Inspiration av, Tara Duncan, the dragon prince, utawarerumono!

Genre; Isekai, romantik, komedi, reincarnation, äventyr, shounen!

 

 

 

Plot;

Den 17,åriga goda kriminell Ryszard Lux rymmer i hemifrån från hennes fosterföräldrar som tror att ingen älskar Ryszard så stack hon! Men hoppas att en dag att hitta sin äkta sann kärlek men då händer att hon omedveten dog av bilolyckan på grund av tvingas att blir död av bilolyckan när okänd namn, blodgravarnas mästare, attackerar, Ryszard flyr till planeten Otherworld innan de önskar hon av hela sitt hjärta att återföds av reinkarnation från sin favorit otome spelet om Lord vampire´s lovers så hon kom till en helt ny annan värld av reinkarnation nyfödd demongudinnan med blod av den vita guds krafter.

Året senare växer hon upp till en vacker ung kvinnan fast hon åldras inte upp till 17 åriga och uppfostran av sina adoptera farföräldrar så längre hon kan minnas tills dagen var hennes öde ska Ryszard bortgifta till fem fästmännen (Hakuoro/B-Daman, Julius, Angus, Mark och Lynn), Ryszard får veta att hon är en trollvävare och gudinna, som härstammar från en lång rad kraftfulla magi-utövare födda på planeten OtherWorld. , där hon hittar lojala vänner och älskare lär sig om hennes mystiska krafter.