Beskrivning

Kungariket Vanum existerar inte längre eftersom det störtades av Qelsum . Qelsum styr nu en del av det tidigare kungariket Vanum; det är sydväst om Qelsum. Isle of Colde var ursprungligen en del av kungariket Vanum.

Historia

Skaparens vän vid namn Vanum samlade de med makt som liknar hans egen och grundade kungariket Vanum.

Huset i Vanum

Ett kungahus som förde krig med Qelsum och som därefter absorberades i kungariket. En historiskt sällsynt blodlinje, det finns ännu färre medlemmar i detta lysande hus nu. Märkta av vitt hår och vita ögon är de tyvärr ett favoritmål för slavar.

Kultur/Människor

  • Vananfolket integrerades så småningom med Qelsum efter att Vanum störtats av Qelsum.
  • Vanans sägs ha mystiska magiska krafter.
  • Renblodiga Vanans har silver hår och vita ögon.
  • Det sägs att att kunna hitta någon av rent Vanan-blod skulle vara besläktat med att hitta Skaparen själva.

Relationer med andra kungadömen

  • Det verkar som om Vanum var fientlig mot Qelsum när de förde krig mot varandra innan Vanum störtades.

 

 

Beskrivning

Christoph är den mystiske pojken med vitt hår och vita ögon som antas vara en renblodig Vanan. Lance hade gömt honom i ett gömt underjordiskt rum på bakgatorna i staden på grund av att han var måltavla för sin sällsynta hår- och ögonfärg. Människor från House of Vanum riktar in sig på honom på grund av att han har rent vitt hår och ögon som fabler säger är egenskaperna hos en renblodig Vanan. Medan han flydde från Nedhi som jagade honom, stöter Christoph på MC och håller fast vid henne. Det slutar med att MC läker hans huvudsår genom att kyssa hans huvud, vilket avslöjar hennes kraft för stadens invånare. Lou skyddar honom för närvarande i en gömd Vanean-kyrka på Isle of Colde där Nedhi agerar som en munk.

Historia

Det sägs i fabler att rent blod från huset Vanum har rent vitt hår och ögon.

Personlighet

Kommer snart…

Relationer

Lance Ira

Christoph är Vanan-pojken som Lance har hållit gömd i de bakre gränderna i staden på grund av att Christoph blev jagad av människor för sin sällsynta hår- och ögonfärg. Det verkar som om han är nära Christoph som han kallar honom med smeknamnet ”Chris”.

 

 

 

Beskrivning

Tristitas är en thaumaturge som var vän med Vane . Hon beskrivs som en ung tjej med långt och löst lila-rosa hår.

Historia

Konungariket Tristitas var troligen uppkallat efter henne.

Personlighet

Tristitas personlighet verkar vara väldigt glad.

Relationer

Vindflöjel

Vane och Tristitas var vänner. I en vision som Lou ser gör Tristitas och Vane blomkronor tillsammans i ett blomsterfält.

Trivia

  • Tristitas är bra på att göra blomkronor.