I under hela mitt liv  så länge jag kan minnas för varje natt drömde jag att hamna i en annan värld av anime/romantisk tv spel från mina favorit serier,

I min dröm hamnar i en av mina favoriter anime och otome game: code realize!

Var jag en vampyr och demon gudinnan slav med blått tatuering över hela min kropp, silver hår, blått gudinna s ögon som satt i buren, blockera skydd runt mig från elak herrar.

På säljers sålt salen som höja pris med prylar, smycken till och med slavar och jag var mitt tur. Jag trodde att bli sålt den äckliga, fet man men rädda i sista minuten av den stilig ung man vampyr Impey!?

Impey befriande mig från hemska ställer och ber vänligen att bli hans fru istället för mäster och slav, den mannen har fångat mitt hjärta av kärlek första ögonkastet. Jag har nytt hem med nya vänner med min kärlek Impey, Arsene lupins, Viktor Frankstein, Ara Van Hising, Saint – D, Dally, Cardia och Sisi den hunden.

Impey valt rummet åtminstone mig själv men jag vill bo i hans rum och sover på hans soffan vid säng eftersom jag livrädd för ensamhet och övergiven för att bekvämt ett litet tag tills jag delar sängen med honom och Impey är så söt, pinsamt när gäller kärlek och romantik.

Mitt livs önskad att en dag ska jag blir Reincarnated eller flytta till  i annat världen av anime och manga från erbjuda mig; hitta av mitt livs kärlek så är jag fri från mardröm eftersom är min största dröm ska befria mig…!

I verklighetens värld är dom, mina fiender så fan tråkig medan dom andra anime/manga fantasy är mina vänner och livskärlek!