Det här är världen där du var tvungen att döda eller dödas, och himlen finns inte i denna värld. Alla som har problem är välkomna att stanna till vid bar F, där deras pengar inte behövs utan deras hjärtan. Uruu undervisar eleven på en flickaskola där flickorna beundrar honom. Han sa till dem att inte avundas något som andra har, och de får inte skylla sig själva för sina tidigare misstag. Han avslöjar att vägen till himlen börjar från helvetet – Uruu minns när han var ung och jagade efter sina föräldrar.

Han lyckas nå sin mamma och visa henne sin vattenkraft som han skapade. Hans mamma sa till honom att han hade gjort ett bra jobb. Hans far sa till honom att det inte är något att vara imponerad av sig själv över. Uruu håller med och undrar varför eller om han är svag. Hans far avslöjar att de är Aqua Clan som hanterar administration i fevärlden. Uruu-far sa också till honom att de måste uppträda med största renhet och adel.

Tidigare på Fairy Ranmaru avsnitt 3

Uruu håller med, och hans far sa också att Aqua-klanen måste vara den renaste och ädlaste klanen av alla. På kvällen har Uruu varma källor med de andra, och Juka kommenterar att Uruu har blivit skolans samtal. Han sa också att allt han kan höra är att Uruu är cool Uruu är underbart. Takara kommenterar att han önskar att det också hände honom. Han frågar Uruu om han kan låna ut några fans, och Uruu-kommentarer människor gör honom obekväm.

Juka frågar varför och Uruu svarar att människors hjärtan är för fulla av felaktiga känslor. De är engagerade i sina önskningar, och Juka kommenterar att det som låter människor bilda anknytning. Uruu kommenterar att han ibland inte förstår människor. Men han lär sig att leva med dem. På morgonen pratar eleverna om teceremonin. De hävdar att teceremonin bara handlar om kokande vatten. Ceremonin börjar, och värden började adressera fansen. Killen avslöjar att det är en Tea Ceremony Rhapsody.

Flickorna jublade för honom och kallade honom Soji eftersom han ger dem en fantastisk show. Efter en hjärtvärmande föreställning går Soji ut och undertecknar en autograf för sin familj. I närheten finns en tjej som beundrar honom, och hon är för blyg för att konfrontera honom. Flickorna erbjuder Soji-blommor och berättar för honom att de älskar honom, och han svarade också detsamma. Senare kan pojkarna inte tro att deras första framgångsrika utflykt efter Ranmaru kommer från Homura. Homura kommenterar att det inte är så stort.

Fairy Ranmaru

Fairy Ranmaru

Ungdoms makt

Takara sa att han är säker på att drottningen var mycket nöjd. Homura kommenterar att han inte gör sitt jobb för att behaga någon. Ranmaru är upptagen med att mata Bakkun-marshmallows och Uruu kom tillbaka. Han kommenterar att drottningens ord är allas vilja. Uruu frågar Homura om han inte kan förstå drottningens kunglighet. Homura sa till Uruu att lämna honom ensam eftersom han inte är bunden av vad som är riktigt som Uruu. Juka märker att Ranmaru fortfarande spelar med Baku, och han sa till honom att läsa rummet.

Homura och Uruu inleder ett argument, och Homura berättade för honom att han kunde göra lite arbete en gång om han är så smart. Uruu blir arg och kommenterar att han aldrig kommer att låta Homura slå honom. Han lämnar rummet och Takara kommenterar att det är ungdomens kraft. Under tiden är Hokari hemma och funderar på Soji. Han kan inte komma över honom och inser att hon är djupt kär i honom. Soji kom hem och hon välkomnar honom. Hon berömmer hans tidigare föreställning han sa att hon skulle sluta.

Soji avslöjar att om hans agenter får reda på detta kommer han att vara i trubbel. Hikari undrar om det är synd att vara med sin pojkvän, och hon erbjuder Soji-mat. Soji sa att han åt på väg och ber om ispoppar. Hikaru går ut med ett sorgligt ansikte och undrar varför Soji alltid ignorerar henne. Senare dumpade Soji Hikaru på grund av sin chef, och det blev trendiga nyheter.

Fairy Ranmaru Avsnitt 4 Släppdatum

Fairy Ranmaru avsnitt 2 kommer att sändas torsdagen den 29 april 2021 kl. 23:00 JST. Du kan se Fairy Ranmaru online på Crunchyroll .