Manga crazy och visuell romantisk fantasi Blaze är en riktigt äkta eldsjäl av besatt i manga fantasi som när gäller sin favoriter karaktärer från anime/otomate- tv spel/ manga (light novel)!


Målet söker lycka av kärlek : Efter misslyckandet att hitta perfekta kärleken eftersom hennes barndoms pojkvän från mellanstadiet i mycket tidigare , kysser en annan tjej så hon dumpar honom av sveket eftersom de snälla killar kommer sist finns inte längre, utan självisk, Ignorera så hoppas att hon återföds av reinkarnation i sitt favoriter otomoe tvspel och hitta av rent kärlek av allast största och högsta i tro på drömmar så längre Blazes insidan i eldsjäl av flamman kan ingen stoppa henne nu!

Autisms förbannelse; Blaze föddes med autism i 2 olika dianos (mellan svårhet och utvecklings stöd) som hinder henne att ha kul ute men både hennes panik ångset attack och ångset attack  för de mycket folket, därför hon är alltid ensamvarg typ som undviket folket och hon kan inte gifta sig eller bilda familj så Blaze skapa animation japanska teckna påhittade familjen och vänta på i nästa liv av reinkarnation i en annan visuell otomates värld eftersom hon var orolig och rädd att generationer av autism kan sprid sig av Blazes DNA och  någon ville inte ta över hennes livsverk av manga serien teckna ärvts arbete!

Temperatur pojkflicka; Hon är en pojkflicka aktigt som är väldigt tuff, kaxig och envis stil och hatar att vara tjejigt för rosa aktigt. När någon stör eller Blaze gå på näran tills hon och bli väldigt irriterande, frustrerad med när dom säger kommentar om hennes dröm att ta dit till otomate i  light novel, en andra värld!

Manga crazy; Blaze är besatt av anime tv serien och otomate tv spel som redan nör hon var 4 år gammal, de brinner av hennes själ i evighet låga eftersom hon hör hemma på deras otomate värld och är expert på japanska kultur historia och deras personlig.

Djurälskare; Blaze älskar djur sen hon var nyfödd, djuren som flesta av dom kan känna och trösta, läka, ger kärlek i Blazes känslor än dumma människors hjärtlösa typ.

Manga fantasi; Har otroligt förmåga som kan se hennes manga fantasi genom drömmar och jobbar i snabbhet, får inspiration från, skapar sitt eget  som kallas för science fiction cross cover och hon är enda både på jobbet/ familjen som är manga serie skapare eftersom Blaze har vänner/ skapat familjen och hennes skapat familjen där i deras otomates värld!

Hopplöst romantik av manga light novel; Är totalt tokigt förälskade i anime tv serie när hon var lite flicka som deras stal Blazes hjärta före dom andra riktig killar dök i hennes liv och tyckte att otomate/anime har äkta hjärta av guld, ville gifta sig i otomate/anime värld än riktiga värld!

Kill hatare i riktiga värld; Blaze hatar killar av riktiga värld som hon lever i, deras personlighet och beteende är själviska, ignorera, hjärtlös typ som hon kan ser igenom sanna färg och dom vet inte äkta sanna kärlek är utom Blaze är kärleks experter också och hon är blixt förälskade i anime tecken killar istället i riktiga killar!

Ensamvarg; På grund av hennes panikångest -attack som autism måste Blaze håller sig borta från folket massor eftersom hon hör inte hemma i deras riktiga värld, endast visuell otomate och djuren kan håller Blaze lugn! Till skillnaden mellan riktiga värld gör henne stressar mycket och otomate värld ger energi av styrka eftersom hon kände sig att Blaze är inte välkommen i deras riktig värld en full av hjärtlösa människor!

Visuell romantisk av Otomate och ikemen; I tonårs ålder i spel- affär med flesta japanskt tvspel och börjat spela på mobil spelet av otomoe, blir intresset snabbt och senare kom till Nintendo swich som hon har vänta på längre så Blaze kan prata och umgås istället för idiotier av tröga.

Motto (nu är på blodigt allvarligt); Eftersom anime/otomate/manga light novel gav henne rejält styrka så håller hon vid liv i gnista att ge henne en både självständigt och självförtroende.

Hjärta av rent guld; Blaze är snällaste och gladaste person som älskar sin familjen men för klendigt överbeskyddare för en dyrt oslipad diamant som hon, även Blaze hatar elak typer när mobbare hotar någon är försvarslös och svaga (hon också) fast är modigare än hon tror och smart än hon ser ut…!

Personlighets komedi; Blaze har begåvad att hamra när någon folket är irriterande stör som dom är vet bäst, Blaze dissar att deras beteende!