Code Realize; Dom kom nya tv spelet i flera stycken från tv serie är precis som dom andra manga, Arsene Lupine är så het killen som har stal mitt hjärta av romantisk och kärlek och jag kommer snart att köpa nintendo switch spelet eftersom ger 900 poäng!

Cafe förtrollad; En ung 19 åring kvinnan som tog över sin farfars cafe men inte vanligt utan är magisk i alla spelet har bägge både lycklig och tragiskt slut, hoppas att leder i rätta svaret, ger 700 poäng!

Tv-spelet från the beast and princess är otroligt förtrollad  romantisk som dom säger ganska bra men för mig att as grym spel, de precis som jag har hoppas på och de finns även på manga och ger 876 poäng!

 

Ikemen Revolution på mobilspelet finns älskar att hon som Alice stannar kvar deras under världen men varför att får vi ladda ner gratis men de måste ska betalar i kostar, de som gjorde att