Inspiration av master of demonic cultivation, the heavens official blessing,nightwalker the midnight detective!

Genre; Fantasy, Romantik, vampyrer, supernatural, isekai!

Komplott; Blaze Melander är ung kvinnan som är mäster detektiv ensamvarg med utan vänner och kärlek av romantik, de kvällen efter hon läser bara sin favoritkärlek vampyrer roman manga ( blanda i bl) om man som har medfödd med mystiska krafter men blir räddad av en sann kärlek den godhjärtad hertig Sengoku! När hon gick i parken då dök upp med några mäktiga typer i striden mellan hertig och kungligt av vampyrer, hon märker att tittar upp på purple månen och då överväldigad av den energiska prestationen prestanda drabbas hon plötsligt slår en av intensiv smärta genom hennes hjärta, Blaze räddar hertig och dog i mittt striden. Hon vaknar upp i reinkarnera som den 20 åriga vampyr man vid namnet Blaze med hans mörk lavendel hår med guld  ögon i vampyrer och människors värld och inte bara de utan blir Sengokus brud…!

 

 

Karaktärerna; 

Hertig klanen hjältar,

Sapphire ( sann namnet Blaze) ( senare Aeon  Karmosin Von RedMoon -Safir Von BlueMoon); En ädelmodigt och kaxigaste 20 år och mästerdetektiv vampyr man med mystiska bakgrund om krafter om Reincartion , hon är alltid energiska och stark person som inte rädd för något, Blaze är faktisk en man! 

Sengoku Aeon von Night; Godhjärtad och kärleksfullt person för att vampyrers hertig som har bara ögat för Betelugase eftersom han är bunden med henne av evigt sann kärlek, för att hon är medveten om det!

Ruby SafirVon BlueMoon; En tuffaste och temperatur hertig som styr hela av Scarlett den röda moons rike med renaste hjärtan, han misstänks och upptäcks att Betelugase är hans förlorade kusin som har försvunnit i alla dessa år och är rädd för mörket!

Gawa Awakening; Snällaste och glad hertig men har också en mörk sida när gäller någon dom andra flesta för vampyrer och dhanpir som är taskigt  eftersom är Amehysts kungarikets mördade ärver från hans familjen för att hjälpa till för oskyldigt.

Ranmaru Nil Sun; Klokaste och smartaste av gänget och är vetenskap av kunskap allt om vampyrer, också nyfiken på Kudou-Kaitous mystiska krafter. Han föddes som kungligt i tidigare innan kom deras hertig sidan!

Kungligt klanen Rival/skurkar,

Mano Demon; Den grymhet och ondskefullt kronprinsen som styr av Black hole rike på andra sida av Amehyst purple moon, i hemlighet är han makalös förbannelsen trollkarlen som orsaker på K.K och hennes på vänster sidan ansikte men vill ändå ha som sin brud till hans drottningen!

Reid-Edel Maou; Listiga och lömska typet av 3:e sonen som ligger under skuggor av hans familjen och Reid-Edels plan att förstöra rike med hans hemligt vapen, men Reid-Edels svagaste är positivt energi av kärlek som kan aska från negativt energi!

Olypima Shadow;  En elak och bortskämd typ som är Manos kungliga högre hand, hans bästa vapen är att shadow bow som kan sikta på sin fienders skuggan och fånga men om solen lyser på dem så försvinner ur skuggorns fällan!

Otome R.K; Mystisk och träffsäkert prinsen, har vampyrerna kunskap som vet allt om till och med Kudou-Kaitou. Han är hemligt spion för att spionera på Mano och hans hemska gänget men varför hjälper han hertigen s vänner och vad döljer han egentligen?

Sou Zel; Är mystisk och värsta person som är alltid på att jävlas med hertigens gänget och undersöker om hennes krafter is av blod från mystiska varelse, han kan vara misstänker på Otome!