I’m the Villainess så jag tämjer Final Boss Last Episod Review

11, 22 december 17:08- Tsuki Lämna en kommentar

 

Tidigare. Claude blev kär i Aileen igen, men det fanns så många krafter som var redo att slita isär dem. Äkekejsarinnan och Lilia kommer på en masterplan, och Lilia har ställt upp för Aileens fall och tagit Claude som gisslan.

 

I slutet av avsnitt 11 föll Aileen och den förrädiska Elephas när Aileen använde sina krafter i Holy Maiden Sword.

 

 

 

Elephas mästare avslöjad

Det slutar med att Aileen och Elephas faller till Elephas hemland och tas till fånga. Aileen är medvetslös och vaknar av att Elephas och henne själv sitter i fängelse och magiker i huvor som bråkar med Elephas. När de går, har Aileen och Elephas ett hjärta till hjärta och Elephas avslöjar att han blev enkekejsarinnans person för att försöka befria sin familj som fängslats i palatset.

 

De pratar och Elephas bestämmer sig för att hjälpa Aileen. Han tar fram ögat och erbjuder det till Aileen. Hans öga – nu förvandlat till en röd kristall – kan bryta Claudes minnesförtrollning som han kastade. Aileen bröt sina fängelsebommar med hjälp av sina Holy Maiden Powers – hon har tagit Elephas magi så att hennes svärd överladdas.

 

 

 

De flyr båda från ön med en luftballong.

 

Demon King Cry

På väg till huvudstaden stöter Aileen och Elephas på en hord av demoner på väg mot huvudstaden. Och Keith, Isak och Belzebut är i spetsen. Hon stoppar dem och får veta att Claude skickade ut ett rop på hjälp. Hon lyckas övertyga dem att ge henne tid till solnedgången för att rädda Claude. Belzebuth ger sig och Aileen beger sig till huvudstaden med Elephas.

 

 

 

Å andra sidan jagas James, Walt, Kyle, Auguste och Rachel av vakter, och Selena räddar dem. Aileen får veta av Selena om var kejsarinnan förvarar artefakten som resulterade i hennes ungdomliga utseende och Claudes minnesförlust.

 

Aileen beger sig sedan dit med Elephas. Hon träffar Lilia där och får reda på att Lilia framgångsrikt fick ett annat heligt svärd från ett annat fångstmål, Leisters väg.

 

 

Aileen vs Lilia

De två har en riktig svärdskamp. Det var intressant att se två damer slåss med svärd – påminde så mycket om riddare och prinsar som kämpade för att rädda sina prinsessor och drottningar. Det var den bästa delen av hela avsnittet enligt mig.

 

 

Aileen får också tillgång till Claudes magi med sitt heliga svärd och använder det mot Lilia. En päron här och en dodge där. Aileen slår Lilia och hon bryter barriären som hindrade Elephas att gå till skattrummet.

 

Men Lilia är för listig, och dörren var magiskt förseglad i förväg. Hon överraskar sedan Aileen och sparkar henne och även Elephas. Men Almond kommer in i kampen – han var inte död!

 

 

Han använder ett speciellt drag för att bryta förseglingen på dörren, och Elaphas använder avledningen för att smyga in och placera den röda kristallen på den stora klockan.

 

Sanningen avslöjad

Äkekejsarinnan åldras till sin faktiska ålder. Innan Aileen och Elephas kan jubla, tar Leister och Marcus med sig vakter för att arrestera dem för avrättning. Allt verkar förlorat, men då dyker Claude upp och förstör svärden som vakterna pekade på dem.

 

 

Sedan dyker Cedric upp ur skuggorna och berättar för dem att de vet om Leisters köp av Demon Insense, och även Marcus som använder det och att Lilia var ringledaren. Oj oj, det var helt oväntat att Cedric skulle ta sin brors sida, men trots Lilias svek älskar han henne fortfarande och går i fängelse med henne.

 

Aileen och Claude möts i en söt, tårframkallande kram. Och vi vet att hon har sin prins här.

 

Det efterlängtade bröllopet

Claude tar på sig rollen som kronprins och meddelar också sitt beslut att gifta sig med Aileen. Deras äktenskap är bara en storslagen gest och det romantiska slutet I’m the Villainess so I’m Taming the Boss behövs. Det var sött och hjärtvärmande.

 

 

Men, det var första gången jag såg Claude i vitt, och ja, svart passar honom bättre. Det var ett så trevligt och ljuvt slut på denna reinkarnation av Villainess-anime och var så tillfredsställande efter hela avsnittets vändningar. Dessutom ser vi också mer utveckling mellan Selena och Auguste.