Ikemen Genjiden karaktärer

 

bild

Oresama x Charismatic  Haraguro ” 

Minamoto no Yoritomo

Jag kommer att agera så mycket jag vill, som en perfekt shogun-sama.

Tillhörighet : Kamakura shogunate
Födelsedag : 9 maj
Längd : 178 cm
Hobby : Arbeta (till den grad av beroende), mänsklig observation

Pelaren av Genji som var grundaren och den första shogunen av Kamakura-shogunatet. Han bjuder in dig till shogunatet när du fick kraften i rävandan. Från utsidan verkar han perfekt, men hans ursprungliga personligheter är mer till överlägsna, höghändiga och haraguro. Bakom den tvåansikten döljer sig en viss storslagen beslutsamhet…?

bild

Kall  x  *hyckleri artighet

Kajiwara Kagetoki

En inkompetent person behövs inte i Kamakura-shogunatet.

Tillhörighet : Kamakura shogunate
Födelsedag : 2 juni
Längd : 179,5 cm
Hobby : Kunskapssammanställning, kotoövning (oskicklig)

Yoritomos nära medhjälpare, han fruktas av andra krigare på grund av hans tal och uppförande utan överseende. Han är en effektiv person vad gäller sitt jobb, men har en oväntad sida av att vara svag på morgonen och kan inte städa ordentligt i sitt privatliv. Att agera som shogunatskugga även om han blir förbittrad av andra, verkar han ha sina egna skäl…?

(*慇懃無礼 – ytligt artig men oförskämd i uppsåt

bild

Slug storebror  x  Courageous

Adachi Morinaga

Om vi ​​ska slåss så går vi head to head med en smäll, eller hur? Jag är glad att du förstår det.

Tillhörighet : Kamakura shogunate
Födelsedag : 18 augusti
Längd : 184 cm
Hobby : Spela, spela kemari intensivt

Shogunates modiga general nummer ett som umgicks med Yoritomo sedan de var barn. Framstår som en mild äldre bror, men tenderar att lösa saker med rå kraft utöver sin favoritvana att spela. En naturlig lufthuvud och spontan person med breda personliga kopplingar, han är också bra på kampsport och informationsinsamling.

bild

Tsundere  x Hidden wild/passionate side

Taiga no Shigehira

Restaureringen av Heike (Taira)…det är mitt syfte, och det är därför jag står vid Yoritomo-samas sida.

Tillhörighet : Kamakura shogunate
Födelsedag : 16 januari
Längd : 175 cm
Hobby : Spela musikinstrumental (skicklig)

Tairas överlevande som var fientlig mot Yoritomo tidigare, men nu är han en allianspartner som delar samma avsikt. Till synes bräcklig, han är så attraktiv att den beskrivs som pionblomma, men har en dålig mun. En karaktär som inte sparar någon ansträngning, förutom * gagaku , är han också utmärkt i kampsport.

(*雅楽 – gammal kejserlig hovmusik och danser

bild

Mystisk  x  Untainted madness

Minamoto no Yoshitsune

För att besegra Yoritomo återuppstod jag från dödens avgrund. Till de själlösa människorna borde du ge upp.

Tillhörighet : Rebellarmé
Födelsedag : 14 november
Längd : 177 cm
Hobby : Träning, sola sig i solen

Yoritomos halvbror och generalen för shogunatens upprorsstyrka. Han utbytte ”kontrakt” med * karasu tengu och fick oöverträffad makt. Han har en naturlig förmåga att kämpa mot håglös och trött atmosfär. Människor attraheras starkt av hans galenskap med det rena sinnet som en fin linje.

(*烏天狗 – kråknäbbtroll

bild

Maskulin yankee/brottslig  x  Meddlesome person

Musashibo Benkei

Om du ska tävla med mig, eftersom du förbereder dig för att dö, kom med det!

Tillhörighet : Rebellarmén
Födelsedag : 7 april
Längd : 186 cm
Hobby : Odla grönsaker för Yoshitsune att äta

Yoshitsunes lojala behållare som svär att försörja honom hela livet, även till var som helst farlig. Bortsett från att han innehar en världslig övermänsklig styrka, är hans utseende och attityd också grov. Men i sanning är han en mycket omtänksam person och älskad av sina följeslagare. Han drar alla på sitt manliga sätt, men det finns ett dolt förflutet från hans bröst.

bild

Laid back  x Full of sarkasm

Nasu no Yoichi

Om det är nödvändigt, skulle du ha din hämnd? …Tja, ärligt talat så tycker jag att det hela är så jobbigt.

Tillhörighet : Rebellarmén
Födelsedag : 23 juli
Längd : 173,5 cm
Hobby : Keramik (ibland bruten av Benkei)

Huvudet för Nasu-klanen och en båge (och pil) expert. Visar alltid likgiltiga och nedstämda attityder, men ingen är honom överlägsen när det kommer till hans skicklighet som bågskytt. Han kan lika gärna se ung ut, men han är faktiskt den äldsta i Yoshitsune Army. Det verkar som om han har en djup koppling till Shigehira, men…?

bild

Fascinerande best  x Fickle/Moody

Tamamo

Din själ är vacker. Så…jag tillåter detta kontrakt med mig.

Tillhörighet : Samarbete med Kamakura shogunatet
Födelsedag : 5 oktober
Längd : 180 cm
Hobby : * Kōawase , retas människor

En nio-svansad demonräv med stark magisk kraft. Du fick magisk kraft från ”kontraktet” som byttes med honom. Han leder människor vilse med droppande sensualitet. Han beter sig vilt, men någonstans är det svårt att hata honom med sin mystiska charm.

(*香合わせ(röksluktande spel/rökelseblandning) – en av underhållningen som utarbetades av japanska esteter under Muromachi-perioden.