Under sitt offentliga fördömande minns Aileen Lauren Dautriche plötsligt sitt tidigare liv. Hon är skurken från ett otome-spel hon en gång spelade som kommer att dö på fruktansvärda sätt! Hon måste överleva! Det bästa sättet att säkerställa hennes överlevnad? Tämja den sista chefen!

 

1 oktober 2022

2 Skurken kan ha många fiender, men hon har också många underhuggare

 

Efter att ha brutit förlovningen tar prins Cedric beslag på alla Aileens företag. Aileen riskerar att förnekas och bli en allmänning om hon inte får tillbaka de ekonomiska förlusterna för familjen Dautriche innan balen om två månader…

 

1 oktober 2022

3 Skurken är girig och går för att vinna

 

Aileen får reda på att Cedrics nya fästmö, Lilia Rainworth, har fått hotbrev som undertecknats av henne själv. Eftersom hon inte har något minne av att ha gjort det, låter hon sina vänner hjälpa henne att ta reda på sanningen. På balkvällen kommer Aileen iklädd klänningen och tillbehören som hon fått av Claude. Samtidigt dyker Lilia upp på demonherrens slott.

 

8 oktober 2022

4 Skurken borde kunna tämja den sista chefen

 

Aileen får reda på att Claudes medhjälpare, Keith Eigrid, har sålt demoner. Keith berättar för Aileen om anledningen till varför och minns deras förflutna. Nu när Aileen känner till hans sanna känslor, bestämmer hon sig för att samarbeta med Keith för att förhindra att Claude misströstar om mänskligheten och förvandlas till en demon. Samtidigt besöker Cédric och Lilia demonherrens slott för att berätta för Claude Keiths hemlighet?!

 

15 oktober 2022

5 The Villainess lurar sin fästman

 

Aileen övervann alla svårigheter och förlovade sig med Claude. Precis när hon trodde att hon hittade henne lycklig i alla sina dagar, får hon nyheter om att en demon vid namn Ashtarte attackerade en människoby i Mirchetta-regionen. Aileen känner av nya faror och infiltrerar Mische Academy i Storhertigdömet Mirchetta för att undersöka situationen. Där träffar hon James Charles, den siste chefen för Regalia of Saints, Demons, and Maidens 2 samt de andra udda medlemmarna i elevrådet.

 

22 oktober 2022

6 Skurken är oförlåtande mot ondskan

 

James förvandlas till en demon vid en annan punkt än det ursprungliga spelet, men Aileen bestämmer sig för att han fortfarande kan återvända och låter honom fly. Elevrådsmedlemmen Walt Lizanis blir dock vittne till scenen och börjar tvivla på Aileens identitet. I sin tur avslöjar hon Walt och Kyle Elfords sanna identiteter och deras uppdrag. De bestämmer sig för att tillfälligt arbeta tillsammans för att lösa vampyrfallet. Samtidigt får Mische Academy ytterligare ett uttalande från Ashtarte…

 

29 oktober 2022

7 Skurken stjäl showen

 

”James är misstänksam mot Aileen eftersom hon känner till hans demonform. Men Ribbons existens och Aileens ord ””Jag vill skydda dig”” mjukar upp hans hjärta och han bestämmer sig för att arbeta med henne i fallet. Dagen för skolfestivalen kommer äntligen fram och Aileen patrullerar området med James i ankkostymer. Samtidigt slänger Claude sitt arbete åt sidan och går till skolfestivalen för att ha lite kul. Han träffar en viss anka igen när han går in i svärdsmästarturneringen.”

 

5 november 2022

8 Skurkens brott avslöjas

 

Eftersom Aileen vet att priset i tävlingen för White Lily Princess är demonrökelse som är skadligt för demoner, tar Aileen bort sin manliga studentförklädnad och deltar i tävlingen klädd som en kvinna. Medan andra är överväldigade av hennes skönhet, ber James henne att dansa. Parets lätta danssteg fascinerar publiken och Aileen är utvald till att vara White Lily Princess. Men direkt efter det har hjärnan demonrökelse utspridda över hela lokalen. Aileen och de andra kämpar förgäves när James förvandlas till en demon.

 

12 november 2022

9 Skurken borde bara glömmas

 

Aileen och de andra infiltrerar en svartmarknadsauktion som handlar med demonrökelse. Hon möter trollkarlen Elephas Levi när hon försöker smyga sig in i värdens rum. Den sista chefen för Regalia of Saints, Demons and Maidens fanskiva vill träffa Claude. Levi hoppas att Claude ska ompröva behandlingen av familjen Levi. Den natten får Aileen en rapport om att Claude är knivhuggen i buken av någon?!

 

19 november 2022

10 Skurkens kärlek när inte

 

Claude förlorar sitt minne och sina magiska krafter, vilket gör att han blir en normal människa. För att visa att denna aspekt är tilltalande för allmänheten går han på en inspektion av den tredje zonen av den kejserliga huvudstaden. Under denna tid följer Aileen efter Claude och försöker bekräfta hennes position som hans fästmö. Men det slutar med att hon bara upplever de bittra känslorna av en ensidig kärlek. När hon återvänder till demonherrens slott hittar hon hjältinnan i Regalia Of Saints, Demons and Maidens 2, Selena Gilbert, som kämpar för demonrökelse med Auguste Zelm, den officiella hjälten…

 

26 november 2022

11 Skurken blir alltid fördömd

 

Aileen och Claude skiljs åt av ett missförstånd. Aileen bestämmer sig envist för att hon kan undvika att bli avrättad om hon bara upplöser sin förlovning med Claude och begraver sig i arbete. Snart får hon en klänning av Claude till den kommande balen. Han är kall när hon försöker förföra honom, men han jagar efter henne när hon väl ger upp…… Den förvirrade Aileen dyker upp till balen klädd som en anka, men blir blåst av orden som kommer ut ur hans mun .

 

3 december 2022

12 Även skurken kan vara huvudkaraktären om det finns kärlek

 

Aileen faller in i trollkarlens by. Medan hon är fängslad får hon reda på att allt detta är en del av en statskupp som planerats av familjen Levi och att Lilia anstiftade deras handlingar. Aileen upptäcker att Lilia i hemlighet har tjänat kejsarinnan och hon flyr från fängelset efter att ha vunnit Elephas, som har stämplats som en förrädare, över på sin sida. De två rusar till det kejserliga palatset för att rädda den dödsdömda familjen Levi och Claude. Lilia står dock i deras väg med ett annat heligt svärd i händerna.