Höstanimation ”Visual Prison” som Jack Mouton: Intervju med Shogo Yano | Jacks ”fara” som inte kan lämnas ifred. Den inre historien om den blodsugande scenen i avsnitt 1! [Serie 6]

 

Det förflutna som bärs av var och en avslöjas! ??

——Många fascinerande karaktärer som medlemmar av ”O ★ Z” och ”ECLIPSE” kommer att dyka upp. Finns det någon karaktär som du naturligt attraheras av?

 

Yano: Det är en saga. Han tror också att han är farligast. Anknytningen och tillgivenheten för Gil är enorm, och beroende på slutet verkar det som att Saga kommer att förstöra allt inklusive sig själv.

 

Mist och Jack har också fullt förtroende för sin absoluta karisma, men de ömtåliga delarna är utsatta, så jag kommer att uppmärksamma det från och med nu.

 

 

Tweet

dela med sig

Bildlista (6)

——Om det finns ett ”visuellt fängelse” i den verkliga världen och Mr. Yano själv får stämpeln, vilken typ av visual kei-enhet skulle du vilja bilda som ledare? Dessutom, vem skulle du välja för att välja en medlem i skådespelet för detta verk?

 

Yano: Jag vill inte bygga en enhet (skrattar). Jag kan inte se en vision som fungerar alls … (skratt).

 

Om det är en duo skulle jag vilja välja Mr Eguchi eller Mr Furukawa för de höga och låga rösterna, och jag hoppas att jag kan arbeta i min egen takt på ett lugnt sätt.

 

——Berättelsen kommer att accelerera stadigt från och med nu, men berätta för oss höjdpunkterna i avsnitt 6 och senare inom ramen för spoilers.

 

Yano: Det förflutna som varje person bär på kommer att bli tydligt. Om du känner till handlingsprincipen kommer du att öka karaktärens utseende och den uppslukande känslan i verket, så alla berättelser är höjdpunkten.

 

TV-animation ”Visual Prison” arbetsinformation

 

 

Sändningsinformation

・ TOKYO MX / Gunma TV / Tochigi TV / BS11: Från 8 oktober, varje fredag ​​från 24:00

・ ABC TV / Me-Tele: Från 9 oktober, varje lördag från 26:30

・ WOWOW: Från 13 oktober Varje onsdag från 24 :30 * Avsnitt 1 gratis sändning

* Sändningsdatum och tid kan komma att ändras

 

introduktion

Musik kopplar ihop känslor och blir ett band.

 

musik. Den förenar människor genom att övervinna många barriärer och kommunicera sina tankar till människor – dess kraft kan förändra även icke-mänskliga vampyrer.

 

Vampyr–. Tillvaro med hög intelligens och snyggt utseende, och evigt liv. När de levde i mörkret älskade de musik, ville sjunga och skapade en mängd olika saker. Människor har varit entusiastiska över sin musik, utan att veta att många artister är människor. En av dem var stilen som hette ”Visual Kei”.

 

–Och modernt. Vampyrer samlades i Harajuku, Tokyo, Japan. Under ”Red Moon”, som indikerar platsen för den årliga vampyrfesten ”Visual Prison”. Under ”Red Moon” växer vampyrernas förmågor, och de utvecklar en barriär som heter Prison, skapar en scen och fängslar publiken med sina framträdanden. Och varje år på högtidsdagen i oktober är den som tillägnat ”den röda månen” den ”vackraste sången” begåvad med stor kraft.

 

En mirakellåt ekar i Harajuku, där vampyrer med olika tankar samlas för att uppfylla sina önskningar, för att visa sin musik och för sina nära och kära.

 

berättelse

Anju Yuki, en pojke som är obekant med omgivningen och har en stark ensamhet inombords. När jag lämnade min hemstad och besökte Harajuku, en stad där min favoritartist var aktiv, mötte jag en livestrid mellan visual kei-enheterna ”ECLIPSE” och ”LOS † EDEN”. .. Anju lider plötsligt av bröstsmärtor samtidigt som hon överväldigas av det energiska skedet. I det ögonblicket vaknar Anju som en vampyr och en mänsklig halva ”Dhampir”.

 

personal

Original: Noriyasu Agematsu / Afrika

Generaldirektör: Jouji Furuta

Regissör: Tomoya Tanaka

Seriekomposition: Yukie Sugawara

Karaktärsutkast: Ikumi Katagari Karaktärsdesign:

Minako Shiba

Underkaraktärsdesign: Hitoshi Yamaguchi Hiroshi Yamukai

Regissör: Hiroshi Yamukai Jinshichi Kawasay

Design: Takukna Prop. Kito

Art Supervision: Hiroshi Kato

Art Director: Hirofumi Sakagami

Konstmiljö: Hiroshi Kato Mitsuki Maeda

Färgdesign: Kanako Hokarita Mayu Morita

CG Regi: Ryuta Unto

Fotoregissör: Akihito Suzuki

Redigering: Eiichi Nishimura

Ljudregissör: Satoshi Motoyama

Musik: Elements Garden

Produktion: A-1 Pictures

Produktion: Project VP

 

kasta

Yuki Anju: Shoya Chiba

Guiltia Brion: Makoto Furukawa

Eve Louise: Hiroki Nanami

Robin Lafitte: Shun Horie

Saga Latour: Takuya Eguchi

Mist Flave: Nobunaga Shimazaki Vove

Elizabeth: Takuma Nagatsuka

Jack Mouton: Yano Shogo

Dimitri Romanee: Toshiki

Masyei: Hyta A Sho: Pannya

: Tomokazu Sugita

 

Officiell webbplats

Officiell Twitter (@visualprison)

Officiell Instagram (@ visualprison /)

 

1

2

(C) Noriyasu Agematsu, Afrika / Project VP

 

 

 

Relaterade taggar

Visuellt fängelse

Shogo Yano

röstskådespelare

intervju

Höstanime 2021

Visuella fängelserelaterade nyheter

105

Höstanimationen ”Visual Prison” Shoya Chiba och andra 10 röstskådespelare kommer att utföra SP live-evenemang!

Höstanimationen ”Visual Prison” Shoya Chiba, Makoto Furukawa och andra 10 röstskådespelare kommer att dyka upp, och ett speciellt liveevenemang kommer att hållas!

2021-11-13 00:30

”AGF2021” hålls på riktigt & online stänger med stor framgång

Ett stort evenemang ”Animate Girls Festival 2021” där ”allt för tjejer” samlas kommer att hållas både på riktigt och online! Vi vidtog åtgärder mot den nya infektionssjukdomen coronaviruset och avslutade med stor framgång !!

2021-11-08 15:10

1038

”Visual Prison” Takuya Eguchi (rollen som Saga Latour) Intervju [serie 5]

Höstanimation ”Visual Prison” som Saga Latour: Intervju med Takuya Eguchi | En vampyr full av mänsklighet. Sagans aktivitet börjar här …! [Serie 5]

2021-11-06 16:00

AGF2021 begränsad specialsamarbete illustration användning pris visas i ”Animera spel skarv”

Begränsade priser med AGF2021 begränsade speciella samarbetsillustrationer av ”TV-anime” Visual Prison ””, ”Golden Corda Starlight Orchestra” och ”Fabulous Night” är nu tillgängliga i ”Animate Game Splice”!

2021-11-05 10:00

”AGF2021” Town Naka MAP släppt med planer och evenemang!

”Animate Girls Festival 2021” kommer äntligen att hållas från den 6 till 7 november, främst i Ikebukuro Sunshine City! Var också uppmärksam på den kostnadsfria onlinescenen och staden Naka-projektet ♪

2021-11-01 12:30

Visual Prison-relaterad bildsamling

Visa Visual Prison