Karaktärer / The Misfit Of Demon King Academy Anos och hans Demon King Army

The Misfit of Demon King Academy Huvudkaraktärssida

Anos och hans Demon King Army | Dilhade | Azesion | Aharthern | Azure Sky of the Gods (STORA SPOILERS) | Underground World (STORA SPOILERS)

öppna/stäng alla mappar

 

 

Anos och hans demonkungsarmé

I allmänhet

Alla andra renar : Alla led av någon form av diskriminering tidigare.

Anos blir sett ner på av rojalisterna för hans proklamation att vara demonkungen på grund av att han är en hybrid.

Lay förnekades av sina föräldrar för att de misslyckades med att ärva sin familjs signaturmagi.

Misha behandlades som om hon inte existerade av andra demoner (förutom hennes syster Sasha och Anos, åtminstone initialt).

Sasha tvingades isoleras för att undvika att tappa kontrollen över sina Demon Eyes of Destruction.

Misa ignorerades av sin demonfar som är kunglig på grund av det faktum att avslöjandet av att han hade fött ett hybridbarn kunde kosta honom hans position.

Badass Crew : De är mycket mindre än de flesta Demon King Armies men bara Anos räcker för att fullständigt förstöra alla i deras väg. Att han delar sin makt genom Gyze gör dem bara ännu farligare.

Bash Brothers : Anos och Lay har en mycket nära vänskap; det gör dem till en särskilt farlig duo på planen eftersom de kan arbeta så sömlöst tillsammans.

Karaktärsklass :

Anos – Demon King

Misha – Väktare

Sasha – Mage

Lay – Cavalier

Femmannaband :

Ledaren : Anos, den starkaste medlemmen i gruppen och den som vanligtvis tar ledningen i strid.

The Lancer : Lay, den skickligaste medlemmen i gruppen och Anos vänliga rival , som brukar tagga lag med honom.

The Smart Guy : Misha, är den mest uppmärksamma i gruppen och mycket skicklig på att skapa magi.

The Big Guy : Sasha, är den mest egensinniga i gruppen och mycket skicklig i förstörelsemagi.

The Chick : Misa, den mest idealistiska medlemmen i gruppen, fungerar som The Heart .

Vänlig rivalitet : I den nuvarande tidsåldern är Anos och Lay de enda som kan matcha varandra i svärdsmannaskap. De två njuter av att duellera med varandra för att se vem som kommer överst och kommer överens mycket bra utanför striden.

Half-Human Hybrid : Anos nuvarande inkarnation och hans föräldrar är halvdemonhybrider.

Reinkarnation : De flesta av dem är reinkarnerade figurer från den mytiska tidsåldern. Förutom Anos som helt enkelt återföds:

Misha – skapelsens gudinna, milis

Sasha – Förstörelsens Gud, Abernyu

Lay – Hjälten, Kanon

Reinkarnationsvänskap : Hjälten Kanon och demonkungen Anos hoppades att de kunde bli vänner om de båda reinkarnerar två årtusenden därav. De får sin önskan och blir Bash Brothers som Lay och Anos.

Anos Voldigoad

Anos Voldigoad

Demon King of Tyranny

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/anos_voldigoad.png

Röst av : Tatsuhisa Suzuki (japanska, första säsongen), Yuichiro Umehara (japanska, andra säsongen och framåt), Aleks Le (engelska)

”The Demon King of Tyranny” själv, Anos är en legendarisk demon som lyckades få människornas, andarnas och till och med gudarnas världar på knä – tills han bestämde sig för att han hade fått nog av blodsutgjutelsen och offrade sig själv för försök fred mellan de fyra raserna. Efter att just ha reinkarnerat efter 2 000 år, finner han att världen, historien och demonernas behandling av honom är väldigt annorlunda än han förväntade sig (vars främsta är att ingen tror att han är den legendariska demonkungen) men han är inte avskräckt det minsta.

 

Akilleshäl : Han är sårbar för Evansmana, det legendariska heliga svärdet som smides för att förstöra honom, eftersom det sägs att han kan dödas permanent om hans källa skulle förstöras av det. Medan Anos kunde återskapa sin källa efter att Lay av misstag knivhögg honom, noteras det att Lay inte menade att döda honom, vilket gav honom utrymme att återuppliva.

Oavsiktligt förslag : Anos ger Misha en ring till sin födelsedag och sätter den på sitt vänstra ringfinger, utan att veta att traditionerna för att förlova sig hade förändrats för två tusen år sedan (före förseglades de under ett Zecht-kontrakt för att förhindra svek). En scen som utelämnats från animen låter Sasha förklara implikationerna bakom ringens placering och Anos minns hur hans mamma blev upphetsad när hon såg ringen.

The Ace : Anos är bra på nästan allt . Delvis motiverat i att han varit skaparen av många av de trollformler, tekniker och teknik som världen för närvarande använder, och att både produktionen och kunskapen har försämrats under de 2 000 år han var död.

Anti-Hero : Även om Anos inte är ond i sig, gav hans kaotiska och ibland hänsynslösa metoder när han hanterade sina fiender honom hans titel. Han utropade aldrig sig själv till Demon King, men han omfamnade det öppet eftersom resten av världen såg honom som sådan.

Häftighet genom analys: Även om han redan är löjligt stark när det gäller ren styrka och kraft, har han visat gång på gång att en av anledningarna till hans stora kraft och fantastiska bedrifter är hans rena medvetenhet och analysförmåga. Han uppmärksammar upprepade gånger små men viktiga detaljer om olika saker, oavsett om det är magi eller andra människor, och analyserar resonemanget och funktionen bakom dem, som han använder sig av genom att åberopa och manipulera saker utifrån den kunskapen. Oavsett om det handlar om att hitta de små ineffektiviteterna i bristfällig magi och fixa dem för att förstärka kraften, att ta reda på de sanna känslorna hos människor som känner sig fångade men inte kan säga det och rädda dem från den metaforiska fällan, eller rädda Lays halvande mamma genom att räkna ut ut exakt vilken tradition som stöder hennes liv,

Tillbaka från de döda : Han kan enkelt återuppliva vem som helst med besvärjelsen Ingall konsekvensfri, förutsatt att han gör det inom ett 3-sekunders tidsfönster. Anos funderar över en gammal filosofisk teori på sin tid som hävdar att Ingall kanske inte är en uppståndelsebesvärjelse, utan snarare en hyperexakt kloningstrollformel och att personen den ”återuppväcker” kanske bara är en ny kopia helt och hållet , samtidigt som han upprepade gånger dödar och återuppliva Zepes för en skräckslagen publik.

Badass Baritone : Animen ger Anos en lagom djup och hotfull röst.

Badass Boast : Han är ganska förtjust i att berätta för sina fiender hur mycket hans makt överträffar deras egen och exakt hur han omintetgör deras planer och sedan kommer att torka golvet med dem.

Badass Fingersnap : När han visar upp sin kraft har han en tendens att knäppa med fingrarna för att besvärja istället för att använda den mer effektiva metoden Magical Incantation .

Akta dig för de trevliga :

Han är sällskaplig mot dem som inte antagonerar honom och han vill ha fred mellan raserna. Men han är villig att döda de som gör honom motbjudande, även om han också kommer att återuppliva dem så länge de inte är ett alltför stort hot mot honom. Eftersom döden är billig för honom, anser han att detta svar är barmhärtigt.

Den absoluta höjdpunkten av detta är när hans mamma och fanklubb nästan dödades av den rasistiska rojalisten Emilia, vilket hittills är det enda som verkligen fick fram hans ilska. Följaktligen fick kvinnan sitt värsta straff hittills: att bli dödad och tvångsreinkarnerad som en vanlig hybrid, något som vilken rojalist som helst skulle betrakta som ett öde värre än döden . Han lade vidare till det genom att förbanna henne så att hon alltid skulle återfödas som en hybrid för resten av evigheten.

Anos: Jag anser mig vara en tolerant person. Jag kan inte ens minnas en enda gång jag blev arg i mitt tidigare liv. Dårar brukade surra runt mig hela tiden då också, men när de väl fixade sina dåliga attityder förlät jag dem alla. Så jag trodde ärligt talat att jag inte var tillräckligt trångsynt för att helt ge efter för min ilska. Min min dock, vem skulle ha trott att jag egentligen hade helt fel? Emilia, jag kommer aldrig att förlåta dig.

Brought Down to Badass : Reinkarnatorer börjar med en tiondel av kraften de hade i sitt tidigare liv, och detta gäller även Anos. Trots att han förlorat det mesta av sin makt, börjar han redan mycket starkare än någon av demonkejsarna.

Chick Magnet : Han är populär bland de kvinnliga studenterna, till den grad att de startade en fanklubb tillägnad honom som heter ”Anos Fan Union”.

Clueless Chick-Magnet : Trots alla flickor som tjatade om honom, var Anos aldrig i ett intimt förhållande i sitt tidigare liv på grund av att han ständigt kämpade för överlevnad, och verkar därför bara verkligen förstå kärlek i familjetermer .

Comically Invincible Hero : Anos är extremt övermannad. Han överfaller lätt alla han slåss mot, och lyckas lätt med allt han gör, och ingen annan kan ens klia honom. Alla som kan skada honom kommer att upptäcka att han vet hur man återhämtar sig från nästan vilket ”säkert” sätt att döda, inklusive förstörelsen av hans källa . Hans metoder är ofta så extrema och överdrivna att det blir lustigt.

Curb-Stomp Battle : Med tanke på hur mycket kraftfull han är jämfört med de flesta av karaktärerna i serien, slutar han med att torka golvet med nästan varje fiende han bekämpar. Den mest minnesvärda kanske är den han ger till Zepes Indu i början av serien, där han våldsamt dödar och återuppväcker den stackars jäveln otaliga gånger tills han till slut inte orkar mer och kapitulerar i total förtvivlan.

Dark Is Not Evil : Han är ”The Demon Lord of Tyranny” och sägs ha dödat otaliga människor och till och med gudar, men han är faktiskt en ganska trevlig kille.

Död vid förlossning : Inverterad. Anos mamma i den mytiska tidsåldern dödades av människor när hon var vid termin, och Anos föddes krypande ur hennes lik. Minnet av det är en viktig faktor i hans beslut att gå den väg som så småningom skulle resultera i att han blev demonkungen av tyranni.

De fruktade : Under den mytiska tidsåldern fruktade alla Anos och hans makt eftersom hans existens samlade människorna, andarna och gudarna för att motsätta sig honom.

Erfaren huvudperson : Anos vet redan i stort sett allt om all magi, på grund av det faktum att han kunde bemästra alla former av magi och uppfinna många besvärjelser själv.

Extremt skyddande barn : På grund av en kombination av att förlora sina föräldrar innan han ens föddes i sitt tidigare liv, att älska föräldrarna han har i sitt nuvarande liv, och det faktum att nämnda föräldrar är extremt svaga jämfört med alla som kan motsätta sig honom, han lägger stor vikt vid att skydda deras säkerhet och lycka. Faktum är att allt som till och med lite hotar hans föräldrar är en av de få saker som verkligen kommer att bryta hans milda och förlåtande uppträdande, till den grad att han reserverar sitt värsta straff hittills för den enda personen som var nära att faktiskt döda dem.

Fish ur Temporal Water : Som ett resultat av att han reinkarnerade till en mycket mer fridfull era än den där han levde, hamnar Anos på att han konstant kolliderar med den moderna demonkindens kultur och uttrycker misstro över hur svag magin från eran har varit. bli eller varför folk skulle bli så förvånade över att se någon återuppliva eller bli en zombie. Den kanske största kulturella barriären han måste möta är hans sinne för humor, eftersom saker som ansågs vara skämt på hans tid (som att göra storslagna hot eller att slå människor till nära döden) anses skrämmande av det moderna samhället.

Fountain of Youth : Anos kan justera sin Crest -förtrollning för att förvandla sig själv till ett barn innan tonåren.

Good Is Not Nice : Anos kan verka arrogant och grym, men hans personliga tro är att inte döda människor i onödan och även om han aldrig skulle erkänna det, är han väldigt beskyddande mot sina följare.

Heroes Prefer Swords : Huvudpersonen, vars vapen är Venuzdonoa; skälet till att förstöra svärdet. I ljusromanen är dess titel Förnuftets avskaffare.

Home Field Advantage : Hans förstörelse svärd, Venuzdonoa, kan bara användas i hans slott, Delsgade. Han kommer runt denna begränsning genom att kalla sitt slott till sin plats.

It Amused Me : Anledningen till att han aldrig gör något för att reda ut sina föräldrar som drar slutsatser om att han tar hem ”brudar”, och faktiskt ofta direkt uppmuntrar dem att göra det, beror på en kombination av att han tycker att deras tankesätt är väldigt underhållande och älska åsynen av deras rena lycka.

Jerk with a Heart of Gold : Även om Anos till en början kan framstå som arrogant och full av sig själv (av giltiga skäl, dock) och kan vara väldigt grym när han vill vara det, så är han för det mesta en avslappnad och rimlig kille, inte medvetet antagonisera någon om han inte har provocerats eller ser att någon han älskar eller respekterar sårar.

Mad Libs Catchphrase :

”Trodde du verkligen att X skulle Y?” där X är vilken attack eller knep som Anos fiender har försökt använda mot och Y är det avsedda resultatet. Det mest kända exemplet är ”Trodde du verkligen att det skulle räcka att döda mig för att få mig att dö?” i sin kamp mot Ivis Necron.

Han använder då och då en variant som lyder som ”Trodde du verkligen att jag inte kunde X bara för att du Y?”, där X är något han just gjort och Y är hans fiendes försök att hindra honom från att göra X. Det mest minnesvärda exemplet är han sa ”Trodde du att jag inte skulle återuppstå bara för att du förstörde min källa?” till Jerga när han tar sig själv tillbaka från att vara dödare än död genom att använda speciell magi med mycket specifika förhållanden .

Might Makes Right : Hans kärnfilosofi är att demonkungen måste vara den mäktigaste demonen av dem alla, och det är det som gör honom till demonkungen. Den främsta anledningen till att han krockar med klassistiska renblodiga beror på att han trotsar deras norm att arv gör dig bättre än resten, eftersom Anos anser att det är irrelevant att vara renblodig eller hybrid om du är en svagling som inte kan bevisa din styrka.

Mundane Utility : När Unitarians/Anos Fan Union vill göra sin hängivenhet officiell med magiska Zecht- kontrakt, bestämmer han sig för att stoppa tiden och sedan underteckna dem alla på en gång, för att förhindra eventuella argument om vem som fick sina undertecknade först.

Mr. Exposition : Han har för vana att förklara exakt vad han gör, hur det händer och varför hans fienders motåtgärder inte fungerar. Berättigad eftersom han är en mycket stolt och arrogant individ som kan övermanna sina fiender så illa att han kan prata allt han vill utan rädsla för vedergällning. Fast ibland försöker han verkligen utbilda människor om den förlorade tekniken , vridna tolkningar och förlorad information sedan han var död.

Nacklyft : Håller Emilia Ludowell uppe i luften i nacken när han svänger med henne till arenan.

Noble Demon : Trots all hans hänsynslösa grymhet och brutala metoder är Anos faktiskt en ganska medkännande och förnuftig själ. Han vill inget hellre än att skydda sina anhängare och vänner och försöker aktivt fostra familjeband mellan demoner, vilket han antyder är den sanna källan till hans makt.

No Sense of Humor : Efter att ha vuxit upp i ett världskrig i sitt tidigare liv, är Anos idé om humor mest bara överdrivna hot.

Anos: Från och med idag kommer jag att ta över den här klassen! Och jag kommer att massakrera alla som trotsar mig! […] Vad tyckte du om mitt skämt?

Misha: Skämt?

Spela med eld : Även hans svagaste eldbesvärjelse kan plöja igenom Sasha och hennes lags starkaste anfallsbesvärjelse och spränga varje barriär som Sasha kastar för att försöka stoppa den.

Huvudpersonens titel : Det här är titelfiguren som berättelsens titel refererar till.

Snabbt åldrande : Tack vare att han reinkarnerade med alla sina mentala förmågor och krafter intakta kan Anos använda tillväxttrollformen Crest för att snabbt åldras från födseln till sen tonåren under loppet av en månad. Mangan visar honom mittemellan och tar upp hans krafter och världen omkring honom.

Sociopatisk hjälte : Även om Anos är en genuint anständig och moralisk person , kan hans handlingar ibland leda till att han blir så här, även om människorna på den mottagande sidan för det mesta förtjänar det. Exempel inkluderar hans tillfälliga mord och väckelsecykel som gjordes mot hans motståndare Zepes, medan han förklarar för honom och en förskräckt publik filosofin bakom Ingall . Lätt att lyfta, snurra och sedan kasta Sasha och hennes teams bas medan de fortfarande var inne och vedergällningen han betalade mot Emilia innan han förbannade henne med Resurrective Immortality .

Stava mitt namn med ett S : På grund av komplikationerna med att romanisera japanska tecken, har hans namn översatts på sätt som Arnos, Anoth eller Anos. Hans efternamn är inte bättre, med översättningar som Voldigod, Voltegourde eller Voldigoad dyker ofta upp. Den officiella webbplatsen och undertexterna på animen hänvisar slutligen till honom som Anos Voldigoad , den som anses vara karaktärens officiella stavning.

Stark och skicklig : Även om han vanligtvis överväldigar mindre motståndare med brute force, är han också mycket kunnig och skicklig inom alla områden av magi. Detta gör att han kan övervinna motståndare som använder knepig taktik och/eller kommer nära honom på kraftnivån. Han visar sig senare vara relativt svag, men skicklig jämfört med sitt tidigare jag, eftersom han reinkarnerade med en tiondel av sin ursprungliga kraft. Han blir detta igen när han återfår sin fulla kraft vid uppvaknandet av sin förstörelsekälla.

Sympati för djävulen : Trots Jergas folkmordsmål och försök till att offra Azeshion, reinkarnerar Anos honom i hopp om att Jerga ska träffa sin fru och dotter igen.

Tiden står stilla : Hans besvärjelse Rivide tillåter honom att stoppa tiden inom ett givet område och till och med välja vem den påverkar och vem den inte gör.

Tog en nivå i Badass : Han måste hålla tillbaka sin makt för att kunna leva bland de mycket svagare moderna demonerna, men detta får honom att bli skickligare på att kontrollera den. Till en början kunde han bara använda Abernyus kraft för att helt enkelt förstöra, men nu kan han använda den för att hindra Nousgalia från att återskapa mer än 10 % av sin källa.

Varumärke Favoritmat : Svampgratäng. Animen gör det inte tydligt men det är med all rätt hans favorit och han har entusiastiskt ätit det nästan varje kväll i månaden sedan han reinkarnerade.

Tranquil Fury : Anos är inte en person som lätt blir arg, men de få gånger han gör det uttrycker han det lugnt och kallt, vilket utan tvekan gör honom mer skrämmande.

Vocal Dissonance : När Anos reinkarnerades hade hans babyform redan sin otroligt djupa vuxna röst.

Vilken åtgärd är en icke-människa? : Övertygade Kanon och hans allierade att hjälpa honom avsluta kriget i den mytiska tidsåldern genom att påpeka att människor inte är den enda rasen med nära och kära, och att de demoner han styrde över och han själv också önskade att leva i en värld utan krig eller kiv.

Värdig motståndare : Han anser Kanon vara en sann hjälte för att han upprepade gånger uthärdat förstörelsen av sina källor och ställt sitt folk över sig själv. Som sådan är han inte nöjd när Diego och Jerga Kanon-klassen hävdar att de är reinkarnerade från Kanons källor, men ändå visar ett oheroiskt beteende som den ursprungliga Kanon skulle skämmas över.

Skulle slå en flicka : Han kan vara en riktigt gentleman för damerna som förtjänar hans respekt, men om en kvinna gör något för att förtjäna hans vrede, har han noll betänkligheter över att använda lika mycket våld och brutalitet som han skulle göra mot en man. Fråga bara Emilia.

Oskicklig, men stark : Till skillnad från skickliga svärdsmän som Lay har Anos ingen svärdsteknik eftersom han öppet erkände att han svängde med sitt svärd med rå styrka. Men tack vare sin råa kraft kan han bara skjuta igenom de flesta andra svärdsmän, eftersom endast en extremt skicklig och begåvad svärdsman som Lay kan hänga med honom i en svärdkamp.

You Killed My Mother : Medvetet åberopat , men också undergrävt . Han motarbetar Jergas anledning till att slåss beror på sorgen över att förlora sin familj och sina kamrater till demoner genom att påpeka att det var människor som dödade hans föräldrar. Men även om tragedin att födas ur sin mors lik var ett enormt inflytande på att han skulle bli demonkungen av tyranni, skyller han inte mänskligheten för det, han ser det meningslösa kriget i sig som orsaken, utan arbetar istället för att skapa en värld där ingen av någon ras skulle behöva uppleva samma sak som han gick igenom någonsin igen.

Yngre än de ser ut : Trots att han ser ut som om han är i sin sena tonåring tack vare att han använde den accelererade tillväxtmagin Kurst , är Anos faktiskt bara en månad gammal när han först antogs till akademin.

Annons:

 

Systrarna Necron

Gäller båda

Klicka här att träffa Aisha

De första eleverna som Anos möter på akademin. Misha och Sasha är tvillingsystrar födda i familjen Necron, men konstigt nog behandlas Sasha som en renblodig demon medan Misha behandlas som ett blandat blod. Efter att de båda gått med i hans team får Anos reda på att omständigheterna kring deras förhållande och familj är mycket mer komplicerade än de verkar, vilket lockar honom att ingripa så att båda systrarna kan reda ut saker.

 

Amplifier Artifact : Efter sin resa till Anos personliga skattvalv skaffar de båda magiska föremål som kompletterar och stärker deras elementära släktskap:

Sasha får Phoenix Robe, vilket ger henne makten att utöva dess odödliga lågor.

Misha får Lily-pad Ice Ring, som håller en kyla som är tillräckligt stark för att rykten säger att den kan fylla hela havet med is.

Break Her Heart to Save Her : Sashas uppenbara, elaka och grymma behandling av Misha, hennes syster, visar sig vara ett desperat knep för Misha att hata henne så mycket att när det är dags för en av dem att absorbera den andra och slutföra deras splittrade själar kommer Misha villigt att döda Sasha och fortsätta leva. Det fungerar inte, tack vare att Misha ser rakt igenom Sashas plan och att Anos går in för att smälta ihop dem båda genom tidsresande sken.

Bust-Contrast Duo : Misha är känd för att vara välutrustad, medan Sasha har mindre bröst än henne.

Kombinationsattack : När de har löst saker sinsemellan börjar de arbeta tillsammans och kombinera sina krafter, först genom att använda deras Next Tier Powerup för att utföra Jio Graze med bara de två, sedan genom att använda Necron-familjens Fusion Magic för att kombinera sin personliga magi och skapa starkare attacker.

Fire/Ice Duo : Sasha är specialiserad på eldmagi, medan Misha är specialiserad på ismagi.

Fusion Dance : De lär sig så småningom att använda Separation och Fusion Reincarnation-besvärjelsen Dino Jixes för att tillfälligt smälta samman till en enda varelse: Aisha.

Gud i mänsklig form : Sasha och Misha är den före detta förstörelsens gud och skapelsens gud, reinkarnerade till dödliga former.

Bokstavlig splittrad personlighet : Sasha och Misha Necron är inte tvillingsystrar, de brukade vara samma person uppdelad i två separata varelser för att försöka kontrollera Sashas Eyes of Destruction. Eller så verkade det.

Magiskt öga : Båda har den anständigt ovanliga men inte alltför sällsynta kraften hos unika magiska ögon, som ger tillgång till en uppsjö av magiska effekter som är beroende av direkt ögonkontakt att använda:

Båda deras magiska ögon ger förmågor som att känna kraften och skickligheten i magi, upptäcka föremål dolda av antingen förklädnader eller magi, och förbättra den allmänna synen för att se mindre eller längre bort saker tydligare.

Misha har Creation Magic, som förstärker hennes samhörighet med Creation Magic och låter henne skapa allt hon kan föreställa sig så länge hon har en bra mental bild av det. Hon kan också kraften i Transmutation , eftersom hon kan använda dem för att frysa föremål som en persons antimagi eller förvandla dem till isskulpturer.

Sasha besitter förstörelsens magiska ögon, som gör att alla föremål hon fokuserar på att spricka och smulas sönder, medan användning på en levande varelse kommer att skära kött och krossa ben samt vara mycket effektiv Anti-Magic genom att använda dem för att förstöra magiska trollformler. Tyvärr för henne har hon också kraftinkontinens , så hon förstör ibland saker eller skadar människor av misstag om hon blir extra känslomässig.

Deras kombinerade form: Aisha, har en unik uppsättning magiska ögon som kallas Magic Eyes of Creative Destruction, som kombinerar förmågorna hos båda systrarnas magiska ögon.

Next Tier Powerup : Även om de båda redan var ganska starka och skickliga när det gällde deras personliga kraftuppsättningar, när de väl går igenom att ha sina källor sammansmälta med varandras tidigare källa med hjälp av Anos, får den kraften ett enormt uppsving, vilket tillåter dem att göra ännu större bedrifter än de kunde tidigare, särskilt när de kombineras med deras individuella Amplifier Artifacts .

Personality Powers: Sasha is very temperamental, emotional, and quick to anger. She specializes in fire magic and her Demon Eyes of Destruction frequently flare out of control alongside her emotions. Misha is very cool, withdrawn, and almost emotionless. She specializes in ice magic and is the resident creation magic user of the group.

Polar Opposite Twins: They are total opposites of each other. One is pure-blooded, and the other is mixed. One is an Emotionless Girl, the other is a violent and temperamental Tsundere. One is almost flat-chested, and the other is quite busty. This is because they used to be the same person until they were forcibly split apart, resulting in the body and personality traits of their original being getting split into the opposing but parallel qualities of the two.

Red Oni, Blue Oni: Sasha and Misha respectively. It even reflects on their uniforms, with Misha wearing the red/black Pureblood uniform while Misha gets the blue/white Mixed-blood uniform.

Stock Light-Novel Calamity Princess: Sasha is a descendant of the prestigious Necron family of full-breed demons, called the Witch of Destruction for her extremely powerful eyes (although she has trouble controlling them). While blond, Sasha dresses in red and has a very haughty and fiery attitude. Misha, on the other hand, is a meek, demure white-haired girl who is looked down upon and bullied by everyone, including her own family and sister. Her hair is silver and she dresses in blue to contrast Misha. Despite being Sasha’s twin, Misha isn’t even considered a full-blooded demon. That’s because Misha is actually a part of Sasha’s soul that was split off when the two were extremely young, and is fated to die on her fifteenth birthday. The reason Sasha bullied her was part of a en plan för att rädda Misha, som skulle kräva att Misha avvisar och hatar Sasha , för att dö i hennes ställe . När huvudpersonen Anos räknar ut deras dilemma, hittar han ett sätt att dela upp tjejerna i två helt separata personer med sina egna ”källor” så att ingen av flickorna behöver dö. Efter detta kommer de två helt och hållet att se varandra som systrar (även om de utomstående som mobbar Misha nu också hånar Sasha för att hon försvarar sin ”halvblodiga” syster), och båda blir helt förälskade i Anos.

Misha Necron

Misha Necron

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/misha_necron.png

Voiced by: Tomori Kusunoki (Japanese), Brianna Knickerbocker (English)

The first sister that Anos meets and befriends during the entrance exam. She is the more soft-spoken of the two and specializes in creation magic.

 

All-Loving Hero: She is a caring person, and in spite of Sasha’s attempts to make her hate her, is very loving towards her twin.

Always Someone Better: Anos himself admits that when it comes to creating magic, Misha has the aptitude to surpass even him, the Demon King of Tyranny. Despite all his power and skill, Anos’ only true specialty is destroying things.

An Ice Person: As befitting her emotionless and calm personality, she specializes in Ice magic.

Cuteness Proximity: If her reaction to seeing a cat café in Episode 6 is of any indication, she has this for cats.

Emotionless Girl: Misha is very reserved, quiet, and seems incapable of expressing much emotion. This is a consequence of her being the split half of the much more emotional Sasha.

Excellent Judge of Character: Misha is shown to be a great judge of character as she was able to see through her sister’s Jerkass Façade and the fact that she loves her. In addition, her magic eyes allow her to detect the subtleties of people’s feelings, as she was able to tell that Eleonore was a Stepford Smiler, and that something was eating her up. Her skill at reading people is so notable that Anos even asks her at times about how she thinks he feels.

First Friend: The first true friend Anos ever made, as in his last life as the Demon King he only had comrades and subordinates. Anos is similarly Misha’s very first friend, as most demons just ignored her as the failure of the Necron family, and she develops a strong attachment to him as a result.

Impaled with Extreme Prejudice: She gets brutally and repeatedly stabbed by Diego during the Hero Academy arc, but thankfully she gets better thanks to Anos’ quick intervention.

Heart Is an Awesome Power: Despite specializing primarily in non-offensive creation magic, she is still incredibly powerful as a support mage. She can for instance build high-end magic fortresses in seconds to fully protect her allies. Or single-handedly construct complicated magic circles that can boost the power of other magic users severalfold. Also applies to her past life as the Goddess of Creation; Militia. Despite only having authority over creation, she was still a member of the Hero Kanon’s party.

Mundane Utility: She sells scale models of places and scenes she has seen at a Magic Model Workshop in town using Iris to create them. This spell is usually used for the construction of grand, elaborate Demon Castles and the corresponding artillery, traps, and defensive measures, alongside magical circles for empowering its inhabitants.

Mystical White Hair: Her white hair is a visual indicator of her impressive magical abilities despite being a mixed-blood demon.

Nice Girl: Kind and caring, even towards her sister in spite of her shoddy treatment of Misha. Misha doesn’t hold anything against her sister as she knew Sasha was only trying to give her a reason to live, instead of simply quietly waiting for the day she would be assimilated by her twin.

Person of Mass Construction: In contrast to her sister, Misha’s mastery of the spell Iris allows her to create elaborate and sturdy fortresses in seconds.

Rei Ayanami Expy: Soft-spoken, pale skin, white hair, largely emotionless, deeply loyal to Anos, an artificially-created girl with an esoteric origin and a tragic backstory — Misha ticks nearly all the boxes.

Ridiculously Fast Construction: Though all Castle Lords specialize in the creation of Demon Castles, barriers, and reinforcement magic, Misha is notable for being able to produce multiple copies by herself in no time where most other armies need several of them working in unison.

Single Woman Seeks Good Man: She admits that she likes Anos because of his kindness, as first displayed when he picks up a letter that she dropped when they first meet. It might not seem much at first, but when one considers that Misha didn’t have many friends due to her hybrid status, it’s no wonder that the simplest gesture was enough to draw her to him.

Status Quo Is God: Even after the ritual to merge her into Sasha fails, the only reason she was not considered a true Necron like her twin sister in the first place, she continues to be treated as a commoner rather than royalty in the Demon Lord Academy.

Support Party Member: Her primary role in Anos’s team. While she can cast ice magic and create barriers to defend herself, leaving her by herself is generally not a good idea, as she and Anos realize when she is quickly subdued by Diego in Episode 11.

When She Smiles: Being the resident Emotionless Girl, her smiles are absolutely precious.

Sasha Necron

Sasha Necron

Witch of Destruction

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/sasha_necron.png

Voiced by: Yuko Natsuyoshi (Japanese), Kayli Mills (English)

The second sister that Anos encounters. She is the more emotional of the two and specializes in fire magic, which is complemented by her unique Demon Eyes of Destruction that can harm anything she looks at.

 

Afraid of Their Own Strength: Due to her initial inability to control her Magic Eyes of Destruction, she would end up hurting others or destroying objects around her during her youth, thus being forced into isolation until she gained enough control over them. She gradually grew to resent her magic eyes, as she thought of them as cursed.

Borrowed Catchphrase: When the magic Jerga insists Anos is Deader than Dead due to the destruction of his Source, Sasha asks if he thinks her king would die just from having his Source destroyed, mirroring how Anos taunts his enemies for applying common sense to him.

Can’t Hold His Liquor: Sasha is a poor drinker, as she can get intoxicated with just one glass of alcohol.

Covert Pervert: She’s very easily distracted by the prospect of half-naked pictures of Anos. In the anime, she stumbles upon the collection herself and looks quite interested in the contents.

Defeat Means Friendship: Joins Anos’ team after he defeats her in a mock battle. In her previous life as the God of Destruction, Abernyu, she was also killed by Anos, only for her soul to eventually leave her transmuted corpse and reincarnate as Sasha, a demon who becomes Anos’ friend.

The Dreaded: Among demons and humans both, Sasha is feared for her Magic Eyes of Destruction and the havoc and death they can cause.

Glowing Eyes of Doom: Glowing sigils appear in Sasha’s eyes when she uses her Demonic Eyes of Destruction; anything in her vision that isn’t on Anos’ level of power quickly starts cracking and crumbling to pieces or just outright dying.

I Just Want to Be Normal: She despises her Magic Eyes of Destruction, which can harm anyone and anything she looks at if she loses control of them for even a second.

Not a Morning Person: She doesn’t do well when it comes to her trying to wake up early in the morning, with her sometimes oversleeping. It doesn’t help that she’s a Heavy Sleeper, being nearly impossible for anybody else to wake her up early, with Anos most likely being the only person who could hope to try.

Playing with Fire: Aside from her Magic Eyes of Destruction, she specializes in Fire magic.

Power Incontinence: Sasha doesn’t have full control over her Demonic Eyes of Destruction, they flare up whenever she experiences intense emotions like anger.

Red Baron: ”The Witch of Destruction” for her unparalleled offensive capability with her Demonic Eyes of Destruction.

She Cleans Up Nicely: During the Demon Sword Tournament, she’s given the position to hand over the prize to the winner, which has her dressed in a beautiful dress while Letting Her Hair Down.

Shipper on Deck: After seeing Lay and Misa’s growing relationship, she is shown supportive of it, though she can get frustrated by them flirting too openly.

Single Woman Seeks Good Man: Like her sister, Sasha develops feelings towards Anos. In Sasha’s case, it was because Anos was the only other person besides Misha to look her in the eyes, even calling her destructive eyes beautiful.

Tsundere: Sasha is very vicious and mean on a good day but has moments where she’s openly affectionate and warm towards her friends and family. It’s played straight in regards to Anos but deconstructed in regards to Misha. Namely, she had been trying to get Misha to hate her so that when the time comes for their split souls to fuse back together, Misha will absorb Sasha and keep on living than the other way around. She was forced to hide her true feelings for over a decade.

Undying Loyalty: To Anos, after seeing the lengths to which he went to save her and Misha’s lives. Out of the core group, she is typically the first to follow Anos’ orders and takes pride in calling him her master.

Vitriolic Best Buds: With Lay. Mostly one-sided on her part, as she gets rather annoyed when Lay says something to try to get her flustered, usually about her feelings for Anos. Though the two still get along well most of the time.

What Beautiful Eyes!: This is Anos’ personal opinion about her Magic Eyes of Destruction, as the level and quality of magic held within them are something he’s never seen before.

Annons:

Andra medlemmar

Lay Grandsley

Lay Grandsley

Demon Swordmaster

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/lay_glanzudlii.png

Röst av : Takuma Terashima (japanska), Griffin Puatu (engelska)

En transferelev som fångar Anos uppmärksamhet efter att han ber om att få gå med i sitt lag. Han är en expert svärdsman och är bland de få som kan matcha Anos i en en-mot-en-duell, men trots sin otroliga skicklighet och karisma förblir han ödmjuk.

 

Oavsiktligt förslag : Sicksackad. Han ger Misa ett par halsband med ett skal, och det är inte förrän senare som de två får veta att var och en av dem äger ett halsband motsvarar ett äktenskapsförslag i den mänskliga världen. Så småningom tar Lay ett av halsbanden för sig själv trots implikationerna. Avslöjandet att han kände till legenden bakom halsbanden i förväg och ändå gav dem till Misa antyder att det kanske inte var en slump alls.

The Ace : Lay är stilig, begåvad, kraftfull och populär bland både kungliga studenter (på grund av att han är en kraftfull kunglig student) och hybridstudenter (på grund av hans vänliga och lättsamma personlighet).

Adaptational Wimp: In the anime, Anos manages to easily overwhelm him during their final fight, as his spells manage to destroy 6 of Lay’s sources in quick succession. In the novels, Lay manages to nullify all of Anos’ ranged spells and stab him with Evansmana; thus wounding him with stigmas, as Anos internally comments that unless he uses Vebdoz, he wouldn’t be able to inflict any damage to Lay’s sources.

Ascended Demon: He possesses the ability to wield both spirit and holy swords in addition to his ability to wield demon swords. Anos states that while a demon can force a holy sword to obey them, Lay didn’t force the holy swords he took from Heine to obey him as they willingly stayed with him despite him not being their original owner. Which makes sense as he is actually Kanon reincarnated, with him retaining his ability to wield any holy sword despite reincarnating as a demon. In addition, he can use holy magic despite his demon body, but if he did that, his identity as Kanon would be revealed.

Beware the Nice Ones: While he isn’t as ruthless as Anos, he can be scary when pushed. He inflicts multiple Stigmas on Heine as punishment for using his swords for his sadistic impulses. When Diego tries to detonate 10000 Zeshias and attacks his own soldiers for disagreeing with him, Lay states that he realized not everyone can be saved. Lay then goads Diego into wielding Evansmana, humiliating the false hero in front of his troops when the sword rejects him.

Big Eater: Lay loves to eat food, as he joked that his body had a bad sufficiency rate.

Blood Knight: Ever since he was little he absolutely loved fighting, but for most of his life nobody ever gave him the challenge he wanted. When he met Anos, however, the fact that not only did Anos not get beaten instantly, he outright crushed Lay even after he started getting serious. Since then they look for every opportunity to fight each other in order to feel the thrilling excitement of fighting a near-equal that can push themselves further and further.

Crippling Overspecialization: He’s absolutely awful at using magic, instead only having the talent for wielding any sword imaginable, demonic, spirit, or even holy. Unfortunately, since his family were magicians, they had no way to find out he had this talent and disowned him for being a failure. Subverted in that Anos states he can use magic, but if he did, his demonic body would emanate holy power, which would put him as Kanon.

Custom Uniform: He wears a custom version of the Demon King Academy uniform, which consists of a long-coat, pants and shoes. Due to him being a high-ranking student, he was likely given more freedom in choosing his apparel.

Dating Catwoman: He’s the reincarnation of the hero Kanon, yet he ends up dating Misa / Avos Dilhevia, the demon king born from the legend of a fictional version of Anos he created in his previous life.

Dual Wielding: He demonstrated the ability to dual-wield a holy sword and a demon sword at the same time. This is a particularly notable feat as it requires the user to manage both sword’s requirements at the same time and control their power. Anos even praised him after witnessing him pull it off.

Extremely Protective Child: He went to great lengths in order to help his sick mother, including even submitting to the royalist faction in exchange for a cure for her condition.

Faking Amnesia: He lies about not remembering his past life, as shown by his knowledge of the tradition behind the seashell necklaces, which isn’t common knowledge for a demon. This indicates that he was a human in one of his past lives, specifically Kanon.

False Flag Operation: Dresses up like the masked demon behind the events of the tournament arc and pretends to be the fake demon king Avos Dilhevia in an attempt to serve as The Scapegoat for Jerga’s hatred of demons, sacrificing himself so no one else has to suffer. The plan, unfortunately, fails due to Jerga’s hatred being at Final Solution levels.

Good Cannot Comprehend Evil: He believes he can satisfy the hatred in Jerga’s Source by staging the ultimate demise of the Demon King, resulting in Aske being turned back to normal so that it doesn’t brainwash people into hating demons. Unfortunately, even when Anos allows Lay to destroy his Source to convince everyone, Diego still orders all demons to be wiped out and Jerga’s grudge still isn’t satisfied. Fortunately, Anos already prepared a way to restore his Source, allowing him to help Lay defeat Jerga.

Happily Adopted: Following being kicked out by his biological family, he was adopted by the demon-spirit hybrid Sheila. Despite him being a pureblood and her a hybrid, both of them love each other dearly. After she fell ill to a rare disease, he did everything he could to heal her, to the point of working for the Royalists to beat Anos in exchange for the possibility of her getting cured.

Heroic Self-Deprecation: He tells Misa that she has courage, unlike him. This is elaborated on later, as he states he was originally happy to swing his sword everyday, but that he was wrong, as he was neither kind nor strong, though Misa disagreed. This is a subtle foreshadowing to Lay’s identity as Kanon and that he was having doubts in regards to going through with his Self-Sacrifice Scheme due to the bonds that he forged.

Heroes Prefer Swords: The student at the demon academy who’s the Master Swordsman turns out to be the reincarnation of the hero Kanon.

Heterosexual Life-Partners: He develops a very fraternal relationship with Anos, who considers him his best friend. Though the Fan Union mistakenly believes that their relationship is more than just a deep friendship.

Master Swordsman: He has the distinction of being one of the few people able to match Anos’ skill in the blade, even if the latter will ultimately be the winner.

Muggle Born of Mages : Han föddes i en blodlinje av framstående spellcasters, men han kunde inte ärva deras förfäders magi, vilket var en typ av källmagi som involverade familjemedlemmar som delade en del av sin källa för att få magin, eftersom han var dålig på stavning. Detta fick hans familj att förneka honom och kasta ut honom. Men anledningen till att han inte kunde ärva deras magi var det faktum att hans källa redan var påverkad av Syrica , och han kunde använda magi mycket väl, men om han gjorde det, skulle hans magiska kraft utstråla helig kraft, vilket skulle utsätta honom som Kanon.

Mystiskt vitt hår : Hans vita hår fungerar som en visuell indikator på hans unika förmåga att använda alla slags svärd, både demoniska och heliga. Det ger honom också en likhet med Shin, Anos högra hand från två tusen år sedan. Detta gör det desto mer överraskande när det avslöjas att hans tidigare jag var någon helt annan.

Nice Job Breaking It, Hero : Nedtonad . Som Avos berättade han för demonerna att demonkungen skulle reinkarnera till en renblodig familj. Men de renblodiga demonerna tog detta som ett bevis på sin egen överlägsenhet och omstrukturerade demonsamhället med sig själva på toppen, medan hybrider blev diskriminerade.

Ingen utmaning är lika med ingen tillfredsställelse : Detta är hans syn på sin enorma styrka. Från det ögonblick han kunde använda ett svärd slog han alla som någonsin slogs mot honom. Men som någon som njuter av att ha genuin konkurrens, det faktum att han aldrig förlorade uttråkade och frustrerade honom. Så när han blev helt plågad av Anos under deras första duell, upphetsade det honom och gjorde honom glad, eftersom det var första gången han faktiskt kände den hjärtskärande spänningen av en genuin kamp.

Not Me This Time : I slutet av svärdsturneringen lägger Anos märke till en maskerad person som han antog var Avos Dilhevia. När Lay stöter på som ”Avos” har han en annan mask och säger att detta är hans enda, vilket indikerar att Avos i slutet av turneringen är en annan person.

Parental Abandonment: His family kicked him out and left him on the streets once they found out he had no magical aptitude, and he would’ve been forced to live on his own if he wasn’t found by Sheila.

Pretty Boy: Have slender features and Mystical White Hair that makes him the target of affection of many of his classmates.

Red Baron: ”The Demon Swordmaster” for his ability to wield any sword, as well as his immense talent and skill at swordsmanship.

Right Under Their Noses: It never occurs to Anos that his friend Lay would be the reincarnation of Kanon, since he never thought the human Kanon would reincarnate as a demon.

Samaritan Relationship Starter : Medan han var på god fot med Misa prior, blev han kär i henne efter att ha sett henne gå långt för att hjälpa sin mamma och hennes godhjärtade natur.

Stava mitt namn med ett S : På grund av komplikationerna med att romanisera japanska karaktärer har hans namn översatts på sätt som Lay, Ray eller till och med Lei. Hans efternamn är inte bättre, med översättningar som Grandsley eller Grandori dyker upp ofta. Den officiella webbplatsen och undertexterna till animen hänvisar slutligen till honom som Lay Glanzdulli , medan Light Novel-översättningarna hänvisar till honom som Lay Grandsley .

Thanatos Gambit : Efter att ha blivit dödad av sina allierade och insett att människorna inte söker fred med demonerna, skapar Kanon den fiktiva Avos Dilhevia för att fungera som en syndabock. Han planerar att låta människorna döda honom som ”Avos” för att tillfredsställa Jergas hat och sätta stopp för hämndcykeln.

Unwitting Anstigator of Doom : Hans skapande av identiteten för den falska demonkungen, Avos Dilhevia, gjorde det möjligt för Nousgalia att göra Misa till den ande som förkroppsligar den traditionen, och därmed förvandlade henne till Avos när hennes sanna form vaknade.

Walking Spoiler

Yin-Yang Bomb : Han är Kanon reinkarnerad som en demon, vilket betyder att han kan använda både demon och heliga svärd.

Misa Iliorogue

Misa Iliorogue

Avos Dilhevia, den falska/fiktiva demonkungen av tyranni

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/misa_1.png

Röst av : Nene Hieda (japanska), Jackie Lastra (engelska)

Unitarianernas president och i förlängningen Anos Fan Club. Hon är en hybrid med en demonfader och en andemamma, som båda är frånvarande från hennes liv. Trots ständiga fördomar har hon dock ett leende på läpparna och hoppas att Anos kan leda demonerna till sann jämlikhet.

 

Hon har avslöjats för att vara en stor ande som är förkroppsligandet av Avos Dilhevia, den falska demonkungen som smutsar ner Anos rykte. För dessa troper, se Avos Dilhevia .

 

All-Loving Hero : Misa är väldigt godhjärtad eftersom hon visar sig vilja förändra demonsamhället så att både renblodiga och hybriddjävlar kan leva i harmoni.

Battle Couple : Hon blir det här med Lay efter att de blivit ett par, som man såg under Azesion/Dilhade-kriget, där Misa hjälpte Lay med hennes andemagi. Detta blir ännu mer anmärkningsvärt efter att Misa får kontroll över sina Avos Dilhevia-förmågor, vilket låter henne och Lay slåss sida vid sida.

Eftersom du var trevlig mot mig : Hon börjar bli kär i Lay efter att ha sett hans icke-diskriminerande natur trots att han är kunglig och han behandlar henne som en jämlik.

Crush Blush : Hon får dessa när Lay flirtar med henne.

Gardiner matchar fönstret : Hon har brunt hår och bruna ögon.

Generation Xerox

Liksom sin mamma Reno blev hon kär i en mäktig svärdsman som har en koppling till Demon King of Tyranny.

Liksom sin far Shin blev hon också en direkt underordnad demonkungen av Tyranny.

Girlish Pigtails : Misas hår är stylat så här för att understryka hennes optimistiska och idealistiska syn på världen, ännu inte befläckat av cynism och grymhet som många av de mer väderbitna och erfarna karaktärerna är.

Jag är vem? : Hon är den biologiska dottern till den store anden Reno och Shin Reglia, högra handen till demonkungen av tyranni. Hon är också förkroppsligandet av Avos Dilhevia, den fiktiva demonkungen av tyranni.

Ironi :

Under Anos gruppsjälvstudier kritiserar Anos Misas övertro till hennes Fuska – besvärjelse, eftersom han sa till henne att hon var svag och att hon borde komma på sitt eget sätt att slåss. Detta gör det mer ironiskt när det avslöjas att hon faktiskt är Avos Dilhevia, den falska demonkungen av Tyranny, som har magisk kraft nästan jämförbar med hans egen.

She joins the fight against Avos Dilhevia, due to perceiving him as the Fake Demon King, whose ideology would put hybrid demons in danger. Not only was that Avos Dilhevia actually her lover Lay, who was Good All Along, but she herself is also Avos Dilhevia, as after her awakening as Avos, she becomes the greatest threat to hybrid demons as she orders them to be rounded up and used as fuel to nourish her and her followers.

Jack of All Stats: After her reincarnation, despite having less magic power then Anos, she is capable of using many of his own abilities in addition to her spirit powers allowing her to use various abilities of other spirits, which gives her more versatility then Anos himself.

Nice Girl: An idealist who believes in equality and peace and who won’t show resentment towards others even if they are hostile towards her.

Parental Abandonment: Her mother died from childbirth while her father abandoned her, leaving her with only one half of a sword. Misa suspects that her father is a royal who had no choice but to leave her behind due to the intense classism that comes with having a hybrid child.

Single Woman Seeks Good Man: Notably towards someone who isn’t the main protagonist. While Misa greatly admires Anos for being a shining example of the Unitarians’ beliefs, Lay is the person she ultimately starts falling for due to him treating her as an equal despite their difference in social classes.

Spell My Name with an S: Due to the complications with romanizing Japanese characters, her surname has been translated in ways such as Misa Iliorogue or Misa Iriologue. The official website and subtitles of the anime finally refer to her as Misa Ilioroagu, while the Light Novel translations refer to her as Misa Iliorogue.

Super Mode: When Misa changes into her Avos form, she gains the power of not just a great spirit, but also many of Anos’ own abilities as the Demon King of Tyranny, including the ability to summon and wield Anos’s ultimate weapon, the magic sword of destruction Venuzdonoa.

Super Smoke: Through her mother’s side, she has minor control over mist and fog, including the ability to temporarily turn herself into the mist to sneak up on enemies.

Unskilled, but Strong: Misa is this compared to her mother Reno in terms of spirit magic. While Misa possesses far more magic power than Reno because of Avos powers as well as the ability to use all spirit magic like Reno does, her mother is noted to be more proficient in using spirit magic.

Violently Protective Girlfriend: In her Avos form, Misa is shown to be very protective of Lay and will ruthlessly deal with anyone that endangers him, as seen she crushes the source of a human princess-turned dragonewt that tried to kill him.

Weak, but Skilled:

Unlike Anos’ other companions such as the Necron sisters, she is shown to have weak magic power. However, her usage of spirit magic, which she accesses on the account of her spiritual heritage, makes her a very versatile Support Party Member.

Even as the Fictional Demon King, Avos Dilhevia, she is still towards Anos, as it is stated that his magic power surpasses hers in addition to possessing some high-end destruction abilities that she lacks. However, Misa is shown to possess far more versatility than Anos due to her ability to use all kinds of magic (demonic, holy and spirit magic).

Unitarerna

Ellen voiced by: Kaori Ishihara (Japanese), Lizzie Freeman (English)

Jessica voiced by: Madoka Asahina (Japanese), Dawn M. Bennett (English)

Shelia voiced by: Yuuka Amemiya (Japanese), Laura Stahl (English)

Xia voiced by: Yume Miyamoto (Japanese), Lisa Reimold (English)

Himka voiced by: Sayumi Suzushiro

Maia voiced by: Yuuko Oono (Japanese), Kimberly Woods (English)

Carsa voiced by: Tomomi Mineuchi (Japanese), Lauren Landa (English)

Nono voiced by: Haruka Shiraishi (Japanese), Deneen Melody (English)

Ett politiskt parti bestående av demoner av blandblod som vanäras från kungahus där Misa är president. De siktar på att åstadkomma systemisk förändring i demonens extrema klassism baserad på ärftlighet och förvandla den till en meritokrati. De fungerar också som Anos personliga fanklubb, helt hängivna och förtjusta i honom till den grad att de kastar sina liv på spel om det behövs.

 

Medan unitarerna som helhet består av otaliga hybrider och renblodiga, hänvisar det här inlägget specifikt till de åtta återkommande hybridmedlemmarna som utgör ”Anos Fan Union”: Ellen Miheis (ljuslila hår med ett idiothår ), Jessica Arnet (ljus- brunt hår med glasögon), Shelia Mijem (kort och knubbigt med silverhår), Xia Minsheng (svösigt mörkbrunt hår med ett idiothår), Himka Houra (stökigt svart hår med lätt solbränna hud), Maia Zemt (lockigt svart hår med korsspänne), Carsa Kurnoah (brunt hår med en massiv hästsvans med ögonlapp med ett kors) och Nono Inota (lockigt grått hår) med en framträdande mittsmell).

Big Beautiful Woman : Shelia är den enda medlemmen i den anmärkningsvärda stora skådespelaren som har något fett på sig, hon är anständigt knubbig, men hon dras till att vara lika söt som resten av tjejerna.

Given Name Reveal: Despite being prominent characters since their introduction, and having a notable variety to their appearances, they spend a while afterward never being named, simply being called the Unitarians or Anos’ ”Fan Union”. It’s not until they risk their lives protecting Izabella that Anos finally decides to ask them their names, which they give.

Heart Is an Awesome Power: When Anos asks them to accompany him, their main role is to sing their theme song in conjunction with the spell Asc to boost Anos’ power. The result? Eight fangirls singing a song they composed for their hero is somehow enough to overpower the same support gained by 10 million other humans.

Hjältedyrkare : Deras primära syfte är att agera som detta till Anos, även om de också direkt kommer att ge sin hjälp till hans sak om han skulle behöva det.

Hormonfylld tonåring : De blir väldigt upphetsade av Anos blotta närvaro och undrar om att andas samma luft som han räknas som en indirekt kyss.

Instant Fan Club : Även om de är en legitim politisk organisation vars motiv har funnits långt före Anos, agerar de nu mest så här, särskilt eftersom hans nuvarande blandblodskärl fungerar som en utmärkt symbol för deras meritokratiska ideal.

Kärlekens kraft : Deras genuina hängivenhet och kärlek till Anos kunde ge honom mycket mer kraft än det, visserligen ytliga, stödet från 10 miljoner människor för hjälteklassen.

Temamusik Power-Up : Exempel i universum. De komponerade en ledmotiv för Anos som de ofta sjunger till stöd för honom. Inte särskilt spännande i sig… tills den kombineras med besvärjelsen Asc , i vilket fall Unitarians sång bokstavligen ger Anos mer kraft i situationer där han annars skulle berövas sin magi.

Du ska inte passera! : När Emilia försöker stjäla Anos svärd från Izabella försöker fanfacket hålla kvar Emilia tillräckligt länge för att Izabella ska kunna fly. De dödas nästan i processen, men Anos dyker upp i tid för att rädda dem.

Vänner och familj

Gusta och Izabella Voldigoad

Gusta röstade av: Shinobu Matsumoto (japanska), Mick Lauer (engelska)

Izabella röstade av: Aki Toyosaki (japanska), Erika Harlacher (engelska)

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/gusta_4.png

Gusta

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/izabella_18.png

Izabella

Anos föräldrar är i hans nuvarande inkarnation. De är otroligt snälla, medkännande och vänliga om än snåla och excentriska halvdemoner som ofelbart stöttar sin älskade son.

Smeden : Gusta har en verkstad där han smider olika vapen, rustningar och verktyg. Han är också en gränsöverskridande Ultimate Blacksmith , eftersom han inte kan skapa svärd som de från Age of Chaos, men han är fortfarande kapabel att ta adamantine, den starkaste kända metallen, och smida den till ett svärd som inte har sin motsvarighet när det kommer till icke -Unika icke-heliga svärd.

Goda föräldrar : De är otroligt snälla människor som öppet och ofta överöser sin son med tillgivenhet och stöd för allt han gör, hur konstigt det än är. Anos älskar dem tillbaka även om de kan gå överbord.

Hidden Depths: While not shown much in the anime, in the web novel is mentioned Izabella works as an appraiser, and Anos describes her as a very skilled one who’s very good at judging the price of precious metals.

I Want Grand Kids: Part of their reason for constantly shipping Anos with almost every woman he interacts with, besides hoping for him to experience the joy of romantic love, is because they really want him to give them grandkids and make their happy little family a happy big family. Which means they’re both shocked and overjoyed when Anos taking Eleonore as one of his ”brides” results in them technically now having around 10,000 kids together.

Mum Looks Like a Sister: Even taking into account the fact both parents are quite youthful for having a physically teenaged son due to him artificially aging himself, Izabella does not appear her actual age, looking similar to the teenaged school-going cast while acting even younger.

Open-Minded Parent: They will wholeheartedly and enthusiastically accept whatever it is that their son does, from rapidly aging to declaring himself the reincarnated Demon King, to what they think is him bringing home a wife and then a second wife in the form of Misha and Sasha, respectively.

Reinkarnationsromantik : De är reinkarnationerna av två älskare från den mytiska tidsåldern, som förlorade sina liv i krigen mellan riken. I själva verket var de Anos föräldrar i hans sista liv också. Den här gången får de äntligen leva ett lyckligt liv tillsammans och se sitt barn växa upp, något som de aldrig uppnådde under den mytiska tidsåldern.

Rädda skurken : Även om Emilia försökte döda henne tidigare när Izabella finner att den före detta läraren blir överfallen av flera kejserliga elever tack vare hennes förvandling till en halvdemon, går hon in för att hjälpa henne med sin mans hjälp. När Emilia får ryggen svedd för att skydda Izabella från att bli träffad av en eldklot, rusar hon in henne i familjens hem för att behandla hennes sår medan hennes man håller linan. Detta blir ganska mycket en faktor i Emilias förlossning .

Avsändare på däck : Båda överväger omedelbart att nästan vilken kvinnlig vän som helst Anos tar hem en av sina älskare och framtida fruar, trots att Anos själv inte har någon aning om hur mycket olika tjejer tycker om honom.

Smarter Than You Look : De försöker komiskt skicka honom med varje tjej (och killen i Lays fall) han tar hem, vilket får dem att verka som ditzes. Men de är båda mycket smartare än de verkar.

Gusta är en skicklig smed som vet hur man bearbetar en av de starkaste metallerna, adamantine, till ett svärd för Anos.

När Emilia hävdar att turneringskommittén måste behålla Anos svärd precis innan finalen, ger Izabella inte svärdet till Emilia, eftersom hon minns att turneringsreglerna faktiskt inte anger det.

Övernaturligt ung förälder : Båda är i 20-årsåldern, medan Anos fysiskt är tonåring, vilket är tack vare att Anos på konstgjord väg åldrade sig själv till tonåren inom en månad med hjälp av sina krafter. Detta blir upphöjt till övernaturligt unga morföräldrar efter att Anos gör Eleonore till sin egen magi, vilket tekniskt gör hennes klonbarn också till hans, vilket betyder att Gusta och Izabella är morföräldrarna till 10 000 fysiskt tonårsflickor och pojkar trots att de inte är i närheten av gamla nog för att det ska vara kronologiskt. möjlig.