahime” (Yomiuri TV / Nippon TV-system från 17:30 på lördag), som visar en ny historia om ”Inu Yasha”, har släppts. Monsteret som dök upp i ”Inuyasha” dyker upp.

[Foto] Se bilderna i den här artikeln (totalt 4 foton)

Avsnitt 9 är ett mystiskt monster som släppte krigsherrens fort. Towato Setsuna ansluter sig till Moroha som tog över förintelsen. Monsteret, Chaos, är en av de fyra ondskorna. Det sägs att han besegrade Meiou-odjuret, berövade honom hans rustning och skapade en rustning som inte tillät något att passera igenom. Vi försöker hjälpa själen att han är sin fars själ, men han kämpar med guds hastighetsteknik och svärd som används av kaos. Jag försöker krossa den kaotiska rustningen och absorbera älven. Eftersom det inte finns någon älva i rustningen fungerar inte åtgärden. Moroha beordrar Meifu att ”bli min sköld.”

”Hanyo Yasha prinsessa”, buret var framväxten Sesshomaru och Inuyasha av döttrar är en karaktär av ”Inuyasha” till den viktigaste Gina Le historien. Towa, en 14-årig kvinnlig gymnasieelever som bor i Reiwas tid, dotter till slaktcirkeln, och hennes tvillingsyster, Setuna, som försöker bli av med Youkai, Historien om ”halvungdomstjejer som drar mänskligt blod” utvecklas.

■ cast information
Towa Higurashi: Sara Matsumoto
sorg: Mikako Komatsu
dubbelkantad: Azusa Tadokoro
bärnsten: Ryohei Kimura
jade: Pudong Otake stor
bambu Chiyo: Fairuz kärlek