Hem Listor 10 Shojo Manhwa Som Måste Läsas För Fans Av Fruktkorg

10 Shojo Manhwa som måste läsas för fans av fruktkorg

För dem som inte kan få nog av de romantiska eskapaderna i Tohru och de djuromvandlande Sohmas, var noga med att kolla in dessa manhwa.

 

AV HAYLEY ANDREWS

PUBLICERAD 1 DAG SEDAN

 

10 Shojo Manhwa som måste läsas för fans av fruktkorg

Fruits Basket är en romantisk fantasy-, komedi- och dramamanga av författaren och artisten Natsuki Takaya. Det är också en av de mest populära shojo -mangorna på grund av sin berättelse, karaktärsmångfald och utveckling och de söta och vackra romanserna mellan karaktärerna. Även om shojomanga är riktad till unga kvinnor, kan de njutas av de flesta demografiska grupper.

 

RELATERAD:

10 Short And Sweet Shojo Manga

 

Vad som är intressant är att shojo -genren tekniskt sett inte existerar i manhwa, koreanska serier . Det finns dock många manhwa som innehåller shojo-liknande element som unga kvinnliga huvudpersoner, vackra konstverk och i vissa fall söta romanser. Några av dessa manhwa har till och med liknande premisser och teman som Fruits Basket .

 

REKLAM-

 

10

Hana Och Hennes Familj Är Förbannade Att Bli Hundar Efter Deras Första Kyss (En Bra Dag Att Vara Hund)

Hana bekänner sina känslor för Seon Jin och vill kyssa honom.

A Good Day To Be A Dog är en romantisk komedi och drama manhwa från författaren och illustratören Hye Lee. I denna manhwa har Hana och hennes familj en förbannelse . När de har sin första kyss blir de förbannade att bli till en hund. Det enda sättet att ta bort förbannelsen är att få en andra kyss från personen hon kysste först.

 

Tyvärr för Hana är pojken som hon fick sin första kyss med rädd för hundar. Hon hoppas att hon kommer att kunna minska hans rädsla och få en ny kyss för att bryta hennes förbannelse.

 

REKLAM-

 

 

9

Hyunsoo Blir Kär I Den Mest Populära Pojken I Skolan, Som Försvinner Och Återvänder Som Katt (Sommarens Förbannelse)

Summer’s Curse manhwa

Summer’s Curse är en romantisk komedi manhwa av författaren och artisten Deulsoom. På hans skolas förstaårs välkomstfest blir seriens huvudperson, Hyunsoo, kär i den mest populära pojken i hans skola, Kwon Jiwon.

 

RELATERAD:

BL Anime: 10 Bästa Anime För Nya Fans

 

Något konstigt händer dock. Jiwon försvinner strax innan nästa paus och återkommer så småningom som en katt. Tillsammans, medan de försöker förstå de känslor av kärlek som växer mellan dem, måste de ta reda på hur det hände och hur man kan ändra Jiwon till en människa.

 

REKLAM-

 

8

Tasha Gospel Reser Med Sin Pumpakoppade Följeslagare På Jakt Efter Sin Syster (Witch Buster)

Häxa Buster manhwa

I denna komedi och fantasy manhwa av författaren och artisten Cho Jung-Man inledde häxor ett krig mot människorna. Med sina otroliga krafter kunde de ta över många länder. Människorna bildade dock en allians av speciella människor som kan jaga häxor.

 

En sådan människa är Tasha Gospel, som reser med sin pumpakoppade följeslagare för att besegra häxor . Vad han egentligen letar efter är dock hans syster, som har blivit korrupt med makt. Hans enda hopp är att hitta henne och ta henne bort från de människor som fångade henne innan hans förbannelse dödar honom.

 

REKLAM-

 

7

Hana Och Haru Är Nära Vänner Som Delar Ett Band Som Inte Accepteras I Deras Värld (Days Of Hana)

Days of Hana manhwa

Days of Hana är en romantisk komedi och övernaturlig manhwa av författaren och artisten Seok Woo. Denna manhwa följer historien om barndomsvänner, Hana och Haru. Utifrån verkar det som att de bara är vanliga och vanliga vänner.

 

Sanningen är dock att Hana är en människa och Haru är hennes beskyddare, som också råkar vara en varulv. Tyvärr ses varulvar i deras värld som exotiska djur som inte har särskilt många rättigheter, så deras förhållande kan vara dömt innan det ens kan växa.

 

6

Emma Får Leva Tillsammans Med Ryan Och Hans Familj, Men Det Finns Mer I Hans Familj Än Hon Insåg (Super Secret)

Superhemlighet

I likhet med Days of Hana , Super Secret , ett romantiskt drama och en komedi manhwa av författaren och illustratören Ion, är huvudpersonerna barndomsvänner som bor granne med varandra. Där Emma är lite av ett airhead är Ryan cool och samlad, även om han inte har några problem att reta och vara elak mot Emma när det passar honom.

 

När Emma är kvar med Ryans familj inser hon snart att det finns mer med Ryan och hans familj än hon först trodde .

 

REKLAM-

 

5

En Kanin Är Kvar I En Svart Panters Territorium Eftersom Hon Inte Kan Förvandlas Till En Människa Och Ses Som Förbannad (Det Symbiotiska Förhållandet Mellan En Panter Och En Kanin)

Det symbiotiska förhållandet mellan en panter och en kanin manhwa

Det symbiotiska förhållandet mellan en panter och en kanin är en fantasi och drama manhwa från Yasingmeongneunjung. I denna värld ska shifters förvandlas till människor efter deras vuxna ceremoni. När de inte kan ses de som förbannade.

 

RELATERAD:

10 Anime -Karaktärer Som Kan Förvandlas Till Djur (Som Inte Är Från Fruktkorg)

 

Huvudpersonen, som råkar vara en kanin, kan inte förvandlas till en människa, så hennes familj dumpar henne på en svart panters territorium. Med hans hjälp kan hon hitta ett sätt att bli människa. Problemet är dock att hon är osäker på om en kanin ska falla för en panter.

 

REKLAM-

 

4

Blondina Ryun Ates Är En Prins Som Blir Vän Med En Katt I Hopp Om Att De Kan Skapa Fred I Sina Stridande Tävlingar (My Gently Raised Beast)

mitt försiktigt upphöjda odjur manhwa

My Gently Raised Beast av Ireunkkot, Seulgi Yeo och Teava är en romantisk fantasi manhwa. Blondina Ryun Ates hade en svår barndom och växte upp väldigt fattig. Vad hon inte vet är att hon är en prinsessa av Ates Empire. Efter att ha träffat pappan som hon aldrig har känt och systrarna som inte vill ha något med henne att göra, försöker hon hålla en låg profil och undvika dem så mycket som möjligt.

 

Men hon träffar Amon, en kattliknande varelse . Tillsammans hoppas de att deras vänskap kommer att ge fred i deras stridande raser.

 

REKLAM-

 

3

Martina Reinkarneras Som Dotter Till En Greve Och Säljs Till Ett Odjur På Grund Av Hennes Familjs Skuld (Damen Och Odjuret)

damen och odjuret manhwa

The Lady and the Beast är en fantasi och romantik manhwa av skaparna Maginot Seon och Hongseul. I denna manhwa reinkarneras en en gång stor och mäktig kejsarinna med namnet Martina som Astina, dotter till en greve.

 

Hennes fredliga liv försvinner dock när hennes pappa tvingas gifta bort henne på grund av deras störande ekonomiska status. Mannen som hon ska vara gift med är ärkehertig, Atalenta, som är känd som ”Odjuret Terriod” på grund av en förbannelse som läggs på hans familj. Astinas framtid är ingenting som hon förutspådde att det skulle bli.

 

2

En Häxa Och En Katt Som Har Tappat Sina Följeslagare Sök Efter Betydelse Och En Plats Att Ringa Hem (Vänta Där Stjärnan Sjunker)

Vänta där The Shooting Star Falls manhwa

Wait Where The Shooting Star Falls är en fantasi och äventyrsmanhwa från författaren och artisten Manmulsang. I denna värld som kallas Table Land faller mystiska och ovanliga stjärnor från himlen. När de landar på jorden förändras de dock och blir häxor som är bundna till katter.

 

När en häxa dör, så gör också katten. Men i denna manhwa överlever en av katterna efter att häxan dör. Inte långt efter träffar han en häxa som förlorade sin vårdnadshavare. Dessa två söker efter mening och någonstans kan de ringa hem medan de växer oerhört nära.

 

REKLAM-

 

1

Myohee Förvandlas Till En Katt Och Hittar Kärleken Och Omsorgen Som Hon Har Letat Efter Hela Sitt Liv (Bara För En Mjuka)

Just-For-a-Meowment

Just for a Meowment av författaren och artisten Kanaria är en fantasi och romantik manhwa om en tjej som heter Myohee. Hon är en föräldralös som ständigt mobbas på sin arbetsplats. Men det är inte allt. Hon luras av sin bästa vän och hamnar i konkurs. Av rädsla för att hon aldrig kommer att kunna komma ur allt detta hoppar hon från en byggnad för att stoppas av den dystra skördaren som säger att det inte är hennes tid att dö.

 

Han får henne att leva som en katt i 100 dagar . Innan hon ens kan tänka eller bearbeta det som händer, blir hon en katt och tas in av sin chef. För första gången i sitt liv får hon den kärlek och omsorg som hon alltid har längtat efter. Problemet är att hon inte kan stanna som katt för alltid.