Redan klicka igång mellan Aileen och Claude så sött, jag misstänker att Lilia är skurken som hjälte medan Aileen är hjälte som skurken från riktiga liv till andra värld av otome i reinkarnation! Jag tyckte att att de season jag är skurken så, jag tamar den sista chefen är så jävla spänning och kärlek av romantik, bättre än dom flesta otomate (otome) tvspel av iskai och reinkarnation värld! Lilia kommer att förstöra för Aileen och Claudes lyckan, hamna i dåligt slut.

På light novel förlorar Claude allting om hans fästmö Aileen så Lilia att över så lätt kommer hon inte undan och Aileens vänner,  demonera ska stoppa henne! Befria Aileens älskare minne av återställa och rädda Claude, besegrade Lilia och dom flesta elaka folket men bara inte för sent nästa en gång till. Lilia från hjältinna till skurken med Aileen från skurken till hjältinnan efter Lilia hjärntvätta på folket emot Aileen av dåligt slutet.

Jävla Lilia hur vågade hon plågad stackare Aileen och ta allting från som håller Aileen kärt, Lilia har alltid skumt på gång under hennes rockärmen! Men som tur Aileens vänner alltid spara till sist, precis som kommenterar sa; att Lilia är skurk och alltid skurk eftersom hon styr tar över spelets karaktär av otomes värld. På manga undrar jag om desamma sak fast en annan och när Claudes minne fick tillbaka om Aileen, hoppas att allt löser sig en sann kärlek kan befria från märket av onda! Hur många vån  av hinder, längre de ta så kommer alltid att lösa , kämpar för godhet mot ondska och hitta lösning!?

Jag har en bok om dom (manga) och kommer få fler, älskar att se mellan Aileen och Claude! När läser eller tittar på jag blir så frustrerad och arg att skurken som Lilia ska förstöra till dåligt slut för Aileen som hjältinnan. I anime skillnaden mycket mellan otomate tv-spel, manga/ light novel samma och annat mycket, dessutom är väldigt skillnad i tv-spels värld än verkliga i spelet historia! Det känns som något har ändra allting som någon inte stämmer andra i otome värld än riktigt värld, och är faktiskt sant precis som ett hitta fem av fel av samma sak men olika. jag har alltid undrar, att varför Lila skulle vilja göra något illa sånt och tagit över från deras lyckas av kärlek är kriget tillåt.

Jag kände på mig att Aileen och Claude, dom andra allierad att kommer vinna över Lilia en gång för alla de tror jag på och ber om bön! Jag litar inte på Lilia på grund av hennes manipulativa, utnyttja och kontrollera andra för att ge henne allt ville hon ha. Med självisk manipulator av hennes ängels face av en demon och harem seeler. Som hon har lycktas med Cedric och Marx och försöker nu även haka på Claude ( ha de kan man de fett glömde, den jävla fnifta jävel)! Skada inte Claude så Aileen kan stjäla hans hjärta ännu en gång så hans minne tillbaka!

I min dröm såg jag Aileen och Lilia kämpar kriget mot varandra för Claudes hjärta! Hans minnet börjar klara om Aileen, Bärriar blockar runt tjejer av Claudes hjärta för henne i helt och hållet och mina onda aningar att de har Lilia något dolk i Claudes mage och glömt bort minne om Aileen från manga på Science fiction på nätet i bakgrund! Fy fan vad jag blir så arg på Lilia eftersom hon förmågor att hjärntvätta/övertalas på folket dom flesta och Cedric börjat lite förvandlas (konstigt) kanske kan hjälpa att han minnas om den goda Aileen och den onda Lilia! Fan nu måste jag vänta på nästan avsnitt precis Aileen och Claudes romantiks kärlek av blomman som blomster är på väg upp. Fy fan Claude har totalt glömt bort Aileens känslor…

Så han såra henne djupt, hur ska helvete hända nu och vad kommer Claude göra nu, kommer hans minne tillbaka och krafter som, demonkung eller förlorar för alltid! Jag visste alltid lågt bakom och den svarta dolk med männen… Till och med Claudes röda ögon till blå/svarta ögon, Aileen slappar till Claude så hans minne tillbaka nästan Elephas samarbetar med Lilia så kungariket familjen och vakter försöka fångar Aileen för att Claude som demonkung tillbaka! Elephas tvinga Aileen ljuga att ligg med dom andra män, Claude upptäcket att Lilia låg bakom och demon rökelse , hon har den heliga jungfrus svärdet också men Aileen tog ifrån henne sist. Jag vet att Aileen och Claude älskare varandra.

Vad kommer att hända Claude som Lilia kastar demon rökaste på honom(casanova el drake), Aileen och Elephas slåss! Hur våga Elephas att ljuga utan säga sanningen, skulle Aileen aldrig ligga andra männen bara Claude!? Elephas hotar Aileen att hindra berätta sanningen så Claudes sann form om skona Almond (kråka) för att han varnar Claude eftersom trott på Aileen! Varför hater människor på demonerna, dom har inte gjord någonting ( bara goda) förutom demon rökelse och räcker inte vara sig själv, var unik. Såg jag Lilia svärd väntar Claudes röda ögon till blå svart jag visste att Lilia låg bakom, jag kände på mig!

Det var jag trodde, Elephas blir tvingad av Lilia! Det stora klockskåpet med hjälp av Elephas folket och hans rubin ögat för att enda sätt att Claude ska komma tillbaka som demonherre Elephas vill alltså gott göra för både Aileen och Claude eftersom Elephas lögn om att han ligger med henne fast rör inte Aileens kropp som tur var. Det var ögat att Lilia ta svärdet, tillsammans de andra svärdet från Aileen i Lilias hand men som oväntat kraft från Claude med Aileens den heliga svärdet släppa tagit från Lilia…!

Cedric släpper Almond var fri som trodde han var död, Claude är tillbaka som demonkung och deras mormor återvänder sitt rätta ålder som är 60 år och Claude, Aileens kärlek är alldeles för kraftfull mot onda. Äntligen är dom gifta som man och husfrun, jag visste hela tiden eftersom nu ska jag se om manga fortsättning följer fast på olika annat sätt efter anime! Eftersom de var bästa någonsin och Elephas blir lurad av Lilia så Claude stack in hans av Elephas och Lilia tog hans minne och kraft av Lilias heliga svärdet så han förlorar ett lite tag, tack vare Aileen och Claudes kärlek som kommer alltid förberedd mot dåligt av slutet flaggan  i deras framtiden!

  • Kommer Aileen och Claude besegrade Lilia en gång till?
  • Vad kommer att hända Aileen och Claude när någon står ivägen för dom!?
  • Kommer I´m the villainess so I´m taming the final boss season2?
  • Ska Aileen stjäla Claudes hjärta igen?
  • Ska Aileen och Claude bli familj?

Jag ger 10 av 10 poäng eftersom dom är jävla bäst av iskai, reinkarnation och otome!