Utawarerumono (2006)

Omake avsnitt

OVA

Utawarerumono: The False Faces (2015–2016)

Utawarerumono mask of truth  (2022)

 

Jag kommenterar; Tycker att de var häftigaste upplevelser som jag var varit på deras värld, vilket jobbigt liv Haruoro har och fången av forskare för att dom kallar honom ”Ismanen” tillsammans dom andra djur likande Demi -människorna i labbet! Mannen som var ihåligare gram, befria alla dom två Haruoro och Mikoto också och senare fått en barn men tragiskt nog att soldater hittar dem så. I detta minne har Hakuoro och Mikoto bott tillsammans och fått ett barn. Hakuoro gav sitt barn en ring som en minnessak.

Ringen är samma håraccessoar som Erurū betyder att Hakuoro och Mikoto är Erurū och Arurūs förfader. Efter det hittade soldater från anläggningen Hakuoro, Mikoto och deras barn. Soldaterna fångade dem och tog dem tillbaka till anläggningen. Efter att ha återfått medvetandet såg han att han är fjättrad och tillbaka i anläggningen. Hakuoro frågade vetenskapsmannen om var Mikoto befann sig. Forskaren berättade för honom att de lät dissekera Mikoto eftersom Mikoto är den första av testpersonerna som föder ett barn. Dessutom visade vetenskapsmannen Hakuoro en kopia av hans mask och nu när de har honom i sina händer kommer de att kunna uppnå odödlighet mycket snart. Med förlusten av Mikoto hade Hakuoro gett efter för hans raseri, brutit bojorna som binder honom, och beviljat vetenskapsmannen deras önskan att bli odödlig genom att förvandla dem till rött slem, förbannat dem för evigt.

FY fan var jag så arg på vetenskapsmannen som gör dem stackars Haruoros familjen, Haruoko hämnas mot vetenskapsmannen till odödliga röda slem för dömd i evigheter ( ha där fick dom )  både han och den blinda sjuka sängliggare tjej fått en  frisk dotter men dog efter sjuk sängliggare tjej gav födelse så i min dröm att dom gifta sig, blir stort familjen..!