Midnatt Askungen – Ikemen Royal Romance

Ett otome-inlägg kommer från Kuroazu!!!???? ∑(;°Д°)

Okej, skämt åsido… Jag spelar otome-spel, men förmodligen inte lika ofta som andra författare  Shabby eller Eda … förmodligen på grund av min ovilja att spendera pengar på spel hurr hurr

Jag bestämde mig för att spela det här spelet efter att ha sett det flera gånger på tumblr och google play. Så i grund och botten kommer detta inlägg att vara mina tankar och första intryck av spelet för mig. Och nu, låt oss hoppa till världen av heta killar~ (ノ´ヮ´)ノ*:・゚✧

 

Du, en allmoge, har nu blivit prinsessa i ett helt land!
Rollen som ”prinsessan” är att hitta prinsen som kommer att regera bredvid henne.
Du kan bara välja en kung.
Vem blir nästa kung av Wysteria?!
”Så länge du är med mig kommer jag aldrig att låta något skada dig.”
En hemlig ed mellan dig och vaktkaptenen.
”Titta mig i ögonen…”
”Säg din önskan och anse det gjort.”
En ödesdiger romans med en mystisk hertig.
Ljudet från klockan som ringer midnatt gör ingenting för att väcka dig från denna ljuva besvärjelse.

Du är prinsessan, vem väljer du som din prins?

 

Vår huvudkaraktär är en lärare som kom till palatset för att leta efter en mytisk blomma som förmodligen bara växer på innergården av palatset som kan uppfylla alla önskemål, en begäran från en av hennes elever som önskar sin sjuka mammas hälsa. Ingen allmänning är tillåten inne i slottet men idag är ett undantag eftersom idag är dagen då en utvald prinsessa väljs!

Hur som helst, av någon anledning blev hon vald till prinsessan och bam! Hon måste nu arbeta hårt för att fylla rollen och hitta sin utvalda prins~ ≖‿≖

Det finns bara 3 tecken tillgängliga för nu och fler kommer i framtida uppdateringar~

 

Tro mig när jag sa att Sid är mycket mer attraktiv. Men oroa dig inte Louis, du är sååå bedårande!

 

Leo är waaaaaaaaaay hetare (●´□`)♡ Jisses… vem skulle kunna motstå en vithårig kille med röda ögon och en malm-sama personlighet???? Jag menar det är min thang! ((ex. Preussen <3)) Han är spelets typiska OTP, men tyvärr blir det irriterande att han ”MC är en lögnare, litar inte på MC” …

 

Hans personlighet är säkert attraktiv, men hans agerande i prologen ger mig bara ett dåligt intryck av honom

 

Andra (för att vara tillgängliga) tecken inkluderar:

Ser? Är han inte het XD

King of Stein, fiendelandet Wysteria… Inte mycket känt om honom förutom att han är attraktiv~ amirit ≖‿≖

Vår söta och söta shota-butler!

Jag tror att han är tänkt att vara den heta GGE ((nåja.. kanske inte idk :P)) som vi kan romansera eftersom han brukade vara handledare för MC som barn??? Hur gammal kan den killen vara?

Tja, du måste erkänna att han är mer attraktiv än Louis rite? hehe Louis är dock så söt… Men jag tycker att Louis är lite av en Kuudere? Ahhh så synd att han knappt gnäller upp till MC.. 😛

Byrons lojala tjänare. Varm.


 Azu’s Corner

På grund av hur Louis förakt och Leos otillgänglighet bestämde jag mig för att välja hans rutt (plus att de flesta valde antingen Alyn och Giles på topplaceringen).

Hur som helst, de flesta karaktärerna här är intressanta. (Pluss hittills har spelet haft mig igång (/∇\)( /)u( )(。・//ε//・。)( /ω\ ) och jag gillar konsten att göra detförutom no eyes MC-grejen??? lololol Även om som jag nämnde, Alyns ”I can’t believe you tricked me”, Louis ”You don’t deserve to be the princess” och Giles’ påträngande löparskämt, tyckar mig verkligen. Men totalt sett har de sin egen charm och är värda ett försök. Bortsett från det, tbh… de två problemen störde mig inte lika mycket. Men nivån av intelligens som MC har just… förbryllar mig. För det mesta måste hon bara bli förvånad när något är för uppenbart. Som att många saker inte är meningsfulla alls. Till exempel är hon förvånad över att hon måste agera graciöst offentligt eftersom hon nu är en prinsessa???? Och en annan sak är att hon har det bra med killar som rör vid hennes haka, viskar till henne och allt det där. Hon är inte ens orolig för sin familj som hon lämnade bakom sig när hon blev prinsessa. Hon är precis som,ok från och med nu är jag en prinsessa och jag måste göra prinsessuppdrag. Och när Nico frågade henne om hennes tidigare liv innan detta, var hon som åh! min student! Inte hennes familj? Vänner? Hus? Något?

Okej, det kanske bara är egenskaperna hos ett otome-spel. Eller så här är ett otome-spel tänkt att vara. Eller är det kanske för att jag inte är van att spela otoge? Men många saker är helt enkelt inte logiska för mig. Visst har jag spelat BMP förut och allt det där men jag vet inte, den här är bara för ????? till mig….

 

Jag kommer förhoppningsvis att avsluta med att spela Louis’ rutt eftersom jag faktiskt bara har avslutat 1 rutt  (Arimas rutt) under hela min tid som jag spelade ”Gree”-stil (idk vad man ska kalla det) otoge. Jag spelade BMP förut men de kraven är skyhöga aaaand, jag slutade spela det. Och resten? Jag blev trött på att vänta på biljetterna. Jag tyckte om att spela kontraktsäktenskap (som jag minns det) eftersom det är ett anständigt spel. Du har absolut inga krav för att gå till nästa kapitel och historien är värd det.

Jag säger inte alla att inte prova spelet, i stället kan du göra , berätta vad du tycker om det (kanske några tips för att Ace It? Idk) eftersom ärligt, jag suger på jakten 2D Ikemen.

Gillar du den här typen av inlägg? Rekommendera mig några fler spel så ska jag spela och (förhoppningsvis) göra ett till inlägg som liknar detta~