Alla leenden är inget annat än en handling.
Den cyniska fjärdefödda.

Vanligtvis mycket rationellt och uppriktigt, men när du väl retar honom är det bättre att springa för ditt liv. Han hatar Lucifer och går igenom en upprorisk fas.

Satan är vredens avatar och är den 4: e äldsta och fysiskt den yngsta bland de sju demonbröderna. Han är en av huvudpersonerna i Obey Me! En mästare att styra dem Allt som är inblandat i spelets intimitetssystem; Därför kan användare interagera och höja sin relation med honom.

Innehåll

 

 • 1 Appearance
 • 2 Personality
  • 2.1 Preferences
   • 2.1.1 Likes
   • 2.1.2 Dislikes
 • 3 Story
  • 3.1 Background
  • 3.2 Main Story
 • 4 Relationships
 • 5 Trivia
  • 5.1 Från lektioner

Utseende

Satan har skiktat blont hår som skiljer sig i mitten och gröna ögon med en gul lutning. Liksom alla demonbröderna bär han nagellack, hans i färgen grön.

Satans design var sannolikt gjord att vara den fullständiga motsatsen till Lucifers . Han har blont hår och gröna ögon, medan Lucifer har svart hår och röda ögon; hans pose är en speglad version av Lucifers; hans horn ser lite ut som en upp och nerversion av Lucifers.

Satan och Mammon är de enda bröderna vars slutliga design inte förändrades inom konceptkonsten.

 • Demonform
 • RAD Uniform
 • Ledig klädsel
 • Människovärldsutseende

Satan i demonform

Satan har polerat svarta fjällande S-formade horn och svart taggig svans som bleknar till ljusgrönt. Enligt nummer 5 i RAD -tidningen kan svansen skada dem som vidrör den om de inte är försiktiga. Han bär snyggt en mörkgrå klänningströja med dolda knappar, vita krage och ärmslut samt svarta byxor med spridda vita prickar. Ovanför hans skjorta är ett svart band vars ändar är omsorgsfullt vävda i blygsamma öglor på och över bröstet på ett bröstkorgsaktigt sätt, som avslöjar mycket av dess gröna undersida. Han avslutar utseendet med en svart boa över axlarna och ett fint vitt utsmyckat bälte. Hans demoniska markeringar finns på hans rygg .

Personlighet

Även om han är vredens avatar, uppträder Satan på ett sammansatt sätt. I Devilgram Why Do People Love Catshar han visat sig vara mycket bra på att träffa nya människor och skapa kontakter med dem. Han är vettig, kvick och vanligtvis förnuftens röst mellan bröderna tills han kommer i konflikt med Lucifer .

Född av Lucifers vrede är detta band och inflytande oönskat för Satan. Detta drev hans hat och upproriska attityd till Lucifer så mycket att han är villig att göra allt för att motsätta sig det senare. När Satan verkligen blir arg kan Satan verka hård och oförlåtlig. Han har också en tendens att tänka över saker.

Satan har en kärlek till kunskap, tydligt från den överflödiga boksamlingen som spänner över olika ämnen och en uppskattning av de fina konsterna. Detta kan delvis ha att göra med hans tro på att kunskap kan ge respekt. Det verkar som att han ser ned på manga, men när Levi ersätter sin bok med manga som ett upptåg i hans Devilgram Trick Quest , läser Satan allt och medger att han kanske har varit för kritisk mot manga.

Han älskar också dramer av alla slag, särskilt detektiv. Eftersom han är ett fan av dem har han också visat stor skicklighet i att analysera situationen. Hans färdigheter är jämförbara med en detektivs och hans avdrag är ofta spot-on.

Preferenser

Gillar

 • Han älskar absolut katter, vilket framgår av huvudhistorien, såväl som många Devilgram, chattar och flera av hans kläder .
  • I chatten strax innan du går och lägger dig kontrollerar Satan Devildom -kattbloggen som det sista han gör innan sängen. Det är det som ger honom energi till nästa dag.
 • I nummer 5 i RAD -tidningen förklaras Satan ett fan av klassisk musik, särskilt symfonier.
 • Enligt Vilken är du? chatt, Satan föredrar chunky röd böna pasta över slät eftersom det har mer bett på det.
 • En av hans favoritprogram är ”The Mid-Fall Murders”, som är ett tv-program från Guard Me, Sherlock- spelet.
  • Detta är sannolikt en parodi på den verkliga tv-serien Midsomer Murders .
 • Enligt honom i Who’s Your Type? chatt, hans typ är ”någon som [han] har en ömsesidig förståelse för när det gäller [hans] ilska.”

Ogillar

Berättelse

Bakgrund

Satan är den enda bror som ursprungligen inte var en ängel. Efter det stora himmelska kriget ”föddes” Satan efter att Lucifer rev av sina två egna vingar, ett resultat av hans ilska mot sin far 1 . Han behöll alla Lucifers minnen – som är hans enda direkta koppling till Lilith – men han var inget annat än förkroppsligandet av känslornas vrede.

Kort efter hans födelse/skapelse placerade Demonkungen honom som den fjärde äldsta brodern baserat på hans makt. Bröderna ”uppfostrade” honom, med Lucifer som hade mest inflytande på honom, om än inte på det mest positiva sättet.

I nummer 3 bekräftas han vara äldre än Luke .

Huvudberättelse

Han ignorerades först när Lucifer började presentera sina bröder. När den introduceras antyder Lucifer att utseende kan lura och att Satan kan verka som en ansvarig demon men bara vid första anblicken. Han fortsätter att Satan kan ge ett sådant leende men varnade MC för att vara försiktig eftersom allt är en handling.

Innan bråket om Mammon har ingått en pakt med MC spelar han tillsammans med de andra demonbröderna kort med Solomon som vinner. Efter en runda frågar Salomo Asmodeus och Satan om varför de alltid lade ner Mammon och det borde inte vara lite mer respektfullt eftersom han var deras storebror. Satan ignorerar vad Salomo har att säga och vidarebefordrar nyheten om att MC kunde sluta en pakt med Mammon, som senare går till Asmodeus och frågar varför att göra en pakt är en så stor sak, och presenterar sin egen pakt med Salomo som ett exempel.

Morgonen efter att MC ingått en pakt med Mammon , straffade han Asmodeus för att han skrattade åt Mammons situation, bara för att han också skulle skratta.

[Information saknas om lektion 3, lägg till!]

I lektionerna 9 till 11 mjuknar Satan så småningom upp till Lucifer efter en rad händelser och anförtros att hålla ett tal för Lucifers räkning.

[Observera att detta avsnitt är ofullständigt och har lite information för närvarande]

Förhållanden

Trivia

Från lektioner

 • I lektion 39-4, efter att Lucifer hade återhämtat sig efter sin minnesförlust, hade Satan uppenbarligen varit orolig för hans välbefinnande, men förnekat det när Asmodeus tog upp det.
 • När Satan lärde förförisk talekonst till MC i lektion 29-7, blev Satan lätt förförd av dem när de mögade sött.
  • Detta händer igen i lektion 46-7 om MC väljer att ta på sig öron för att slåss mot Satan i RPG Devil’s Quest. Han blev lätt förförd och tog skada av den.
 • Medan han var i det celestiala riket i lektion 51-9 gav Simeon honom det falska namnet Sully, varefter hans bröder, utan att veta hans sanna identitet, började kalla honom Sully Dear.
 • Han klagar i en av sina interaktioner på startskärmen över att han aldrig lyckats slå Lord Diavolo i schack.
  • Det är dock underförstått att han vinner en match mot Diavolo i lektion 56-12.