(1)Vad är det bästa att göra när chocken av en bruten förlovning återupplivar minnen från ett tidigare liv? Bryt alla regler så klart! Det är precis så en skurkaktig ung dam borde agera och det finns inget bättre sätt att göra det på förutom att hävda demonkungen som sin egen.. När Aileen, hertigens dotter, återfår sina minnen från sitt tidigare liv, inser hon att hon är på väg mot fördärvet fullt ut. fart. Sökande efter någon väg ut ur sin hopplösa situation, metoden hon väljer är att fånga hjärtat av den siste chefen – Demon Lord Claude!

Aileen, efter att ha blivit reinkarnerad som skurken, är desperat att till varje pris undvika sin dödsflagga… och vad finns det bättre än att delta i sin ex-fästman Cedrics förlovningsfest med demonkungen Claude?

Aileen har kämpat med näbbar och klor för att undvika sitt dåliga slut, och allt kommer till sin spets när den nyvaknade jungfrun av det heliga svärdet, Lady Lilia, och prins Cedric kommer för att konfrontera demonkungen. Med så många som ändrats i berättelsen är det inget att säga hur deras berättelser kommer att sluta!

(2) Eileen tävlar mot klockan för att komma till botten med demonupproret för sin fästmö, demonkungen Claude. Hennes sökande tar henne till Milcetta Academy, scenen för den andra posten i otome-spelserien… förutom att hon bara kan infiltrera genom crossdressing?! Det är bäst att hon kommer på något snart, för om hon inte gör det är Claude dömd

(3) Efter att ha blivit överfallen förlorar Demon Lord Claude sina minnen, sina krafter och glömmer till och med sin förlovning med Aileen! Snart börjar Lilia uppvakta honom igen, och den här gången verkar Claude falla för det krok, lina och sänke. The Bad End Aileen trodde att hon hade undvikit är tillbaka med en hämnd!

(4) Aileen hade gett sig av på vad som skulle vara ett diplomatiskt uppdrag till den helige kung Baals hov – så hur hamnade hon i hans harem?! Vad värre är, Baal är den sista chefen
från det tredje spelet i serien, och han är immun mot Claudes magi. Nu när det har kommit till detta, är Aileens enda val att uppvakta kung Baal?

(5) Kan Aileen och Claudes äktenskap vara ett misstag? En man som påstår sig vara Claudes demoniska far tycker verkligen det, och han är fast besluten att låta sin son skilja sig från sin fru och återvända till demonernas rike. Men när Aileen beslutar sig för att vinna sin svärfars godkännande med alla nödvändiga medel, förklarar en kandidat till nästa drottning av Hausel sig själv som demonkungens sanna själsfrände. Är kärleken mellan Claude och Aileen stark nog att trotsa själva ödet?

Irene, en ung kvinna, har reinkarnerats i en otom spelvärld som den dåliga karaktären i berättelsen.

 

Med hjälp av sina minnen från sitt tidigare liv känner hon igen flaggor som indikerar att hon är på fel väg.Så hon planerar att erövra den sista bossen, den ökända kung Claude, göra honom till sin älskare och se om en ny väg öppnar sig för henne.

 

#2 I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss (lätt roman), Tome 2

Läs utdrag

 

Beskrivning

Efter ett demonuppror i hertigdömet Milcetta befinner sig demonkungen Claudius i en svår situation som kronprins. ”Wicked” Irene känner en uppföljare där demoner och människor krockar är på platstill att börja, och klär sig sedan till en man för att bryta hennes fästmans förbannade öde.

 

#3 Jag är skurken så jag tämjer den sista chefen (Lätt roman), Tome 3

Läs utdrag

 

Beskrivning

Efter en attack förlorar demonkungen Claude sina minnen och sina magiska krafter. Han glömmer också sin förlovning med Irene. Spänningarna mellan människor och demoner börjar eskalera i kungens frånvaro, och Irene är påpå väg att förlora sin titel som fästmö till kronprinsen. Kan apokalypsen vara tillbaka?

 

#4 Jag är skurken så jag tämjer den sista chefen (Lätt roman), Tome 4

Läs utdrag

 

Beskrivning

Irene överlämnades till den helige kungen Baal. Baal är den sista Boss i det tredje spelet, en motståndare för vilken Claudes magiska kraft är ineffektiv. I den här situationen finns det inget annat val än att fånga den helige kungen för att fåföremålet som kan besegra demonkungen, det gudomliga svärdet!

 

#5 Jag är skurken så jag tämjer den sista chefen (Light Novel), Tome 5

Läs utdrag

 

Beskrivning

”Du och han är inte menade att vara tillsammans. Skil dig.”

 

Detta är vad Irene hörde från Lucile, en kvinna från Claudes familj. För att Lucile ska känna igen henne som en medlem av hennes familj använder Irene alla medeldess disposition. Men det är då kandidaten till tronen i kungariket Howzell, Grace, attackerar.

 

#6 Jag är skurken så jag tämjer den sista chefen (Lätt roman), Tome 6

Läs utdrag

 

Beskrivning

Världen börjar röra sig mot vad Amelia, den ”sanna hjältinnan”, kallar ”det goda ödet”. Hennes allierade är sårade och desperata, men Irene vill fortfarande ha tillbaka Claude. Vilken roll han än tilldelas, skurken, chefenslutet av nivån, eller ännu värre, hon älskar honom så mycket att hon inte kan ge upp.

 

#7 Jag är skurken så jag tämjer den sista chefen (Lätt roman), Tome 7

Läs utdrag

 

Beskrivning

Trots de strider som våra hjältar har mötts, hindrar detta dem inte från att njuta av sina dagliga liv tillsammans. Således kommer ankomsten av Alla hjärtans dag att ge lite balsam till allas hjärtan. Men kanskeinte till Claude, avundsjuk på uppmärksamheten Irene ger andra.

 

#8 Jag är skurken så jag tämjer den sista chefen (Lätt roman), Tome 8

Läs utdrag

 

Beskrivning

En mystisk pojke som påstår sig vara Claudes son har plötsligt tagit över imperiet. Faktum är att det här är ännu en berättelse från ett annat spel som skildrar nästa generation, och eftersom Irene undvek det dåliga slutet, hennes framtidson är dömd att bli förstörd! Men hon har alla avsikter att kämpa för att erbjuda deras son det bästa av öden.

 

#9 Jag är skurken så jag tämjer den sista chefen (Lätt roman), Tome 9

 

 

Beskrivning

Denna nionde volym är en samling noveller som sker parallellt med huvudintrigen.

 

Irene och Claude går på sin första dejt i hemlighet. Det är deras allra första semester tillsammans, och de är lite nervösa!