Spela ett av de bästa otome dating/romance love games på engelska!

 

Det är din chans att välja nästa kung!

 

Spela det bästa gratis otome -romantikspelet på engelska!

Du har valts ut som ”Belle” för att välja nästa kung av åtta prinsar. Om det inte var tillräckligt svårt, visar sig prinsarna vara heta … och dödliga. De ryktas vara vilddjur, och du får reda på att ryktena var långt ifrån felaktiga.

 

I en värld av krig och intriger, kommer du att kunna rädda hans och ditt hjärta när du går in i din alldeles egna saga?

 

Ikemen Prince: Beauty and Her Beast är det senaste tillskottet till CYBIRD: s hit Ikemen Series otome -spel! Om du gillade Midnight Cinderella, Ikemen Sengoku, Ikemen Revolution och Ikemen Vampire, gör dig redo för ett annat romantiskt fenomen som kommer att hålla dig på kanten av din plats! Ta rikets öde i dina egna händer och njut av en öm, hjärtskärande och spännande interaktiv romansroman!

Njut av en levande, spännande romantik komplett med engagerande musik, underbara illustrationer och karaktärsröster! Få 5 gratis kapitelbiljetter varje dag för att gå igenom historien! Gratis att ladda ner! Spela nu och hitta din egen otome kärlek!

 

 

■ Datumkaraktärer uttryckta av några av Japans mest populära röstaktörer!

Leon Dompteur (Röst: Kazuki Kato)

Chevalier Michel (Röst: Yuki Ono)

Yves Kloss (Röst: Uchida Yuma)

Nokto Klein (Röst: Takuya Eguchi)

Licht Klein (Röst: Shoichiro Oomi)

Clavis Lelouch (Röst: Kenji Nojima)

Jin Grandet (Röst: Hiroki Yasumoto)

Luke Randolph (Röst: Sion Yoshitaka)

Sariel Noir (Röst: Show Hayami)

Rio Ortiz (Röst: Hiromu Mineta)

 

■ Samla exklusiva kort!

Korten har underbara anime -illustrationer med scener från huvudberättelsen, händelser och mer! Ange ditt favoritkort som din hembakgrund så talar han till dig! Korten innehåller röstade rader så att du kan höra hans förtrollande röst! Beroende på kortets sällsynthet kan han till och med komma nära och personligt med dig.

 

■ Klä upp dig med söt klädsel till din avatar och hans

Upplev mer interaktivt otome-spel med avatarer i spelet.

Välj bland vackra klänningar, vackra rumsbakgrunder och trädgårdar och söta tillbehör för att bli en medeltida prinsessa! Rotera fritt din avatar och dekorationer för att skapa ett rum som matchar din smak! Begränsad upplaga klädsel läggs hela tiden till så att du alltid kan hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna. Karaktärer från historien finns också tillgängliga som avatarer! Klä upp ditt kärleksintresse för en perfekt dejtkväll tillsammans.

 

■ Forma din berättelse genom de val du gör!

I Ikemen Prince finns det flera slut för varje kille beroende på vilka val du gör i spelet. Om du får tillräckligt med poäng kan du till och med få en speciell epilog med din enda sanna kärlek! Längs vägen, lås upp speciella sidohistorier berättade från hans perspektiv för att lära dig allt om hans sanna känslor. Vilket lyckligt slut väntar dig? Spela för att ta reda på det!