I dating sim av otomates värld är alltid kan hände att hamna där i en annan värld, de finns bland miljö och varelse som. I spelet finns i historia av huvudet personen, om vad ska de handlar? Det går utgå i datingspelet som vad ska dom säga i utryck sina känslor, när någon ställa en / flera frågor och senare ger svaret till en person. Man ser tre eller två frågor nesta  om vad ska dom säga eller göra? Känslorna och ögon kontakta i ögonblick ger förklarar sanningen eller lögn,  hur ska komma till  i vol, de kan vara hur många som helst. Historia/bakgrund som gör att vilket passar miljö bäst i spelet…! Till och med skillnaden i dating sim av otome, otomate, ikemen är lättare för huvud karaterna och bi- karaternas att förstå vad dom säger, kärlek och romantik är kristall klart ser genom i personlighets beteende hjärta om man vill undersöka deras bakgrund. Men i verkligen värld har folket ignorera, självisk, gym, hjärtlös, känslor lös, rutten som vet inte vad är sann drömmar, kärlek, tro, hopp eftersom  jag ser igenom anime/otomate dom endast av rent hjärta att hantera rättvisa och kärlek, medan dom av verkligts värld själ är bottenlös hål…!?

spelet Ikemen av otomate värld personlig (good)

Godhjärtad

Rent hjärta av guld

Snäll

Kärleksfulla

Roligt

Glad

Överbeskyddande

Charming

Omtänksam

Hjälpsam

Tshbere

Envis

Kaxigt

Tuff

Bra

modigt

 

I riktiga värld (evil av riktiga )

Ond

Eleka

Ignorera

Självupptagen

Själviska

Idioter

Hjärtlös

Känslor lös

Iskall

Hjärnlös

Våldsam

Snoppiga

Bortskämd

Dåligt