Utseende

Inte mer än fjorton eller femton med ett slarvigt leende på läpparna. Ett par charmigt vackra klara ögon som flödade med briljant ljus och levande färger. Men det fanns ett separat lager inuti hennes ögon som speglade ett bistert beslutsamt mörker. Det var mörkt som en avgrund och det verkade också vara omöjligt för en att trampa in i hennes hjärtas djup.

Ljusa ögon vita tänder, krämig vit hud, ett litet ansikte utan smink som kunde besegra en som bar det, ser ut som om hon var vårsolens morgondagg och var en uppfriskande person. Speciellt de ögon som innehöll en ström av glittrande vatten; när hennes vackra ögon vandrade, fylldes de av en rörande livlighet.

Hennes ögon var klara och likgiltiga medan hennes uttryck hade en ännu mer framträdande apati till det. Munvrån var ihoprullad till en kall båge som ett vitt moln som hade förvandlats till en dimmig intighet. Hon var som den lugna strömmen utan den minsta krusning eller våg.

Historia

Hon är en berömd lönnmördare från 2000-talet, som faktiskt gick över för att bli Su Manors mest värdelösa snälla fjärde fröken.

Alla visste att hon var idiotisk och intetsägande och mobbade henne som de ville. Men bara Han, Eastern Ling Empires Prince Jin, var en känslolös överlägsen demonisk tyrann med oöverträffad talang och det kräsna ögat, som inte skulle släppa taget om henne även om hans liv berodde på det.

Låt oss för tillfället bara se hur envisa kontra envisa krockar och spelar ut i denna bra show av jagaren och den jagade.

Bakgrund

Hon i sitt tidigare liv blev förrådd och dödad av den person hon hade som sin enda familj och sin älskare, Yun Qi .

Men hon fick en annan möjlighet och hennes själ förvandlades till den blå himmelskontinenten , i en värld som styrdes av krigsmakt.

Från och med nu var Su Luo i herrgården i Eastern Ling Empire ’s Great General. Hennes far var Su Zian , den store generalen som skyddade imperiet och hon var den allmänt kända stråsäcksdåren av en idiot, den snälla fjärde fröken.

På Blue Sky Continent , var varje barn tvungen att göra ett medfödd talangtest vid fem års ålder och denna examen var så viktig att den räckte för att avgöra en persons hela liv.

Före denna examen var Su Luo Su-familjens stolthet eftersom under hennes födelse, till och med himlen ingrep med världsliga fenomen; en mångfärgad himmel banade vägarna i regnbåge när en gudomlig fågel cirklade runt hela den kejserliga huvudstaden. På den tiden trodde alla att Su Familys fjärde fröken skulle bli någon av betydelse.

Men på dagen för lämplighetsprovet fem år senare, verkade denna Su-familjs fjärde fröken som de flesta hade de största förväntningarna på, oväntat inte vara någon. Hennes medfödda talang låg på noll för ingenting och det var i grunden omöjligt för henne att träna kampsport!

Som ett resultat av att förväntningarna var för höga och skillnaden var för stor, kastade Su Zian Su Luo in på sidogården under ett raseri, vilket lämnade Su Luo att bestämma över sitt eget liv och död.

Trivia

 • Hon, Su Luo, hade ingen skicklighet förutom hennes kärlek att hysa agg. Och om det fanns ett agg, måste det definitivt hämnas.
 • Hon har en medfödd andlig talang av högklassig lila rang med vedeldade dubbla element att odla som apotekare, hon var också en rymdmage.
 • Hon anses av många i hennes omgivning vara den oäkta dottern till Lyckagudinnan, på grund av hennes ovanligt goda tur.
 • Efter att ha bildat ett jämlikt kontrakt med Meng Meng kunde Su Luo öppna sitt utrymme, men till skillnad från de normala utrymmena kunde hon bara gå in med sin ande, förutom i hennes utrymme fanns det en källa av himmelsk andevatten.

Plotline (innehåller spoiler)

 • Efter sin överföring till den blå himmelskontinenten såg Su Luo sig bli torterad av Su Xi och Su Wan .
 • Det första mötet mellan henne och Nangong Liuyun ägde rum när han bevittnade Su Luo hantera Su Xi och Su Wan, där de gjorde en vadslagning om huruvida flickorna som hade fallit i dammen skulle upptäckas eller inte av människorna som kom för att lägga släcka branden orsakad av Su Luo.
 • Den första kyssen mellan henne och Nangong Liuyun var auktoritativ och intensiv, men samtidigt öm och mild och lämnade hennes sinne tomt utan reaktion, följt av ett slag i ansiktet fyllt av indignation.
 • Hennes medfödda andliga styrka visade att hon har fallenhet för två elementära egenskaper, trä och eld, vilket betyder att hon har talangen att bli apotekare .
 • Din förlovning med kronprinsen har avbrutits.
 • Det visade sig att eftersom Su Luo hade svalt Drakringen i sitt tidigare liv, hade hon gått samman med henne och transmigrerat med henne till den blå himmelskontinenten, vilket gav henne en fallenhet för rymdelementet, som är så sällsynt att det tros utrotas. Men hennes rymdelement är så kraftfullt att det undertryckte hennes trä- och eldelement och hindrade henne från att odla.
 • Med hjälp av Nangong Liuyun lyckades hon framgångsrikt stjäla Celestial Spirit Water, en av ingredienserna som behövdes för att öppna hennes utrymme, från Su Manor’s Hidden Treasure Pavilionoch passade på att rama in Su Jingyu , och hämnades hennes ilska för att han använde det från syndabock.
 • Hon följde med Nangong Liuyun på jakt efter den sista ingrediensen som behövdes för att öppna hennes utrymme och det slutade med att hon träffade Jade Lake Fairy, Li Yaoyao som när hon såg Su Luo med Nangong Liuyun utan ord uttryckte sitt förakt för henne, till slut visade sig hans trotsiga lycka i himlen. återigen, när ett ägg innehållande den lilla gudomliga draken, föll Meng Meng direkt framför honom och på egen hand upprättade han ett jämlikt kontrakt med Su Luo.
 • Efter att ha lyckats överleva de upprepade mordförsöken från Li Yaoyaos pigor, bestämde sig Su Luo för att flytta från Nangong Liuyun, i ännu högre grad efter att han inte tog hennes parti, men efter att ha blivit avvisad föll han i en rekyl av galenskap och gjorde en känslomässig utpressning som sätter hans liv på spel, med syftet att Su Luo ska förlåta honom eller döda honom.
 • Hennes första möte med Beichen Ying gav henne ett gott intryck av honom, en solig ung man som verkade vara besatt av djävulen och vågade trotsa allt och alla. [12]
 • Su Luo bestämde sig för att ge sig in på råvarumarknaden som administreras av Mercenary Union , med Meng Meng och skaffa några kristallstenar för odling, där det slutade med att hon skapade en ny fiende, Liu Chengfeng , som lyckades hitta ett bra frö att träna med, Su Xiaoyuan och slutligen, och oväntat, en underordnad med anknytning till äldste Zi Yan , som hon hade ärvt arvet, äldste Chen .
 • I sin första förfining kunde Su Luo framgångsrikt förfina en ugn med tio elementära spritåterställande piller, vilket smidigt kom in på den elementära apotekarnivån, men det mest överraskande var att deras piller hade samma medicinska effekt som ett medel för återställande av sprit.
 • Su Luo togs av Nangong Liuyun för att delta i Year Fishing Event For Amethyst Thorned Fish , där hon placerade en satsning med kronprinsen för att se vem som kunde fånga flest ametisttörnfiskar under en tretimmarsperiod och som straff skulle förloraren måste kompensera vinnaren med grönfärgade kristallstenar i samma mängd som fisken krokade av vinnaren, till slut kunde kronprinsen inte fånga någon fisk och Su Luo lyckades kroka den otroliga mängden tusen femhundra ametist Törnfisk, vilket betyder att kronprinsen var skyldig Su Luo tusen femhundra bitar av grönfärgade kristallstenar.